Isilovac, otpepaj. Niti sam ja taj "vi" niti mozes u nekom mom postu naci jednu rijec podrske genocidu Izraela u Gazi, niti agresiji na Iran.Hajlac wrote: ↑28/03/2026 18:14Tako je.
Drugim rijecima - nije vam narod Palestine (pravi semiti) kriv za ono sto su (vam) radili Nijemci, Madjari, Poljaci, Francuzi, Rusi itd. 1930-ih. Nije ti jasno, jelda?
Uhvatili se mitologije iz Talmuda i Tore (GENOCIDNE MITOLOGIJE da dodam - jer predanja poput onog o "Amaleku" zatim o "odabranom narodu", goy-sima (muslimani, hindusi itd.) kao "neljudima", dzentilima (hriscanima) koji ce da "sluze nebeskom odabranom narodu" bla bla su nista drugo do cisti FASIZAM i poziv na istrjebljenja grupa koje ne pasu cionistima) i poceli jos 1930-ih ciniti teroristicka zlodjela ni krivom ni duznom narodu Palestine.
Cak i nad medjunarodnim upraviteljima Palestine ste vrsili teroristicke napade i atentate, sve dok ljudi nisu na kraju tj. 1948-e zakljucili da se radi o SOTONAMA i pobjegli, ostavivsi jadne Palestince nezasticene i bez oruzja da se odbrane od fanatika i hordi divljaka iz istocne Evrope - od Lehi (Stern Gang), Irgun, Peulot Meyuhadot i slicnih demonskih terorista.
I onda ide narativ fol ne vole nas Palestinci eto jer smo Jevreji lolhocemo svoju ETNICKI CISTU "drzavu" (kolonijalisticki aparthejd).
Dakle priznajes da je konstantno svodjenje Palestinaca u izrahellskom diskursu na "neljude", "zivotinje", "gamad/insekte" od strane trenutne ultra-fasisticke vlade kojekakvih Ben Gvirova, Smotriča, Satanyahua itd. dovelo do ovog full otvorenog genocida u Gazi, jel tako?no_sekirli wrote: ↑28/03/2026 18:03 jer od ovakvih rijeci se radjaju djela, poput konc logora ili ravnanja Gaze.
Prvo pogledaj post na koji sam se referirao, pa onda prosipaj tu propagandu.