uskoro ovo ce zlata vrijedit
Ja se svakako spremam za ekonomski kolaps.DebelinJoe wrote: ↑25/03/2026 21:45 Jer svijet je lopta šarena...
https://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... 75197.aspx
Naumpade mi vjezba iz armije, ATOMSKIII S DESNA , BACAŠ SE ULIJEVO, ĐE DA SE BACIM, JAVITEzigzag wrote: ↑25/03/2026 21:35Kvariš ambijent.Leopard_SA wrote: ↑25/03/2026 21:32https://m.economictimes.com/news/inter ... 806249.cmsskrbavi-admin wrote: ↑25/03/2026 21:29 https://www.dailymail.co.uk/sciencetech ... lict.html0
zivotinje imaju taj prejudicirani osjecaj za kataklizmu...
cuke sam u ratu vidjo da laju prije pada granata i sl....
Experts explained that the birds were part of a seasonal migration route. Around 500 million birds pass through Israel every year during spring migration. Scientists said hooded crows often gather in cities during nesting season. Crows are very common in Israel, especially the Hooded Crow species. Large crow movements usually happen around March due to seasonal behavior.
Ovi ovdje već sa ABH maskama hodaju.![]()
![]()
Nek digne ruku ko zna šta je ABHO
Dig'o ruku. Ali, ABHO nema veze s radijacijom. Ne pomazu te maske kod toga. Cernobil dokazaozigzag wrote: ↑25/03/2026 21:35Kvariš ambijent.Leopard_SA wrote: ↑25/03/2026 21:32https://m.economictimes.com/news/inter ... 806249.cmsskrbavi-admin wrote: ↑25/03/2026 21:29 https://www.dailymail.co.uk/sciencetech ... lict.html0
zivotinje imaju taj prejudicirani osjecaj za kataklizmu...
cuke sam u ratu vidjo da laju prije pada granata i sl....
Experts explained that the birds were part of a seasonal migration route. Around 500 million birds pass through Israel every year during spring migration. Scientists said hooded crows often gather in cities during nesting season. Crows are very common in Israel, especially the Hooded Crow species. Large crow movements usually happen around March due to seasonal behavior.
Ovi ovdje već sa ABH maskama hodaju.![]()
![]()
Nek digne ruku ko zna šta je ABHO
Cudno mi da ti ovo pises,kao da ne znas da nukelarna ima radijus udarnog talasa od haman 60 km a mozda i vise i kako onda mislis da ce u tolikom radijusu ubiti smao manji broj ljudi. A i da Evo Iran baci bombu na Izrael...pa pobiti ce i sve palestince i taj dio populacije. To je samo od udarnog talasa a gdje je radijacija i posljedice kasnije. I zasto bi bacali nuklearnu ? Posebno amerika...sta je americi ugrozeno ? Trumpov ugled jel...e bas je ridji krimos ugledanDozer wrote: ↑25/03/2026 21:14Nego kako...?
Trehnuce je Zutalj ili Klempo na Iran. Ili obojica. Pobice par miliona ljudi u Teheranu, ili mozda negdje drugo, svejedno je.
Sutradan, ili za sat, ce je Iran trehnuti na Tel Aviv, ili ce polupati sve nuklearno u Izraelu. I pobiti takodjer par miliona ljudi (ovih zasluzeno, da se ne lazemo).
I..? Ko ce sta? Kome?
Nije bas sudnji, ali nece biti veselo ako se desi. Do sad sam pogodio sve. Ali, opet kazem - nadam se da ovo necu.last mohicans wrote: ↑25/03/2026 21:38Jbg, dozer, ti odmah Sudnji dan predvidio..Dozer wrote: ↑25/03/2026 20:47Ovo je prijetnja nukom.
Nazalost... ako se desi, a po svoj prilici i hoce, Izrael ce nestati jer ce im Iranci odmah slupati sve njihovo nuklearno.
I.. vozdra.
Vjerovatno ce se odmah ukljuciti i Pakistan, a vidjeceno sta ce Kina i Rusija.
Oni ce se vjerovatni ukljuciti konvencionalno da brzo i potpuno slupaju US ciljeve na BI, prvenstveno flote i podmornice.
Pola planete ce se podaviti u radioaktivnim oblacima i pokrepacemo raspadajuci se za 2-3 godine.
Vala, nista imod toga. Hebe mi se.last mohicans wrote: ↑25/03/2026 21:59Sad kopa onaj bunker kao ludi Ameri ona sklonista sto prave za Sudnji dan..
A logistika uvijek pri ruci? Da im vodu dotura pod konstantnim napadima dronova.MAha wrote: ↑25/03/2026 22:02 Haman sam siguran da ce ovi (pokusati) zauzeti ovaj otok Kharg. Nedavno su ga gadjali ciljano, orizje, skaldista, objekte vojne itd. Salju sve vise vojske, ljudstva, nude pregovore (a do sada cim pocnu "pregovarat", krecu sa napadima). Sta tu moze/hoce uradit Iran pitanje je. Ja ne vjerujem da smo iole blizu nekog zavrsetka, cak suprotno.
CNN: Iran has filled Kharg Island with forces, air defense and minesMAha wrote: ↑25/03/2026 22:02 Haman sam siguran da ce ovi (pokusati) zauzeti ovaj otok Kharg. Nedavno su ga gadjali ciljano, orizje, skaldista, objekte vojne itd. Salju sve vise vojske, ljudstva, nude pregovore (a do sada cim pocnu "pregovarat", krecu sa napadima). Sta tu moze/hoce uradit Iran pitanje je. Ja ne vjerujem da smo iole blizu nekog zavrsetka, cak suprotno.
Gdje vidis da rekoh manji broj ljudi... Par miliona ljudi nije bas "manji broj".zippoo87 wrote: ↑25/03/2026 22:01Cudno mi da ti ovo pises,kao da ne znas da nukelarna ima radijus udarnog talasa od haman 60 km a mozda i vise i kako onda mislis da ce u tolikom radijusu ubiti smao manji broj ljudi. A i da Evo Iran baci bombu na Izrael...pa pobiti ce i sve palestince i taj dio populacije. To je samo od udarnog talasa a gdje je radijacija i posljedice kasnije. I zasto bi bacali nuklearnu ? Posebno amerika...sta je americi ugrozeno ? Trumpov ugled jel...e bas je ridji krimos ugledanDozer wrote: ↑25/03/2026 21:14Nego kako...?
Trehnuce je Zutalj ili Klempo na Iran. Ili obojica. Pobice par miliona ljudi u Teheranu, ili mozda negdje drugo, svejedno je.
Sutradan, ili za sat, ce je Iran trehnuti na Tel Aviv, ili ce polupati sve nuklearno u Izraelu. I pobiti takodjer par miliona ljudi (ovih zasluzeno, da se ne lazemo).
I..? Ko ce sta? Kome?![]()
![]()
![]()