Jedva cekam da pjandura Hegsteth objavi rat protiv druge galaksije.
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
Hendrix
- jeza u ledja
#37927 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ti imas bas losa iskustva s ljudima (Azem)Hendrix wrote: ↑22/03/2026 21:22Pa glasacka baza mu je ista takva, sociopate bez trunke empatije. Cak stavise, empatiju smatraju ispoljavanjem slabosti.jeza u ledja wrote: ↑22/03/2026 17:41 Trump kao i svi ti ostali milijarderi odrasli na zlatnim kasikama, nema osjecaj empatije prema drugima. Njemu se svijet okrece oko njega, a svi ostali su tu korisni samo utoliko on nesto ima od njih.
Ostali mogu krepati, a ako treba i biti ubijeni. Boli njega kurac. U stvari, on uziva u patnji drugih.
Nikad nisam vidio javnu osobu koja na taj nacin ispoljava bukvalno potpuni nedostatak savjesti ili empatije. Drugi se bar malo znaju pretvarati.
E upravo zbog tog nedostatka pretvaranja njegovi navijaci glasaju za njega. Fazon je u tome sto on tako razmislja i o njima.
Kad ti odrastes kao top 0.1% i kad ti je cijeli svijet sluga ti jednostavno odrastes operisan od empatije prema drugima. Zato ovakvima ne treba nikad davati vlast.
Al kasno je sad…
Jedina utjeha moze biti da kolektivni touching of stove donese neki napredak.![]()
Sreo sam takve ljude u poslu, i bas je nevjerovatno kako nemaju uopste osjecaja za druge. Ono gazi po svima bez trunke savjesti i jos sebe uviiek predstavljaju kao neku zrtvu.
Nije to isto. Slazem se da mu je baza takva, ali tu se radi o ljudima koji mrze odredjene grupe ljudi, bilo na rasnoj, religijskoj, geografskoj, drustvenoj osnovi. Nisu oni takvi prema svojima.
Trump je nesto drugo. Ja mislim da je on takav prema svima, ukljucujuci i svoju porodicu. Covjeku jednostavno fali nesto u glavi.
I generalno kad slusas ove ultrabogatase, sta god da pricali, vidis da nesto tu nije u redu sa njihovim shvatanjem obicnog svijeta. Trump je bukvalno onaj negativac iz srednjoskolskih/koledz filmova 80ih. Dijete bogatih roditelja koje se izivljava na drugima.
- Peacean
-
Bossona
- jeza u ledja
#37930 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
MUAHAHAHA, evo sad vidim vijest Trump najavljuje petodnevnu pauzu na napade na eletkrane u Iranu.
Juce je dao 48-satni ultimatum Irancima, inace ce pociniti ratni zlocin, i onda je proveo dan u panici shvatajuci u kakav se corsokak doveo.
Kakav je to pokeras sunce ti jebem
DEBILU!
Juce je dao 48-satni ultimatum Irancima, inace ce pociniti ratni zlocin, i onda je proveo dan u panici shvatajuci u kakav se corsokak doveo.
DEBILU!
- GandalfSivi
-
zilog
#37932 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kad se samo sjetim vakta, kada su nam Ameri ukazivali na korupciju (ne kazem da su lagali)...
Sada oni prekucali igricu...
Gledam sve ovo i ibretim se, da Amerika nema mehanizme da se odupre ovoj posasti?
Ne brine mene Trump. To ce biologija, prije ili kasnije - rijesiti.
Brine me onih 70 miliona budala, koje su 2024. i pored svega sta je uradio u prvom mandatu (i prije toga) - dale glas ovom psihopati.
Isto i ankete. Koliko god bio u minusu, stoji mu onih 30-ak posto, koje ga podrzavaju i da se posere na njih.
Eh, te budale cekaju svojih 5 minuta (4 godine).
Dovoljno je da se progresivno glasacko tijelo umori od trazenja "savrsenih" kandidata i pocne lamentirati kako su svi isti. Da se pocne medjusobno optuzivati i ulijecu budale koje nisu gadljive. Ni na prevarantsku proslost, ni na krivicne postupke (zapravo to im je "dokaz" da debil nije dio duboke drzave), krsenje ustava, notorno laganje...
Sada ce se progresivci malo trznuti i mobilisati, pa mozda nesto naprave na midtermsima, a do 2028. je: ko ziv - ko mrtav...
Onih 30% budala ce cekati da losa sjecanja izlape. A uvijek izlape...
- jeza u ledja
- jeza u ledja
#37934 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne znam jel ko primjetio kako Trump prijeti vikendom, kad se otvore trzista ponedjeljkom onda prestane prijetiti.
-
zilog
#37935 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Zar moram objasnjavati, da sam mislio na mehanizme, koji ne zavise od toga ko je na vlasti.jeza u ledja wrote: ↑23/03/2026 20:50Kako nema ba? Pa sam dajes odgovor.![]()
Ima mehanizme.
Glasali ste - gledajte.![]()
Nije valjda da se izborima odredjuje - na koga se zakon nece primjenjivati iduce 4 godine?
-
Hendrix
#37936 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A dobro Azema su mrzile citave generacije ne samo jajeza u ledja wrote: ↑23/03/2026 00:48Ti imas bas losa iskustva s ljudima (Azem)Hendrix wrote: ↑22/03/2026 21:22Pa glasacka baza mu je ista takva, sociopate bez trunke empatije. Cak stavise, empatiju smatraju ispoljavanjem slabosti.jeza u ledja wrote: ↑22/03/2026 17:41 Trump kao i svi ti ostali milijarderi odrasli na zlatnim kasikama, nema osjecaj empatije prema drugima. Njemu se svijet okrece oko njega, a svi ostali su tu korisni samo utoliko on nesto ima od njih.
Ostali mogu krepati, a ako treba i biti ubijeni. Boli njega kurac. U stvari, on uziva u patnji drugih.
Nikad nisam vidio javnu osobu koja na taj nacin ispoljava bukvalno potpuni nedostatak savjesti ili empatije. Drugi se bar malo znaju pretvarati.
E upravo zbog tog nedostatka pretvaranja njegovi navijaci glasaju za njega. Fazon je u tome sto on tako razmislja i o njima.
Kad ti odrastes kao top 0.1% i kad ti je cijeli svijet sluga ti jednostavno odrastes operisan od empatije prema drugima. Zato ovakvima ne treba nikad davati vlast.
Al kasno je sad…
Jedina utjeha moze biti da kolektivni touching of stove donese neki napredak.![]()
Sreo sam takve ljude u poslu, i bas je nevjerovatno kako nemaju uopste osjecaja za druge. Ono gazi po svima bez trunke savjesti i jos sebe uviiek predstavljaju kao neku zrtvu.![]()
Nije to isto. Slazem se da mu je baza takva, ali tu se radi o ljudima koji mrze odredjene grupe ljudi, bilo na rasnoj, religijskoj, geografskoj, drustvenoj osnovi. Nisu oni takvi prema svojima.
Trump je nesto drugo. Ja mislim da je on takav prema svima, ukljucujuci i svoju porodicu. Covjeku jednostavno fali nesto u glavi.
I generalno kad slusas ove ultrabogatase, sta god da pricali, vidis da nesto tu nije u redu sa njihovim shvatanjem obicnog svijeta. Trump je bukvalno onaj negativac iz srednjoskolskih/koledz filmova 80ih. Dijete bogatih roditelja koje se izivljava na drugima.
A slazem se da je Trump poseban slucaj, i nacin na koji prica uvijek ja ovo...ja ono...najbolji, najpametniji. Nevjerovatno.
- jeza u ledja
#37937 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kako mislis ne ovise od toga ko je na vlasti? Sve ovisi od toga ko je na vlasti. Izaberes majmiuna, dobijes haos.zilog wrote: ↑23/03/2026 20:57Zar moram objasnjavati, da sam mislio na mehanizme, koji ne zavise od toga ko je na vlasti.jeza u ledja wrote: ↑23/03/2026 20:50Kako nema ba? Pa sam dajes odgovor.![]()
Ima mehanizme.
Glasali ste - gledajte.![]()
Nije valjda da se izborima odredjuje - na koga se zakon nece primjenjivati iduce 4 godine?
Svi ti mehanizmi postoje, ali se ne primjenjuju.
Amerikanci su birali ovog predsjednika i ovaj Kongres. Birali su Trumpa i prvi puta, koji je postavio ove sudije Vrhovnog suda. Kad je prvi puta izabran, imao si jace mehanizme. Sad nakon 10 godina idiota, nemas gotovo nista.
Mehanizmi postoje, a izbori imaju posljedice.
Mehanizmi postoje i sada, pa vidjecemo hoce li glupom narodu doci iz guzice u glavu. To je ovo sto govorim o "stove touching". Koliko puta moramo dotaci da se opametimo?
- jeza u ledja
#37938 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Meni je on ostao u relativno dobrom sjecanju.Hendrix wrote: ↑23/03/2026 20:59A dobro Azema su mrzile citave generacije ne samo jajeza u ledja wrote: ↑23/03/2026 00:48Ti imas bas losa iskustva s ljudima (Azem)Hendrix wrote: ↑22/03/2026 21:22
Pa glasacka baza mu je ista takva, sociopate bez trunke empatije. Cak stavise, empatiju smatraju ispoljavanjem slabosti.
Sreo sam takve ljude u poslu, i bas je nevjerovatno kako nemaju uopste osjecaja za druge. Ono gazi po svima bez trunke savjesti i jos sebe uviiek predstavljaju kao neku zrtvu.![]()
I generalno kad slusas ove ultrabogatase, sta god da pricali, vidis da nesto tu nije u redu sa njihovim shvatanjem obicnog svijeta. Trump je bukvalno onaj negativac iz srednjoskolskih/koledz filmova 80ih. Dijete bogatih roditelja koje se izivljava na drugima.![]()
A slazem se da je Trump poseban slucaj, i nacin na koji prica uvijek ja ovo...ja ono...najbolji, najpametniji. Nevjerovatno.
- drug_profi
#37939 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ako USA i svijet ovog lika prežive, garantujem vam da će ispast heibet zakona, možda i neki ustavni amandman koji će spriječiti pojavu ovakvog nečeg opet.
- Peacean
#37940 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ili će ostaviti ovo kao presedan da svaki naredni predsjednik može da radi šta hoće.
- jeza u ledja
#37941 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Za to je potrebno bas dobro sranje i katarza.drug_profi wrote: ↑23/03/2026 21:09 Ako USA i svijet ovog lika prežive, garantujem vam da će ispast heibet zakona, možda i neki ustavni amandman koji će spriječiti pojavu ovakvog nečeg opet.
Bojim se da ce Amerika sve to fino zavuci pod tepih, kao sto su uradili i mnogo puta do sada.
Da se ko ne naljuti.
- drug_profi
#37942 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Volio bih da pozivi dugo jos, da vidi svoj legacy kako se pretvara u pepeo i optuznice.
- jeza u ledja
#37943 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sigurno je da ce promjeniti ponasanje predsjednika zauvijek, medjutim da se neko ponasa kao on, a da imamo svako malo izbore na kojim bi taj neko mogao biti smjenjen, to je prakticno nemoguce.
Bice dobro ako i ove sljedece izbore budemo imali.
- jeza u ledja
#37944 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sve smo to rekli i prvi puta...drug_profi wrote: ↑23/03/2026 21:17 Volio bih da pozivi dugo jos, da vidi svoj legacy kako se pretvara u pepeo i optuznice.
- drug_profi
#37945 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dobro sranje je izgubiti primat supersile, izgubiti saveznike, izgubiti trzista, izgubiti obraz i moralnu superiornost da nekom nesto prigovaras.jeza u ledja wrote: ↑23/03/2026 21:16Za to je potrebno bas dobro sranje i katarza.drug_profi wrote: ↑23/03/2026 21:09 Ako USA i svijet ovog lika prežive, garantujem vam da će ispast heibet zakona, možda i neki ustavni amandman koji će spriječiti pojavu ovakvog nečeg opet.
Bojim se da ce Amerika sve to fino zavuci pod tepih, kao sto su uradili i mnogo puta do sada.
Da se ko ne naljuti.![]()
-
sumirprimus
#37946 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne mora vala dugo, ne mora nista ni vidit
Nek ideeeeeee
Nek ideeeeeee
- vee-jay
#37947 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ima rijec za to = psihopatajeza u ledja wrote: ↑23/03/2026 00:48Ti imas bas losa iskustva s ljudima (Azem)Hendrix wrote: ↑22/03/2026 21:22Pa glasacka baza mu je ista takva, sociopate bez trunke empatije. Cak stavise, empatiju smatraju ispoljavanjem slabosti.jeza u ledja wrote: ↑22/03/2026 17:41 Trump kao i svi ti ostali milijarderi odrasli na zlatnim kasikama, nema osjecaj empatije prema drugima. Njemu se svijet okrece oko njega, a svi ostali su tu korisni samo utoliko on nesto ima od njih.
Al kasno je sad…
- vee-jay
#37948 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ja bih "volio" kada bi on sada nestaodrug_profi wrote: ↑23/03/2026 21:17 Volio bih da pozivi dugo jos, da vidi svoj legacy kako se pretvara u pepeo i optuznice.
- vee-jay
#37949 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
kazu, skromnost je vrlina
-
omar little
#37950 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ja cekam dan kad ce miller nazi govno nestati sa zemlje. sto prije, to bolje. lik je satkan od zla. i on i njegova ona opajdaretina ofucana.