Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ShnjaZZZ wrote: ↑29/03/2026 22:04
Bio sam, nisu mi baš pomogli. Nadao sam se drugoj preporuci...
Jedino Nemila.. Svi ostali ili gledaju kucne ljubimce usput (veca lova oteliti kravu) ili kao Zenivet gledaju samo da uzmu lovu i da im dolazis sto vise.
AI na bazi idejnog projekta i trenutnog stanja (mislim da je malo fulao veličinu al’ hajd)
ma ovo je 200 mil , ja ne bih gradio bez dva sprata podzemnih da moze i autobus uci dole kad dolaze timovi. Gore na krovove obevezno nekako solare ugraditi da ima stadion para da se moze odrzavat. Ovakva grdosija bruuku para uzima da se odrzava,.
Ma nama bi stadion kao sto su Stozice bio sasvim ok. Kompaktan, bez neke megalomanije, do 20000 mjesta uz pratece sadrzaje. Evo gledam, taj stadion je (doduse 2022) kostao 38 miliona eura. Koliko bi sad kostao i imamo li mi te pare, pitanje je
phillie wrote: ↑02/04/2026 10:20
Ma nama bi stadion kao sto su Stozice bio sasvim ok. Kompaktan, bez neke megalomanije, do 20000 mjesta uz pratece sadrzaje. Evo gledam, taj stadion je (doduse 2022) kostao 38 miliona eura. Koliko bi sad kostao i imamo li mi te pare, pitanje je
Mora, nadam se da je Fuad izganjao na novom stadionu prostor da nadoknadi povrsinu prostora sta je bilo tamo. Kako je on lisica ubacit se u projekat ispod tribina 1000 kvadrata dodatnih koje ce opština uzet sebi, tako i treba, sto vise koristi za grad kad vec drugi plaćaju, makar bih ja tako .