IRAN

Static-X

#67151 Re: IRAN

Post by Static-X »

armin071 wrote: 25/03/2026 20:26
Static-X wrote: 25/03/2026 20:24
swanfilter wrote: 25/03/2026 20:05

Ginu oni za jednu i istu drzavu i naciju dok ovdje ni ameba nije postojala. Ne brini ti za cijenu zivota kod njih.
Ma ja njihov zivot nije vrijedan nek ginu.
Srce da ti pukne….
Hajlac wrote: 25/03/2026 20:35
Static-X wrote: 25/03/2026 20:24
swanfilter wrote: 25/03/2026 20:05

Ginu oni za jednu i istu drzavu i naciju dok ovdje ni ameba nije postojala. Ne brini ti za cijenu zivota kod njih.
Ma ja njihov zivot nije vrijedan nek ginu.
Providan si ba.

Lazni dusebriznici.

Ako nemate sta pametno reci bolje sutiti.
skrbavi-admin

#67152 Re: IRAN

Post by skrbavi-admin »

armin071 wrote: 25/03/2026 20:32
skrbavi-admin wrote: 25/03/2026 20:29 mislim da irana ceka TN bomba neke umjerene snage....par kilotona BY-a.... imamo na sceni apsolutne debiloide na polugama moci apsolutne neonaciste i zidosupremaciste i njims je ispod svakog nivoa da ih iran uci lekcije....
Teško jer ko ti onda garantuje da neće i Putko i Kim po jednu na Ukrajinu odnosno J. Koreju…. Nije isto 1945 i 2026
ja nakon sve pokazane bestijalnosti sada vjerujem da tamo vladaju manijaci, sutanje djece, paljenje cigara djeci u peirvoru po nogama, silovanje zatvorenika bez optuzbi, pucanje djeci snajperima i FPV dronovima u glavu, komuniciranje sa Sotonom, prizivanje i pozurivanje Sudnjeg dana, prizivanje i pozurivanje :-) Mesije.... mislim da katalog psiholoskih poremecaja tamo ide kao dobar dan.... i dio sveopste kulture mrznje aparthejda gadjenja i tako dalje....

svjetsku beacutnost su obezbijedili..... svi vidimo a nikom nije jasno kako....

PS na Gazu je baceno 100 kilotona eksploziva....
Last edited by skrbavi-admin on 25/03/2026 20:46, edited 1 time in total.
Hajlac

#67153 Re: IRAN

Post by Hajlac »

RAFAEL - najveca cionisticka vojna industrija

Uposleniku porucuje Chabad-ovski monstrum-fanatik Rebbe (Schneerson) da tim oruzjem koje proizvodi de fakto "zavrsi" ciscenje Palestine i sto prije pretvori u mitski opis iz Tore

Dozer

#67154 Re: IRAN

Post by Dozer »

zigzag wrote: 25/03/2026 20:16
Brutalne prijetnje Bijele kuće: "Ako Iran ne prihvati poraz, Tramp će osigurati najjači udar u historiji!"
Operacija oslobađanja iranskog naroda... od života.
Ovo je prijetnja nukom.

Nazalost... ako se desi, a po svoj prilici i hoce, Izrael ce nestati jer ce im Iranci odmah slupati sve njihovo nuklearno.
I.. vozdra.
Vjerovatno ce se odmah ukljuciti i Pakistan, a vidjeceno sta ce Kina i Rusija.
Oni ce se vjerovatni ukljuciti konvencionalno da brzo i potpuno slupaju US ciljeve na BI, prvenstveno flote i podmornice.

Pola planete ce se podaviti u radioaktivnim oblacima i pokrepacemo raspadajuci se za 2-3 godine.
Last edited by Dozer on 25/03/2026 20:54, edited 4 times in total.
Billy The Pljuc

#67155 Re: IRAN

Post by Billy The Pljuc »

Heh, kako samo pojedincima ne odgovara narativ objavljen na X-u dok na zvaničnoj stranici ambasade nema ništa, ili barem nije bilo kad sam provjeravao isto. Al' potpisivanja kojekakvih UN Rezolucija, prisustvovanje opskurnim sastancima tipa razno itd., e to je već care jedan plus za sve nas, što bi rekli u starmo.

Helem nemrem se načuditi ovim suzama cionista i izljevima bijesa jer ih sopstvena vlada izdaje usred silnih promašaja i fragmenata iranskih raketa sudeći po izvještajima forumskih stručnjaka naklonjenih cionističkom režimu u tzv. Izraelu. Sh'a ka'e onaj mučenik, nemrete nam garantovati sigurnost - odosmo mi. Šta bi samo bilo da se Iran odluči da ih stvarno briše sa mape i ne šalje po par raketa tu i tamo, ah mene budale, pa nemaju oni čime jer im je sve uništeno.

Nažalost a i nije trebalo biti posebno pametan da se isto uvidi, slijedi nova doza bestijalnosti zvijeri koje vrše agresiju na Iran. Ne znam iskreno na šta će sve izaći ali što se mene tiče, taman sutra i mene nestalo, neka Iran zapali i sravna sve što može u maksimalnom dometu koji može i nek' svijet stane i prestane postojati.
zigzag

#67156 Re: IRAN

Post by zigzag »

Dozer wrote: 25/03/2026 20:47
Brutalne prijetnje Bijele kuće: "Ako Iran ne prihvati poraz, Tramp će osigurati najjači udar u historiji!"
Ovo je prijetnja nukom.
Ako hoće kraj, dobiće kraj.

Isto bi prošao kao i četnik putin da iskoriti tu bombu.
Isti su.

Zato je očito da blefira.
Hajlac

#67157 Re: IRAN

Post by Hajlac »

Profa im reseta cio-propagandu ko iz Kalasnjikova

Dozer

#67158 Re: IRAN

Post by Dozer »

zigzag wrote: 25/03/2026 20:50

Ovo je prijetnja nukom.

Isti su.

Ne blefira. Zutalj je suvise glup da bi blefirao. Davno sam ovo najavio jer se radi o ego manijaku ubijedjenom u svoju superiornost i snagu, i sad, kad je polomio zubalo na Iranu, njegov licni ego je povrijedjen maksimalno. Radi toga je spreman na sve, samo kako bi dokazao da moze ako hoce.

Pricamo o iracionalnim ljudima.

Jedina sansa ce biti da se nadje neki general koji ce odbiti da to lansira.
skrbavi-admin

#67159 Re: IRAN

Post by skrbavi-admin »

zigzag wrote: 25/03/2026 20:50

Ovo je prijetnja nukom.

Isti su.

volio bih i ja da blefira al on samo izvrsava zapovijedi..... a kako ja vidim americka administracija je skup budaletina koji se u biti nadmecu u ludilu....i uvlacenju nacionistima u supak
mislim da, u prilog ovome i Pljujtin racuna sa istim scenarijom prema Ukrajini reagujuci na istovjetan nacin i tako dobijajuci novopravni legitimitet ad hoc dobit kapitulaciju Ukrajine pa nije nelogicno pomislit i na to... tako da bi svijet bio bare bare vukovi siti ovce zguljene.... pljuhnuce je na Teheran zgulice nekoliko miliona dusa i ide kapitulacija....

ja mislim da zato specijalci idu pjesacki u Iran....
zigzag

#67160 Re: IRAN

Post by zigzag »

Da pobije par miliona civila?

I sve će biti OK?

Pa ne ide to baš tako.
armin071

#67161 Re: IRAN

Post by armin071 »

Static-X wrote:
Ako nemate sta pametno reci bolje sutiti.
Naljuti se i napusti nas…. Ostavi nas u neznanju…. Tvoju borbu su već svi prepoznali… Nagrada slijedi zasigurno…
Hajlac

#67162 Re: IRAN

Post by Hajlac »

Dozer wrote: 25/03/2026 20:57 Ne blefira. Zutalj je suvise glup da bi blefirao. Davno sam ovo najavio jer se radi o ego manijaku ubijedjenom u svoju superiornost i snagu, i sad, kad je polomio zubalo na Iranu, njegov licni ego je povrijedjen maksimalno. Radi toga je spreman na sve, samo kako bi dokazao da moze ako hoce.

Pricamo o iracionalnim ljudima.

Jedina sansa ce biti da se nadje neki general koji ce odbiti da to lansira.
Nazalost u ovakvoj situaciji, s toliko MAGA ludjaka i cionista te ucijenjenih pedofila u trenutnoj administraciji, bilo bi neophodno makar nekoliko visokorangiranih generala + da uz njih stane i okolno osoblje u Pentagonu.

Pitanje koliko ih je ostalo nakon nekoliko valova cistki koje je Sroljo odradio.

Bukvalno pobuna u Pentagonu. Cisto sumnjam da ce se to desiti. Nazalost.

Ko se jos sjeca kad se u njegovom prvom mandatu onaj jedan general bas u Zaljevu ubio?
Last edited by Hajlac on 25/03/2026 21:04, edited 1 time in total.
skrbavi-admin

#67163 Re: IRAN

Post by skrbavi-admin »

zigzag wrote: 25/03/2026 21:00 Da pobije par miliona civila?

I sve će biti OK?

Pa ne ide to baš tako.
Ne ide meni tebi bilo kome normalnom.... naravno da ne.... vidis li bolan da su manijaci manijakalno se ponasaju neke molitve na ramenu predsjednika.... niko to ne sprecava globalno se prihvaca...
shape of despair

#67164 Re: IRAN

Post by shape of despair »

pa ako je baci USA bacit ce je i putko na ukrajinu,onda je svejedno sve
armin071

#67165 Re: IRAN

Post by armin071 »

https://avaz.ba/vijesti/globus/1031673/ ... an-do-sada

ovako cionističko đubre reaguje na pomen dogovora, toliko o iskrenom “dogovoru”…
skrbavi-admin

#67166 Re: IRAN

Post by skrbavi-admin »

shape of despair wrote: 25/03/2026 21:03 pa ako je baci USA bacit ce je i putko na ukrajinu,onda je svejedno sve
sta mislis sto Putalj suti sve vrijeme.... repetiro je vec i ceka.....isplatice citav rat protiv Ukrajine cijenama energenata kakve svijet nije vidio..... u svemu ovome mi nije jasna Kina da jebe rak raka.... Jebala je esada u koreanskom ratu i vijetnamskom a sada tvrdokorno sute....
zigzag

#67167 Re: IRAN

Post by zigzag »

Ja znam da je noć i da tada isplivaju misli o ovim bombama ali ohanite malo.

Od februara 2022. Ista priča...
Dozer

#67168 Re: IRAN

Post by Dozer »

I sve će biti OK?

Pa ne ide to baš tako.
Nego kako...?
Trehnuce je Zutalj ili Klempo na Iran. Ili obojica. Pobice par miliona ljudi u Teheranu, ili mozda negdje drugo, svejedno je.

Sutradan, ili za sat, ce je Iran trehnuti na Tel Aviv, ili ce polupati sve nuklearno u Izraelu. I pobiti takodjer par miliona ljudi (ovih zasluzeno, da se ne lazemo).

I..? Ko ce sta? Kome?
skrbavi-admin

#67169 Re: IRAN

Post by skrbavi-admin »

Dozer wrote: 25/03/2026 21:14

I sve će biti OK?

Pa ne ide to baš tako.
Nego kako...?
Trehnuce je Zutalj ili Klempo na Iran. Ili obojica. Pobice par miliona ljudi u Teheranu, ili mozda negdje drugo, svejedno je.

Sutradan, ili za sat, ce je Iran trehnuti na Tel Aviv, ili ce polupati sve nuklearno u Izraelu. I pobiti takodjer par miliona ljudi (ovih zasluzeno, da se ne lazemo).

I..? Ko ce sta? Kome?
imam ludu teoriju da je citav stari sigurnoani establisment Irana zavaljen namjerno da se po hitnoj proceduri radi A glava gdje u biti ima know how nego su htjeli ispostovat fetve
Last edited by skrbavi-admin on 25/03/2026 21:19, edited 1 time in total.
Čitalac

#67170 Re: IRAN

Post by Čitalac »

Araghchi za državnu televiziju:
- The US has failed to achieve its main war goals against Iran, including a quick military victory and regime change in Tehran.
- Neighbouring countries should distance themselves from the US.
- Iran’s response has shown the world that no country can threaten its security.
- There are no negotiations with Washington, describing US messages via mediators as not constituting talks.
- Iran is not seeking war, wants a permanent end to the conflict and demands compensation for the destruction caused.
- Top authorities in Tehran are reviewing peace proposals but insist there is no intention to hold direct talks with the US.
- He accused Washington of failing to protect regional states despite its military presence.
- The Strait of Hormuz is not fully closed, only to “enemies”, and there is no reason to allow ships of enemies and their allies to pass.
- Iranian forces are providing safe passage for vessels from friendly nations.
- This war is neither an Iranian nor an American one, but one into which Israel has pushed the US.
- America’s priority is Israel’s security, with regional US bases established to protect Tel Aviv. Washington is willing to sacrifice everything for that goal.
- Israel is pursuing a “Greater Israel” project that envisages control over territory in several regional countries.
Dozer

#67171 Re: IRAN

Post by Dozer »

Čitalac wrote: 25/03/2026 21:19 Araghchi za državnu televiziju:
- The US has failed to achieve its main war goals against Iran, including a quick military victory and regime change in Tehran.
- Neighbouring countries should distance themselves from the US.
- Iran’s response has shown the world that no country can threaten its security.
- There are no negotiations with Washington, describing US messages via mediators as not constituting talks.
- Iran is not seeking war, wants a permanent end to the conflict and demands compensation for the destruction caused.
- Top authorities in Tehran are reviewing peace proposals but insist there is no intention to hold direct talks with the US.
- He accused Washington of failing to protect regional states despite its military presence.
- The Strait of Hormuz is not fully closed, only to “enemies”, and there is no reason to allow ships of enemies and their allies to pass.
- Iranian forces are providing safe passage for vessels from friendly nations.
- This war is neither an Iranian nor an American one, but one into which Israel has pushed the US.
- America’s priority is Israel’s security, with regional US bases established to protect Tel Aviv. Washington is willing to sacrifice everything for that goal.
- Israel is pursuing a “Greater Israel” project that envisages control over territory in several regional countries.
I zato treba pomesti Izrael. I zavrsena prica.
dembele

#67172 Re: IRAN

Post by dembele »

Ma ne ide to ljudi tek tako, da rukne nuklearku na Teheran, šta bi se time dobilo. Ako već hoće slične rezultate, a to je da sravni grad, mogu isto napraviti sa svojom moćnom avijacijom za relativno kratko vrijeme
Ma kolika budala bio ne može se nuklearka roknuti samo što je Žutalj malo nervozan. Već rečeno ranije, otvorila bi se Pandorina kutija i onda bi se sve nuklearne sile mogle raspojasati sa atomskim bombama i bio bi to game over za sve.
Last edited by dembele on 25/03/2026 21:31, edited 1 time in total.
skrbavi-admin

#67173 Re: IRAN

Post by skrbavi-admin »

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech ... lict.html0

zivotinje imaju taj prejudicirani osjecaj za kataklizmu...

cuke sam u ratu vidjo da laju prije pada granata i sl....
A_A_AKCIJA

#67174 Re: IRAN

Post by A_A_AKCIJA »

Jel bio bub?

Pišemo minus F18

Leopard_SA

#67175 Re: IRAN

Post by Leopard_SA »

skrbavi-admin wrote: 25/03/2026 21:29 https://www.dailymail.co.uk/sciencetech ... lict.html0

zivotinje imaju taj prejudicirani osjecaj za kataklizmu...

cuke sam u ratu vidjo da laju prije pada granata i sl....
https://m.economictimes.com/news/inter ... 806249.cms
Experts explained that the birds were part of a seasonal migration route. Around 500 million birds pass through Israel every year during spring migration. Scientists said hooded crows often gather in cities during nesting season. Crows are very common in Israel, especially the Hooded Crow species. Large crow movements usually happen around March due to seasonal behavior.
Post Reply