Mani se tih babskih prica. Mi prozivodimo MUNICIJU I ORUZJE I PRODAJEMO. Ko kako koristi, nije do nas!
Nemoj biti licemjeran, da je do toga hoce li neko biti ubijen, ne bi ga ni radili.
Radimo, radit cemo, prodajemo i prodavat cemo.
Mani se tih babskih prica. Mi prozivodimo MUNICIJU I ORUZJE I PRODAJEMO. Ko kako koristi, nije do nas!
E vremena kad je zenicka zeljezara proizvodila oruzje gdje jedna smjena proizvodi za Iran a druga za Irak
Nije "neko" kako licemjerno poturas nego CIVILI - sistematsko istrjebljivanje citavog naroda!
Samo takvi "pragmatici" poput tebe lafo ne kontaju da je svaki metak prodat pedo-cionistima
Prodaji ga Africi (osim UAE/Izrahellovom RSF-u u Sudanu i mUssadovskoj Libiji), prodaji ga Juznoj Americi, prodaji ga Aziji ali mojne citavu drzavu i ovaj narod uvlaciti u saucesnistvo u genocidu, etnickom ciscenju, najgorim zlocinima protiv covjecnosti koje dokazano i sistematski cini ta pedo-genocidna tvorevina.peca777 wrote: ↑27/03/2026 12:27 Mi ga prodajemo hamerici, sta ona dalje radi, who cares? Dogovorite se, ili gasimo namjensku pa glumimo svjetske pacifiste i qrce moralne palceve.
PS:
Jos nisam cuo tvoj komentar na ubistva u jablanici, ili silovanje maloljetnih djevojcica. Izgleda da mi volimo zmiriti na nase pedo-orgije.
Samo takvi "pragmatici" poput tebe lafo ne kontaju da je svaki metak prodat pedo-cionistima
Hajlac wrote: ↑27/03/2026 12:33 Prodaji ga Africi (osim UAE/Izrahellovom RSF-u u Sudanu i mUssadovskoj Libiji), prodaji ga Juznoj Americi, prodaji ga Aziji ali mojne citavu drzavu i ovaj narod uvlaciti u saucesnistvo u genocidu, etnickom ciscenju, najgorim zlocinima protiv covjecnosti koje dokazano i sistematski cini ta pedo-genocidna tvorevina.
Sta kazes za nase pedo drustvo? Tu sutis? Trebam li opet da ti skrenem paznju na silovanje djevojcica po tuzli>pedo-genocidna tvorevina.
Sto se mene tice jedino ako se pojavi sa spicastim usima i kaze nam da nismo logicniDaysleepeR wrote: ↑27/03/2026 12:26 Ja nisam vjernik pa automatski ne vjerujem u te priče o antikristu, dedžalu, ista je to priča i u kršćanstvu i u islamu, skoro 100% identična.
Ono što piše u njoj, a bitno je onom koji vjeruje, je da će dedžal zavesti skoro sve vjernike da misle da je on novi mesija i vjerno će ga pratiti i postati njegova vojska.
Imam vijesti za vas - kad se pojavi, a možda se i pojavio, isto je, nećete to skontatibićete zavedeni kao i ostatak većine.
Kokako koristi jeste do nas, oruzje se ne prodaje svakom,nismo sverceri i ratni profiteri.
Zapravo Amerika ga pravi kod nas. Pobjeda Gorazde je vecim dijelom u US vlasnistvu, cini mi se.peca777 wrote: ↑27/03/2026 12:27 Mi ga prodajemo hamerici, sta ona dalje radi, who cares? Dogovorite se, ili gasimo namjensku pa glumimo svjetske pacifiste i qrce moralne palceve.
PS:
Jos nisam cuo tvoj komentar na ubistva u jablanici, ili silovanje maloljetnih djevojcica. Izgleda da mi volimo zmiriti na nase pedo-orgije.
Djes djes
Iz Tužilaštva TK su ranije kazali da su Kopić, Kadrić, Halilović, Modrić i Šehić osumnjičeni da su u periodu od aprila 2024. do kraja jula 2025. godine vrbovali, navodili, prevozili na različite lokacije na području Kalesije, Živinica i Srebrenika, predavali drugim licima i skrivali dvije petnaestogodišnje djevojčice u svrhu iskorištavanja prostitucijom i drugim oblicima seksualnog iskorištavanja.