Brod tone, a kapetan ostaje na njemu.
https://avaz.ba/vijesti/bih/1032384/kem ... pustio-nip
Obavještavam javnost da sam danas podnio ostavku na sve stranačke funkcije i istupio iz članstva u stranci Narod i pravda - naveo je Ademović.
Obavještavam javnost da sam danas podnio ostavku na sve stranačke funkcije i istupio iz članstva u stranci Narod i pravda - naveo je Ademović.
Pa kako ce se onda pripremiti za izbore?
Ne znam baš. Mislim da je svaka destabilizacija loša sada. Jasno je trenutno da se čeka rotacija u domu naroda a vidjeli smo zadnji put da Čovke ne preža tumačiti pravila kako mu odgovara. To je morao raditi i Ademović.Haris.ba wrote: ↑29/03/2026 15:30Pa kako ce se onda pripremiti za izbore?
Valjda je ovako postenije, mada se ovo znalo duze vrijeme, i trebao je biti iskreniji i davno napustiti.
Pa uoravo je Kemo glavni razlog zasto je Covke nezadovoljan Dinom.
Jer mu nije mogao isporuciti izborni zakon ozbig Keminog protivljenja.
Pa nema jer Kemo je patriota.
Problem između Konakovića i Ademovića u ovom kontekstu svodi se na povjerenje prema HDZ-u, stranci koja s NiP-om, SDP-om, Našom strankom i SNSD-om formira državnu vlast.
Dok je ministar vanjskih poslova BiH stava da se treba razgovarati o neustavnom prijedlogu te tako povjerovati u najave HDZ-a da će glasati protiv prijedloga kada isti dođe na glasanje, Ademović nije saglasan
Svaka cast na komentaru, koji pokazuje karakter i velicinu."Jedan je od najzaslužnijih što je NiP danas izrastao u veliku priču i žao mi je što je otišao. Uvjeren sam da će u nastavku svoje političke borbe djelovati u interesu države Bosne i Hercegovine i to smatram najvažnijim. Narod i pravda nastavlja snažno dalje svojim putem", naveo je Konaković.
Definitivno. Treba ostati dostojanstven i drugačiji od bagre.vee-jay wrote: ↑29/03/2026 16:00 Konakovic:
Svaka cast na komentaru, koji pokazuje karakter i velicinu."Jedan je od najzaslužnijih što je NiP danas izrastao u veliku priču i žao mi je što je otišao. Uvjeren sam da će u nastavku svoje političke borbe djelovati u interesu države Bosne i Hercegovine i to smatram najvažnijim. Narod i pravda nastavlja snažno dalje svojim putem", naveo je Konaković.
Da je SDA u pitanju, bilo bi sada nekakvih luzera zakrvavljenih ociju koji su krenuli groznim putevima koji ce ponovo voditi u Tomasice i masovne grobnice.
Gledaj HDZovca sto se sladiNovak20 wrote: ↑29/03/2026 14:50 Šok i nevjerica !![]()
tramvajtrojka wrote: ↑29/03/2026 16:11Gledaj HDZovca sto se sladiNovak20 wrote: ↑29/03/2026 14:50 Šok i nevjerica !![]()
Obavještavam javnost da sam danas podnio ostavku na sve stranačke funkcije i istupio iz članstva u stranci Narod i pravda - naveo je Ademović.![]()
![]()
i nada braku sa SDA
![]()
Kakvo iznenađenje!_BataZiv_0809 wrote: ↑29/03/2026 15:53 Ne znam je li se iko iznenadio ovom vijescu, pa bilo je jasno kad je genetski predodredjeni izasao da ce i babuka za njim.
Poslije onoga sto je junior napravio u Opscini Centar trebalo ih je liferovati iz stranke, ali Kifloni nije imao muda.
SDP time sebi piše smrtnu presudu. Nakon toga nastaće 10 malih SDPlike stranki koje nece cenzus glasova osvojiti, a originalni SDP ce tesko ikad vise 10% prebaciti.El_comadante wrote: ↑29/03/2026 15:27 Kako je krenulo raspada se stranka, poslije izbora izgleda koalicija SDA - SDP.
Drago mi je da je u hrvatskom korpusu situacija kristalno jasna: ili si HDZ ili nikoNovak20 wrote: ↑29/03/2026 16:24tramvajtrojka wrote: ↑29/03/2026 16:11Gledaj HDZovca sto se sladiNovak20 wrote: ↑29/03/2026 14:50 Šok i nevjerica !![]()
![]()
![]()
i nada braku sa SDA
![]()
![]()
Zašto bih se sladio kada su sve bošnjačke stranke u pet deka, a "kadrovi" se prelijevaju iz jedne u drugu svako malo tako da se više ne zna tko je za koga ili protiv koga.
Ovo je samo znak da NiP neće napredovati na izborima kao ni drugi članovi Trojke. SDP je još u najboljoj poziciji jer mu nije problem raditi sa SDA nakon odlaska Nikšića u mirovinu. A NS i Sabina Ćudić će bez pomoći Amerike u zasluženu izolaciju nakon izbora 2026.
SDA je jedina konstanta i prva ljubav većine bošnjačkih političara. Mislim da će ta stranka sa DF i SDP nastojati izbaciti HDZ iz vlasti ako ikako bude u mogućnosti. S druge strane, NS, NiP i DF su otpisani za HDZ.
Ima vremena, vidjeti ćemo što će biti.
Nego, nek je hairli odlazak Ademovica, moram istaci da vam je to veliki plus za strankuA_A_AKCIJA wrote: ↑29/03/2026 17:10Kakvo iznenađenje!_BataZiv_0809 wrote: ↑29/03/2026 15:53 Ne znam je li se iko iznenadio ovom vijescu, pa bilo je jasno kad je genetski predodredjeni izasao da ce i babuka za njim.
Poslije onoga sto je junior napravio u Opscini Centar trebalo ih je liferovati iz stranke, ali Kifloni nije imao muda.
Not![]()
Nedavno na Ilidži skup NiPa. 750 stolica u sali, došlo 1500 članova i simpatizera, ludilo,.dobro raspoloženje...
Jedini Kemo ko da mu je neko opušak u gaće ubacio, nervozan.
Sretan put, idemo dalje bez njega.
Ma SDP vise niko i ne shvata za ozbiljno, budimo realni, od kreme inteligencije postali su pa eto Zukan Helez. Stalno koketiranje sa SDA im je zadnji ekser.drug_profi wrote: ↑29/03/2026 21:10SDP time sebi piše smrtnu presudu. Nakon toga nastaće 10 malih SDPlike stranki koje nece cenzus glasova osvojiti, a originalni SDP ce tesko ikad vise 10% prebaciti.El_comadante wrote: ↑29/03/2026 15:27 Kako je krenulo raspada se stranka, poslije izbora izgleda koalicija SDA - SDP.