Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
takodje u dojcland za taj tv das trecinu neto plate ladno, ovdje pak ode sva plata
Samo sam pokusao reci da je cijena ok i da je snizenje stvarno. Jer cesto napisu snizeno, a nije bas.
Ja sam u deu ali hocu mami dole da kupim. Gledajuci cijene, ne isplati se peglati i vamo kupovati
ma no sikiriki, nije bila kritika, samo konstatacija na ovo kod nas Da smo k'o sto nismo... dje b'nam bio kraj.
A da dovlacis tv, pa kao sto vidis, jeftiniji je ovdje neg tam, isplati se naruciti
photo&video wrote: ↑25/03/2026 19:28
Poslom cesto odem u Asbis poslom i Philipsa uvijek na prijemu po par komada. Steta, cijena olefa im ne dobra ali...
Nemam C5 ali imam C1 koji je i dan danas vrhunski televizor
, kamoli C5 , tako da ti je to sigurica i to će ti vj svako potvrditi.
U vezi lg vs tcl to su individualne preferencije i ti najbolje znaš što želiš i što ti treba i koliko si za što spreman platiti.
typeOnegative wrote: ↑27/03/2026 17:35
U vezi lg vs tcl to su individualne preferencije i ti najbolje znaš što želiš i što ti treba i koliko si za što spreman platiti.
Ma ne kupujem tv svaki dan, imam ponudu od 3000 sa 5 god garancije. Tcl je 1600. Da li vrijedi te razlike je glavno pitanje. Kvalitet slike je sigurnk na strani LG ali..
moj 55 je bio 2800 sa doplatom za 5 g gar tako da mislim da je 3000 top ponuda za 65 LG OLED s 5 g garancije .
Jel vrijedi to niko ne zna osim tebe i nezahvalno je implicirati bilo što tu . Tvoje pare, tvoja odluka
typeOnegative wrote: ↑27/03/2026 18:20
moj 55 je bio 2800 sa doplatom za 5 g gar tako da mislim da je 3000 top ponuda za 65 LG OLED s 5 g garancije .
Jel vrijedi to niko ne zna osim tebe i nezahvalno je implicirati bilo što tu . Tvoje pare, tvoja odluka
Naravno, ali eto lakse prelomiti kad neko napise pozitivna iskustva
To sigurno
za LG iz osobnog iskustva bi još dodao kao plus servisnu podršku (ako se u međuvremenu nije sto promijenilo , mada sumnjam)... imao kvar matične ploče i dobio tv nazad treći dan , promijenili je i još mi poslali novi daljinski koji košta preko 100 km,
nisam ništa platio ni marke, pa eto rastabori sam sa sobom.
sretno u kupovini
Gledam na ekupi LG Oled 65 inča i pazi sada, razlika između C5 I G5 samo 150 KM. Naravno zavalili nerealnu cijenu za C5, 4450 KM a na drugim mjestima oko 3200-3300 KM.
Ma ne kupujem tv svaki dan, imam ponudu od 3000 sa 5 god garancije. Tcl je 1600. Da li vrijedi te razlike je glavno pitanje. Kvalitet slike je sigurnk na strani LG ali..
Ko nudi LG Oled C5 za 3000 KM? Dobra ponuda budući da je na ekupi skoro 1500 KM skuplji.
Pozdrav,koliko ste cekali od Partuma potvrdu produzene garancije za TCL televizore na email? 3. marta poslao,jos nista,da l' da ih zovem u ponedeljak,ili da cekam taj krajnji rok od 30 dana?
typeOnegative wrote: ↑27/03/2026 18:50
To sigurno
za LG iz osobnog iskustva bi još dodao kao plus servisnu podršku (ako se u međuvremenu nije sto promijenilo , mada sumnjam)... imao kvar matične ploče i dobio tv nazad treći dan , promijenili je i još mi poslali novi daljinski koji košta preko 100 km,
nisam ništa platio ni marke, pa eto rastabori sam sa sobom.
sretno u kupovini
I ja imam pozitivno iskustvo sa podrškom, jest da sam jedva našao broj na koji se javljaju ali je sve posle toga bilo uredno.
Daljinski me zezao, javio se i bez puno pametovanja dobio novi daljinski, poslali ljudi brzom poštom bez ikakvog troška za mene. Pohvala za Stanić Trade i ljude koji tu rade.