Ovo se može na puno načina tumačiti - drskost cionista, Konaković pudlica koja se mora pravdati za sve što se događa u BiH. Postoji na desetine zvaničnika u Americi koji su u prošlosti i danas kritizirali cionizam.
Radi se o tome da je izaslanik Donalda Trumpa za praćenje i borbu protiv antisemitizma Yehud Kaploun, tokom sastanka u Washingtonu prije dva dana navodno kritizirao Kavazovića zbog njegove bajramske hutbe, optuživši ga da širi antisemitizam.
"Pitao me za tu hutbu. Rekao mi je, pročitao mi je to u toku našeg sastanka i rekao mi je da je neka izjava koju je reis tokom hutbe izgovorio po njemu problematična", kazao je Konaković za Face TV.
Vezano za Yehuda Kaploun:
A lawsuit filed in 2023 alleges that Kaploun had an affair with a married woman he met at a synagogue in Miami Beach. The lawsuit was settled shortly before his nomination as U.S. special envoy to monitor and combat antisemitism was announced.
Progulajte malo ovu Miriam Andelson - vrh piramide koji je pogurao Trumpa u rat za veliki izrael:
He (Kaploun) is a friend of conservative megadonor Miriam Adelson
Dalje:
He (Kaploun) has expressed support for President Trump's desire to remove accreditation and funding from educational institutions that do not sufficiently punish students who act in support of Palestinians.[10] He has stated universities that tolerate "Jew-free zones" will face consequences
Još malo vezano za drskost:
Zionist Rabbi Yehuda Kaploun, who was appointed by Donald Trump to tackle antisemitism, has said he wants the Islamic concept and belief in martyrdom removed from textbooks across the Muslim world, from Gaza to Indonesia.