Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Optimist wrote: ↑04/03/2026 06:46
Moj house, blizi sam ja centru nego ti, ali to nije tema, nego tvoja kilometraza. Tebi bi se na tako malo kilometara taxi vise isplatio.
House kad god sjede u yarisa nanovo se odusevi
Posle voznje na forum, 1x mjesecno
Moj house, blizi sam ja centru nego ti, ali to nije tema, nego tvoja kilometraza. Tebi bi se na tako malo kilometara taxi vise isplatio.
I ti da imaš crvenog yarisa, gledao bi da ga što manje voziš
I ti da imaš crvenog yarisa, gledao bi da ga što manje voziš
Audi A4 35 TDI mild hybrid. Sarajevo - Banja Luka - Cazin, ~4.8l iako je mjenjac vecinom u Sport mode-u (veci okretaji). Dva autoputa vozena na tempomatu ~150-160kmh.
Mana mu je rezervoar koji iznosi samo 40l, inace bi zaboravio sipati
kao_kaoty wrote: ↑04/03/2026 21:31
Audi A4 35 TDI mild hybrid. Sarajevo - Banja Luka - Cazin, ~4.8l iako je mjenjac vecinom u Sport mode-u (veci okretaji). Dva autoputa vozena na tempomatu ~150-160kmh.
Ovo je bomba motor za svaki dan
Ne znam koliko je reparacija tog 48V alternatora ali realno jedini problem na tom motoru
kao_kaoty wrote: ↑04/03/2026 21:31
Ovo je bomba motor za svaki dan
Ne znam koliko je reparacija tog 48V alternatora ali realno jedini problem na tom motoru
A sto 40l
Manje nego u golfa
Motor super rasterecen. 2.0 163ks, S-tronic 7 brzina. 150kmh na oko 1900rpm.
40l jer veci ide uz doplatu. Kod Audija je absolutno sve doplata, pa cak i myAudi aplikacija koja vecinu vremena ne radi kako treba.
Sarajevo - Priboj - Berane i nazad uz cca ukupno 1 sat čekanja na granicama i 50ak kilometara u lokalu, 3 odrasle osobe i dijete, Ceed 1.6 CRDI 100 KW, 5.3 litra.
Kia napunjena na Hifi Osjek po 2.99 KM/l.