Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

izbjeglica_iz_besmisla

#34976 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Sad shvatih tek da nam se ne oglasava fan club Anel A. - nema kritika barbareza i dzeke ni na jednoj temi. :shock:

Nema doduse ni pohvala, samo je BarbaDue procijedio cestitku ali iskljucivo igracima, lucky ostavlja nevezane komentare, a Edina niti nema.

PS pisem ovo da ova tisina ostane zapisana, pa da to uporedimo s reakcijama ako, ne dao Bog, ispadnemo u utorak.

Hoce li i tada biti suzdrzani u kritikama kao sto su sad u pohvalama? Saznat cemo u sljedecoj epizodi.
Last edited by izbjeglica_iz_besmisla on 29/03/2026 23:35, edited 1 time in total.
drug_profi

#34977 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

Meni se ne sviđa što opet letimo visoko.
Dobili Vels na penale pa niko ko mi.
Da bi Italiju izbacili moramo biti svjesni da su oni bolja ekipa, i da iz toga trazimo sanse.
izbjeglica_iz_besmisla

#34978 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Lete navijaci, kao i uvijek.

Al igraci imaju po meni OK stav. I spustit ce njih strucni stab dodatno. Evo nema igraca nigdje u medijima, dobar potez.
drug_profi

#34979 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: 29/03/2026 23:34 Lete navijaci, kao i uvijek.

Al igraci imaju po meni OK stav. I spustit ce njih strucni stab dodatno. Evo nema igraca nigdje u medijima, dobar potez.
Istinu govoris.
luckylaka

#34980 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: 29/03/2026 22:48 Sad shvatih tek da nam se ne oglasava fan club Anel A. - nema kritika barbareza i dzeke ni na jednoj temi. :shock:

Nema doduse ni pohvala, samo je BarbaDue procijedio cestitku ali iskljucivo igracima, lucky ostavlja nevezane komentare, a Edina niti nema.

PS pisem ovo da ova tisina ostane zapisana, pa da to uporedimo s reakcijama ako, ne dao Bog, ispadnemo u utorak.

Hoce li i tada biti suzdrzani u kritikama kao sto su sad u pohvalama? Saznat cemo u sljedecoj epizodi.
Da ti Lucky direktno odgovori posto ga mucki prozivas vec godinu,boli me qrac za tvojim misljenjrm.Ono sto je lucky prosao sa reprezentacijom ti neces proci da zivis 100 godina.Pretpostavljam forum navijac koji ni do Bilinog nije dogurao.
I da znam da za ovo ide ban bar 7 dana ali potpisujem mjesec poslije utakmice da me kazne
ALI skini mi se sa qrca vise
izbjeglica_iz_besmisla

#34981 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Kako i rekoh, muka vam gledati uspjeh reprezentacije bez Anela. A ponestalo i argumenata - Dzeko zabija, djeca igraju, odbrana vrlo dobra.

:bih:

Trebalo bi vas najprije zbog tog hejtanja banovati, a ne zbog ovih psovki. Al eto forum je, ne odlucujem ja.

Pozdrav, i vidimo se na SP aBd!

:hajmooo:
luckylaka

#34982 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Kaze tip ili lazni mavijac BiH Reprezentacije kojemu je najveci domet pogledati reprezentaciju naBHT.Naravno mi koji smo obisli Beograd,Vilnius,Pariz,Bec,Kaunas...logicno da smo isli navijati protiv BiH.Kakav debil moras biti da ovo zakljucis.I da pozivam moderaciju da me banuje na mjesec,dva,tri,godinu samo da mi sa qrca skinete debilka.Vidimo se u Toronto(ABD)
izbjeglica_iz_besmisla

#34983 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Pariz, Zilina, Tirana. I mozda desetak domacih utakmica, al njih ipak izbjegavam jer je to obicno krkljanac.

Plus dva evropska u rukometu i kosarci. Da ne pominjem utakmice FKS. Tako da ti nije narocito tacan taj argument da sam TV navijac.

Ja samo komentarisem ono sta ovdje pisete, crno na bijelo sve ima, i ne nagadjam ovako kao ti.

Najsretniji cemo biti da nam se pridruzite u radovanju, pa bujrum. Ako necete, samobanujte se fakat.
Edin H.

#34984 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Daj @luckylaka prestani se nervirati zbog provokacija.

Ljudi su razni, ja sam očekivao da se zahvali, jer se sve rečeno i ostvarilo, ja sam čak sam i ishod utakmice predvidio, ali pojedincima je teže izvinuti se, nego bilo šta drugo, bez obzira koliko mu pomogneš da uvidi svoje greške. :oops:
luckylaka

#34985 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Pa druze nerviraju mi forumasi koji se ne bave reprezentacijom,nego se bave drugim forumasima.Kakav idiot moras biti da mjesecima ponavljas,,mrzis Barbareza" ,,mrzis Reprezentaciju BiH".Realno moras biti debil da to naturas nekome za koga ne znas ni ko je ni sta je i ko je sa ovom reprezentacijom prosao pola europe i jos ce pola ABD(I uskoro Amerike ABD)
Edin H.

#34986 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Kod nas narod voli taj neki kult ličnosti.

Nije on, nego sam ja bio u Litvaniji kada je Barbarez pogodio za pobjedu 1 - 0, kada je postigao gol u Velsu za vodstvo od 2 - 1 ili na Mesaji kada je igrao štopera i izbacio tridesetak lopti iz kaznenog prostora…

I sad bih ja zbog toga i zbog teško izvojevane pobjede u Velsu trebao misliti da je Barbarez nepogriješiv.

Ipak samo se rezultati pamte.

Kad smo već prosuli bodove na Kipru i nismo se plasirali na lakši, nadajmo se da hoćemo sutra na teži način.
istra_hr

#34987 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by istra_hr »

drug_profi wrote: 29/03/2026 23:31 Meni se ne sviđa što opet letimo visoko.
Dobili Vels na penale pa niko ko mi.
Da bi Italiju izbacili moramo biti svjesni da su oni bolja ekipa, i da iz toga trazimo sanse.
:thumbup: ... sviđa mi se komentar; realan, na zemlji.

A, prije pol sata/sat gledam vijesti na TV; sport.
Gost u studiju, najpoznatiji Splitski sportsko/nogometni novinar, Edo Pezzi. Na pitanje o sutrašnjoj utakmici i ludilu u BiH susjedstvu, odgovara:

"a, ljudi moji, svi vi znate da sam ja Talijan porijeklom - ali, ja sutra ne navijam za ovu Italiju. To nije onaj nogomet koji ja znam, pratim i volim.
Sutra od srca navijam za BiH"
:D
izbjeglica_iz_besmisla

#34988 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Pa upravu je, mi bas i igramo nazad cvrsto a gore sta uguramo - ko italija godinama. A oni igraju nesto novo nedefinisano vec par godina.

Nije ni cudo da mu se dopadamo :mrgreen:

:bih: :bih:
drug_profi

#34989 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

E dobri Edo. Hvala mu.
izbjeglica_iz_besmisla

#34990 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Edin H. wrote: 30/03/2026 15:37 Kad smo već prosuli bodove na Kipru i nismo se plasirali na lakši, nadajmo se da hoćemo sutra na teži način.
Kakav Kipar kakvi bodovi, de sracunajte to malo bolje. :shock:

Remi na kipru nista nije mijenjao - svakako bi nam trebala pobjeda zadnje kolo. Al kao sto rekoh, jed izbija iz svake recenice i samo se mane traze.

Jedva cekam utakmicu sutra i pobjedu aBd, da dodjete ovdje pa da se izmirimo :srce:
muha_sa

#34991 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by muha_sa »

Momci su ostavili srce na terenu--ginuli za svaku loptu i od mene im naklon do poda :thumbup:
Sutra bez straha :thumbup: nek napadnu od prve minute i vozdra.
izbjeglica_iz_besmisla

#34992 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Necemo napasti nema sanse :mrgreen:

Mozda malo na foru prvih 10 minuta, a onda u blok nazad i cekaj gresku ne bismo li dali gol.

Tek ako ga primimo, onda ce se u napad zadnjih pola sata. I ubacuj harisa i kerima, ili esmira ako on ostane na klupi.

Meni to ne smeta, nemamo kvalitet za nesto bolje trenutno. Njihovo je da ne srljaju, i da se ide glavom na kopacku. Pa sta Bog da :srce:
cyprus

#34993 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by cyprus »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: 30/03/2026 16:04
Edin H. wrote: 30/03/2026 15:37 Kad smo već prosuli bodove na Kipru i nismo se plasirali na lakši, nadajmo se da hoćemo sutra na teži način.

Remi na kipru nista nije mijenjao - svakako bi nam trebala pobjeda zadnje kolo. Al kao sto rekoh, jed izbija iz svake recenice i samo se mane traze.

Jedva cekam utakmicu sutra i pobjedu aBd, da dodjete ovdje pa da se izmirimo :srce:
Mi smo ključne bodove prosuli protiv Austrije u Zenici... Remi na Kipru je bio ok :)
izbjeglica_iz_besmisla

#34994 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Da da.. tu da se izvukao bod s Austrijom, onda bi u Becu bila druga prica.

I fakat je steta, tu utakmicu u Zenici smo bili dobri ... nezasluzen poraz. Al gotovo sad.

Imamo novu sansu sutra :bih:
Edin H.

#34996 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Ja sam nešto bio ubijeđen da sa pobjedom na Kipru i remijem protiv Austrije bi se plasirali diektno.

Probaću provjeriti.
Point.

#34997 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Edin H. wrote: 30/03/2026 16:46

Ja sam nešto bio ubijeđen da sa pobjedom na Kipru i remijem protiv Austrije bi se plasirali diektno.

Probaću provjeriti.
Ne bi, u slučaju pobjede nad Kiprom imali bi 19 bodova kao Austrija i minus 7 golova u odnosu na njih.
Edin H.

#34998 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Point. wrote: 30/03/2026 17:10 Ne bi, u slučaju pobjede nad Kiprom imali bi 19 bodova kao Austrija i minus 7 golova u odnosu na njih.
:-x
luckylaka

#34999 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Kako se na HRT Reic iz Splita popisa po Zovki neko tovaru iz hercegovine.Ovaj zovko navija za italiju i jos u jedjuje voditelja kako se igra tamo negdje u federaciji,Reic za BiH :bih:
dek

#35000 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dek »

Opet nas euforija uhvatila :D
U zaborav palo katastrofalno prvo poluvrijeme u Velsu, i mnogo takvih :D
Post Reply