IRAN
- Hajlac
- Billy The Pljuc
#68153 Re: IRAN
Sve sebi govorim kako nećem čitati portale znajući ko sve danas sebe naziva novinarom, pogotovo što isti u želji za ekskluzivom i pokazivanjem "pameti" prenose sve i svašta što je neko napisao negdje pa se opet zajebem i kliknem na nešto. Jutros, da ne navodim gdje i šta, krenem čitati, jelte kao analizu mogućeg završetka agresije na Iran, nekoliko pasusa i dođem do "brutalni iranski režim". Pa mater vam jebem, umijete li išta iz svoje glave, nema veze kakav stav imate, ne prepisujte i napišite svoje nešto pa potpišite isto, valjda bi trebalo tako da funkcioniše novinarstvo.
Apropo agresije na Iran, "nosaju" me emocije, evidentno i meni kao uostalom i svakome ko odvoji vrijeme da pročita moja škrabanja. Napisah već da bih bio mnogo gori u odgovorima na bestijalnu agresiju kao i da mislim da Iran dozira svjesno svoja djelovanja. Nastojim da nemam tzv. navijački stav i mada mi je ljudske patnje i previše za nekoliko života a kamoli za ovaj jedan koji imam, često pomislim kako bih volio vidjeti makar približan stepen cionističke patnje onome kojim su isti izložili desetine i stotine hiljada ljudi. Sinoć pišem najboljem jaranu, koji je trenutno "tamo negdje", nakon jučerašnjih cionističkih udara po Iranu, kako bih volio da im Iran brutalno odgovori i razbuca nuklearku i postrojenja za desalinizaciju vode pa da isti pocrkaju od radijacije i žeđi, on naravno lajka i odobrava. Ovime se samo potvrđuje da agresija nepovratno izaziva agresiju kao odgovor i da se na zlo može samo zlom odgovoriti. Kao i svaki put, čemu nas valjda život uči, sila samo silu respektuje i dok cionisti ne dobiju po pičci ovo nikad neće prestati.
Gade mi se iskreno svi, ovi zapjenjeni genocidni fanatici i teroristi krvavih očiju sa onim njihovim klempavim ušima i kikicama (očito im je nevažno kako izgledaju), amerikanci i svi ostali koji služe ovom zlu, da li aktivno i neskriveno ili licemjerno u potajici a takvih je mnogo, i previše, kao i naravno svi oni koji ovo iz bilo kojeg razloga podržavaju.
I opet pišem, nejasna mi je KIna, ako sad nije momenat da pošamaraju ove kurtone amerikance i zauzmu poziciju najjače svjetske sile onda definitivno ne znam kad će biti. Sa ovakvim "vođstvom" Amerika nikad slabija nije bila u istoriji, sve kreten do kretena, ufurani da mogu da čine šta hoće jer im realno niko još nije pokazao zube i usta razvalio. Kao i svaki bully a nije da nam nisu dokazali već u prošlosti, povukli bi se opet. Sve dok se isto ne desi a nema sumnje da se mora desiti, ovi govnari će terorisati državu po državu, uglavnom one koji nemaju moć da uzvrate ili ozbiljno zaprijete a što je i dokaz njihovog kukavičluka.
I upratih da nekima smeta ovo što @Hajlac posta (a i neki drugi), mislim drugovi ako vam se isto ne gleda imate opciju ili da ne dolazite na temu ili da ga bacite na foe, pravila su ista za sve. Iskreno ne znam ko je forumaš ali meni ne djeluje da je privatizovao temu, uporan jeste i stalno nas podsjeća o kakvom zlu se radi i u tome nema ništa pogrešno ni loše. Kome se ne čita i ne gleda taj i ne mora.
Apropo agresije na Iran, "nosaju" me emocije, evidentno i meni kao uostalom i svakome ko odvoji vrijeme da pročita moja škrabanja. Napisah već da bih bio mnogo gori u odgovorima na bestijalnu agresiju kao i da mislim da Iran dozira svjesno svoja djelovanja. Nastojim da nemam tzv. navijački stav i mada mi je ljudske patnje i previše za nekoliko života a kamoli za ovaj jedan koji imam, često pomislim kako bih volio vidjeti makar približan stepen cionističke patnje onome kojim su isti izložili desetine i stotine hiljada ljudi. Sinoć pišem najboljem jaranu, koji je trenutno "tamo negdje", nakon jučerašnjih cionističkih udara po Iranu, kako bih volio da im Iran brutalno odgovori i razbuca nuklearku i postrojenja za desalinizaciju vode pa da isti pocrkaju od radijacije i žeđi, on naravno lajka i odobrava. Ovime se samo potvrđuje da agresija nepovratno izaziva agresiju kao odgovor i da se na zlo može samo zlom odgovoriti. Kao i svaki put, čemu nas valjda život uči, sila samo silu respektuje i dok cionisti ne dobiju po pičci ovo nikad neće prestati.
Gade mi se iskreno svi, ovi zapjenjeni genocidni fanatici i teroristi krvavih očiju sa onim njihovim klempavim ušima i kikicama (očito im je nevažno kako izgledaju), amerikanci i svi ostali koji služe ovom zlu, da li aktivno i neskriveno ili licemjerno u potajici a takvih je mnogo, i previše, kao i naravno svi oni koji ovo iz bilo kojeg razloga podržavaju.
I opet pišem, nejasna mi je KIna, ako sad nije momenat da pošamaraju ove kurtone amerikance i zauzmu poziciju najjače svjetske sile onda definitivno ne znam kad će biti. Sa ovakvim "vođstvom" Amerika nikad slabija nije bila u istoriji, sve kreten do kretena, ufurani da mogu da čine šta hoće jer im realno niko još nije pokazao zube i usta razvalio. Kao i svaki bully a nije da nam nisu dokazali već u prošlosti, povukli bi se opet. Sve dok se isto ne desi a nema sumnje da se mora desiti, ovi govnari će terorisati državu po državu, uglavnom one koji nemaju moć da uzvrate ili ozbiljno zaprijete a što je i dokaz njihovog kukavičluka.
I upratih da nekima smeta ovo što @Hajlac posta (a i neki drugi), mislim drugovi ako vam se isto ne gleda imate opciju ili da ne dolazite na temu ili da ga bacite na foe, pravila su ista za sve. Iskreno ne znam ko je forumaš ali meni ne djeluje da je privatizovao temu, uporan jeste i stalno nas podsjeća o kakvom zlu se radi i u tome nema ništa pogrešno ni loše. Kome se ne čita i ne gleda taj i ne mora.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
-
sumirprimus
#68155 Re: IRAN
Pa sta je nego brutalni rezim.
Onaj koji u krvi guši gradjanske proteste , i vješa za iste.
Onaj koji u krvi guši gradjanske proteste , i vješa za iste.
- Casual's
#68156 Re: IRAN
Je li Split sad meta?
- Hajlac
#68158 Re: IRAN
HAHAHAHAHAHAHAHA
Nenadjebivi FANATICI genocidaski
Nenadjebivi FANATICI genocidaski
- Dozer
#68159 Re: IRAN
Mene fascinira tendenciozno sljepilo kod ljudi, a sve na bazi nekih licnih preferenci.
Vec smo nepobitno utvrdili ko je, kako i zasto uspostavio i pumpao pricu o "iranskom rezimu". I ne samo njemu. Sve sto decenijama ne odgovara US i Cio interesima, proglasavano je "rezimom", "teroristima" i sl..
Uz to su uvijek isle price o raznim zlocinima tih rezima, klanjima, ubijanjima, diktaturama, planiranim napadima negdje, terorizmu, itd..
Ali, istovremeno, sve identicno tome sto su USA i cifuti radili i rade u svojim zemljama, to je "demokratija".
A nije, nego je klasicni diktatorski rezim, samo javno predstavljen kao nekakva demokratija. I ta takva "demokratija" je u zadnjih 70 godina pobila bukvalno stotine hiljada ljudi sirom svijeta, ukljucujuci i hiljade ljudi u svojim zemljama koji se nisu slagali s necim sto "demokratija" zagovara.
Upravo gledamo samo jos jedan nastavak tog "demokratskog" izivljavanja, koje je pocelo odlukom jednog, tj. 2 covjeka. Kada o necemu drzavnom odlucuje samo 1 covjek, koji zaobidje senate, kongrese, i sl., to nema ni "d" od demokratije, nego je klasicna diktaura.
Vec smo nepobitno utvrdili ko je, kako i zasto uspostavio i pumpao pricu o "iranskom rezimu". I ne samo njemu. Sve sto decenijama ne odgovara US i Cio interesima, proglasavano je "rezimom", "teroristima" i sl..
Uz to su uvijek isle price o raznim zlocinima tih rezima, klanjima, ubijanjima, diktaturama, planiranim napadima negdje, terorizmu, itd..
Ali, istovremeno, sve identicno tome sto su USA i cifuti radili i rade u svojim zemljama, to je "demokratija".
A nije, nego je klasicni diktatorski rezim, samo javno predstavljen kao nekakva demokratija. I ta takva "demokratija" je u zadnjih 70 godina pobila bukvalno stotine hiljada ljudi sirom svijeta, ukljucujuci i hiljade ljudi u svojim zemljama koji se nisu slagali s necim sto "demokratija" zagovara.
Upravo gledamo samo jos jedan nastavak tog "demokratskog" izivljavanja, koje je pocelo odlukom jednog, tj. 2 covjeka. Kada o necemu drzavnom odlucuje samo 1 covjek, koji zaobidje senate, kongrese, i sl., to nema ni "d" od demokratije, nego je klasicna diktaura.
- Hajlac
#68160 Re: IRAN
Jos kad bi se Egipcani rijesili podguzne muve cionista el-SisE!
-
sumirprimus
#68161 Re: IRAN
Sve je to care super ali trenutno rezim u iranu jeste krvavi rezim jer su se obračunali sa demonstrantima vlastitim narodom, Tako sto su ih ubijali po ulicama blanko i masovno. Nema tu sljepila to je bar jasno kao dan i ne moze se uljepsati no na koji nacin i ne sluzi da opravdava trumpa ili natanjahuaDozer wrote: ↑28/03/2026 12:02 Mene fascinira tendenciozno sljepilo kod ljudi, a sve na bazi nekih licnih preferenci.
U Europi vecinom isto misle o iranskom rezimi ali nisu spremni na rat kao us.
P.s i ova vriedjanja na osnovu izgleda ili vjere jebte eto vas ko na cetaljskim portalima fakat bezveze
- Hajlac
#68162 Re: IRAN
Mora da je DJECIJI PARK bio kakvo IRGC sjediste "terorista"

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#68163 Re: IRAN
https://www.index.hr/vijesti/clanak/vid ... 76130.aspx
VIDEO Trump ismijavao saudijskog princa: Nije mislio da će mi ljubiti guzicu
"Bolje mu je da bude dobar prema meni"
Govoreći na javnom skupu, Trump je ustvrdio da prijestolonasljednik nije očekivao da će politički ovisiti o njemu. Pohvalio se kako je saudijsko vodstvo nekoć smatralo američko vodstvo slabim, ali da se sada prema njemu "mora lijepo ponašati".
"Nije mislio da će mi ljubiti guzicu, stvarno nije... a sada mora biti dobar prema meni... bolje da bude dobar prema meni, mora biti", rekao je Trump o saudijskom princu.
- Hajlac
#68164 Re: IRAN
A ZeleMBACsky juce dolazio u UAE na razgovor s onim laznim muslimanom pedo-cionistom

-
dobar,ti?
#68165 Re: IRAN
dosao zelenski da tegli bijelo sa prljavim arapima
- Hajlac
#68166 Re: IRAN
Ubijanje USA, EU, UK i Izrahell "demokratijom" :

Last edited by Hajlac on 28/03/2026 12:20, edited 2 times in total.
- Hajlac
- Dozer
#68168 Re: IRAN
Jel' se zajebavas...?sumirprimus wrote: ↑28/03/2026 12:11Sve je to care super ali trenutno rezim u iranu jeste krvavi rezim jer su se obračunali sa demonstrantima vlastitim narodom, Tako sto su ih ubijali po ulicama blanko i masovno. Nema tu sljepila to je bar jasno kao dan i ne moze se uljepsati no na koji nacin i ne sluzi da opravdava trumpa ili natanjahuaDozer wrote: ↑28/03/2026 12:02 Mene fascinira tendenciozno sljepilo kod ljudi, a sve na bazi nekih licnih preferenci.
P.s i ova vriedjanja na osnovu izgleda ili vjere jebte eto vas ko na cetaljskim portalima fakat bezveze
Sta cemo s Indijancima u USA, koje i danas drze u rezervatima...? Crncima, koje tlace i danas?
P.S. O cemu tacno pricas..? Gdje kod mene vidis ta vrijedjanja po osnovu vjere ili izgleda?
-
last mohicans
-
sumirprimus
#68170 Re: IRAN
Isto to kazu na srpskom forumima, ili bilo gdje na drustvenim mrezama, njima je to proces dehumanizacije koja traje decenijama pa i nije više u njihovom ocima vrijedjanje, nego kulturoloska norma, e pa isto to se dešava i na ovom forumu trenutno. Mislio sam da će ljudi ovde imati više samokotnrole medjutim . Dakle terminologija koju koristite je itekako uvredljivog sadrzaja 
-
moimoi
#68171 Re: IRAN
To mozes reci za pola zemaljske kugle. Samo sto neki nemaju naftu pa nisu interesantni.sumirprimus wrote: ↑28/03/2026 12:11Sve je to care super ali trenutno rezim u iranu jeste krvavi rezim jer su se obračunali sa demonstrantima vlastitim narodom, Tako sto su ih ubijali po ulicama blanko i masovno. Nema tu sljepila to je bar jasno kao dan i ne moze se uljepsati no na koji nacin i ne sluzi da opravdava trumpa ili natanjahuaDozer wrote: ↑28/03/2026 12:02 Mene fascinira tendenciozno sljepilo kod ljudi, a sve na bazi nekih licnih preferenci.
Usa nema pravo da izigrava glavnog policajca. Pusti suplju.. jbe se usa jel negdje rezim taslaci ljude ili ne.
- Hajlac
-
sumirprimus
#68174 Re: IRAN
Ja pricam na temi o Iranu za iranski rezim.moimoi wrote: ↑28/03/2026 12:26To mozes reci za pola zemaljske kugle. Samo sto neki nemaju naftu pa nisu interesantni.sumirprimus wrote: ↑28/03/2026 12:11Sve je to care super ali trenutno rezim u iranu jeste krvavi rezim jer su se obračunali sa demonstrantima vlastitim narodom, Tako sto su ih ubijali po ulicama blanko i masovno. Nema tu sljepila to je bar jasno kao dan i ne moze se uljepsati no na koji nacin i ne sluzi da opravdava trumpa ili natanjahuaDozer wrote: ↑28/03/2026 12:02 Mene fascinira tendenciozno sljepilo kod ljudi, a sve na bazi nekih licnih preferenci.
Usa nema pravo da izigrava glavnog policajca. Pusti suplju.. jbe se usa jel negdje rezim taslaci ljude ili ne.
Na stranu usa, i njihovo vidjenje da li imaju pravo intervenisati ili ne. To ne umanjuje činjenicu da je iranski rezim mula krvav i diktatorski sa kvazi izborima koje opet morqju odobriti iste te mule.
To nije suplja nego notorni fakat.
- Hajlac
#68175 Re: IRAN
Bas im dobro ide ovaj fejk Krstaski rat (za pedo-cioniste) 21-og stoljeca: