Logovan wrote: ↑31/03/2026 12:10
Kad kažeš ko ne treba igrati - ne valja.
Kad ovo kažeš i još dodaš ko bi trebao igrati umjesto njega - ne valja.
Najbolje da svi isto mislimo i svi dižemo palčeve

i sve je super.
Ako se recimo obrukamo i kažeš zašto smo se obrukali - ne valja, general si poslije bitke.
Ako se obrukamo i ne kažeš zašto, onda nema ni postova, samim tim nema ni rasprava pa je forum bespotreban i može se ugasiti.
Ljudi baš nikako ne vole da čitaju druga mišljenja, a ulaze na forum.

Nigdje veze.
Pa kazu treba Bajraktarević umjesto Tahirovića..mogli su reći da je trebao zovnuti i Muftića i eto da i on igra.
Ako kazu ko ne treba, a taj igra i bude glavni razlog zašto smo prošli dalje, onda je red da čovjek kaže, eh vidiš bio sam u krivu, možda se ja toliko ne razumijem oko fudbala. Nego non stop, aaa veze ti nemaš treba ovaj ,treba onaj..i onda se mora jednom pogoditi.
Potpuno je u redu imati svoje mišljenje, ali me nervira taj nivo arogancije i licemjerja koji je prisutan kod nekih koji se ponašaju kao da su oni sve skontali i da je samo potrebno da stavi prave igrače i to je to, nebitno je protiv koga igramo i kakve zamisli imaju oni.
Samo staviš sve najbolje od početka i to je to.
Ako ne staviš, onda veze nemaš i samim time ako prođemo to je sreća, a ako ne prođemo onda je to zato što nas nisi poslušao.
Ibretim se da raja misli da od igranja ili neigranja Tahirovića ovisi hoćemo li mi proći.
I pišite vi svoja mišljenja, ali kad vidim gluposti uvijek ću ih prozvati, ako mi se da, a ljudi konstatno pišu gluposti na mnoge teme i mnoge rasprave i to je u redu, ali rijetko ikada da sam vidio da neko kaže hmm "ja mislim da bi bilo bolje" i poslije da kazu "bio sam u krivu" svi se predstavljaju kao veliki stručnjaci i ego im je do neba, valjda tako lakše prežive do sutra.
Nemam ništa u svom sadašnjem životu, ali to je splet okolnosti, tipa evo da mi dadnu reprezentaciju ja bih je odveo odmah na SP, ali šta ćeš...
na taj fazon.