Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni se ne sviđa što opet letimo visoko.
Dobili Vels na penale pa niko ko mi.
Da bi Italiju izbacili moramo biti svjesni da su oni bolja ekipa, i da iz toga trazimo sanse.
izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑29/03/2026 22:48
Sad shvatih tek da nam se ne oglasava fan club Anel A. - nema kritika barbareza i dzeke ni na jednoj temi.
Nema doduse ni pohvala, samo je BarbaDue procijedio cestitku ali iskljucivo igracima, lucky ostavlja nevezane komentare, a Edina niti nema.
PS pisem ovo da ova tisina ostane zapisana, pa da to uporedimo s reakcijama ako, ne dao Bog, ispadnemo u utorak.
Hoce li i tada biti suzdrzani u kritikama kao sto su sad u pohvalama? Saznat cemo u sljedecoj epizodi.
Da ti Lucky direktno odgovori posto ga mucki prozivas vec godinu,boli me qrac za tvojim misljenjrm.Ono sto je lucky prosao sa reprezentacijom ti neces proci da zivis 100 godina.Pretpostavljam forum navijac koji ni do Bilinog nije dogurao.
I da znam da za ovo ide ban bar 7 dana ali potpisujem mjesec poslije utakmice da me kazne
ALI skini mi se sa qrca vise
Kaze tip ili lazni mavijac BiH Reprezentacije kojemu je najveci domet pogledati reprezentaciju naBHT.Naravno mi koji smo obisli Beograd,Vilnius,Pariz,Bec,Kaunas...logicno da smo isli navijati protiv BiH.Kakav debil moras biti da ovo zakljucis.I da pozivam moderaciju da me banuje na mjesec,dva,tri,godinu samo da mi sa qrca skinete debilka.Vidimo se u Toronto(ABD)
Daj @luckylaka prestani se nervirati zbog provokacija.
Ljudi su razni, ja sam očekivao da se zahvali, jer se sve rečeno i ostvarilo, ja sam čak sam i ishod utakmice predvidio, ali pojedincima je teže izvinuti se, nego bilo šta drugo, bez obzira koliko mu pomogneš da uvidi svoje greške.
Pa druze nerviraju mi forumasi koji se ne bave reprezentacijom,nego se bave drugim forumasima.Kakav idiot moras biti da mjesecima ponavljas,,mrzis Barbareza" ,,mrzis Reprezentaciju BiH".Realno moras biti debil da to naturas nekome za koga ne znas ni ko je ni sta je i ko je sa ovom reprezentacijom prosao pola europe i jos ce pola ABD(I uskoro Amerike ABD)
Nije on, nego sam ja bio u Litvaniji kada je Barbarez pogodio za pobjedu 1 - 0, kada je postigao gol u Velsu za vodstvo od 2 - 1 ili na Mesaji kada je igrao štopera i izbacio tridesetak lopti iz kaznenog prostora…
I sad bih ja zbog toga i zbog teško izvojevane pobjede u Velsu trebao misliti da je Barbarez nepogriješiv.
Ipak samo se rezultati pamte.
Kad smo već prosuli bodove na Kipru i nismo se plasirali na lakši, nadajmo se da hoćemo sutra na teži način.
drug_profi wrote: ↑29/03/2026 23:31
Meni se ne sviđa što opet letimo visoko.
Dobili Vels na penale pa niko ko mi.
Da bi Italiju izbacili moramo biti svjesni da su oni bolja ekipa, i da iz toga trazimo sanse.
... sviđa mi se komentar; realan, na zemlji.
A, prije pol sata/sat gledam vijesti na TV; sport.
Gost u studiju, najpoznatiji Splitski sportsko/nogometni novinar, Edo Pezzi. Na pitanje o sutrašnjoj utakmici i ludilu u BiH susjedstvu, odgovara:
"a, ljudi moji, svi vi znate da sam ja Talijan porijeklom - ali, ja sutra ne navijam za ovu Italiju. To nije onaj nogomet koji ja znam, pratim i volim.
Sutra od srca navijam za BiH"
Kako se na HRT Reic iz Splita popisa po Zovki neko tovaru iz hercegovine.Ovaj zovko navija za italiju i jos u jedjuje voditelja kako se igra tamo negdje u federaciji,Reic za BiH