IRAN
- xoklix
#65777 Re: IRAN
Gledam na karti, imaju najmanje 2 solidne alternative ovom mostu.husein_kapetan wrote: ↑22/03/2026 15:37Demontracija sile..logistička ruta hezbollaha rekoše..najavili su ovo..ipak po onom što vidimo ..oštećen jeste srušen nije..
Trpe strašne gubitke dole..ovo je odmazda stanovništvu..eh..
-
omar little
#65778 Re: IRAN

cetiri bijele zene su diversity?
-
JovicSA
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#65780 Re: IRAN
Pigmenta ni u kosi
- Hajlac
- Tananarive
#65782 Re: IRAN
raznolikost
ima jedna nazi jedna zio jedna pedo i jedna trans spodoba na slici
- Hajlac
#65784 Re: IRAN
Pizde izrahellske.
- husein_kapetan
#65785 Re: IRAN
Mislim da se neće desiti drug..previše se toga desilo u medjuvremenu..ameri i izrael su imali dovoljno vremena urediti siriju po svojoj mjeri..ne pratim temu od onog dana kada je kukavički rep podvio i zemlju i narod nusricima na milost i nemilost ostavio..postao je po meni kusur u odnosima rusije i amerike koji su se možda time u povoju definisali..danas vidimo na šta su mislili..Ironmen wrote: ↑22/03/2026 10:14SmokingMan wrote: ↑22/03/2026 10:12 Povratak otpisanog.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=4K00nao ... rt_radio=1![]()
![]()
![]()
win-win za njih..a meni i mnogim ovdje samo gorak ukus u ustima ostade..od bastiona borbe protiv neokolonijalizma sirija vazal amerike i izraela postade..
Shvatam.. nije previše izbora imao..pogriješio je što se previše na rusiju oslanjao..ali kada pogledaš osim irana na koga se osloniti mogao..Ubistvo Kasimovo je zapečatilo sudbinu sirije tadašnje..a bio je nezamjenjiv..
Ne vjerujem da danas tamo iko ima snagu da uradi bilo šta..zabavili se mnogi borbom za goli opstanak..vode nemaju..druga palestina će za par godina postati..nusra-alkaida-isis nazovi ih kako hoćeš će vrlo brzo od sirije libiju napraviti..tačno po mjeri komšija-gazda..u tu ih možeš nazvati kako hoćeš..eh..
Nikada ga nisam glorifikovao kao osobu..bitna mi je bila ideja kojom se vodio u borbi protiv svih..djelio sam patnje naroda sirijskog..upozoravao sve na zlo koje je nezabožački haralo tamo i realne odjeke i formu, i u društvu našem implokacije imalo..nešto smo naučili..možda spriječili..eh..
Ipak..
I on je samo čovjek..valjda su mu duhovi sudbine Gadafijeve pogrešan odabir u glavi iskristalisali..
Pišite ako nešto znate a da se može povezati sa prilikama po temi..
- Hajlac
#65786 Re: IRAN
"Arad is a company town. Built for the scientists who manufacture Israel’s undeclared nuclear warheads at Dimona—weapons of mass destruction that exist outside every treaty, every inspection, every law.
The same regime that assassinated Iranian nuclear scientists last June now hides behind the families it planted in Arad, pretending they’re “civilians” while their neighbors build bombs that could end the world.
Dimona doesn’t do “ambiguity.” It does plutonium. War crimes. And the same Western media that calls Iran “terrorist” tiptoes around the illegal nuclear arsenal in the Negev.
The world should condemn Israel for using Arad’s residents as human shields—because that’s exactly what they are. Human shields for a nuclear program built on stolen uranium, US presidential cover, and the blood of Iranian scientists."
The same regime that assassinated Iranian nuclear scientists last June now hides behind the families it planted in Arad, pretending they’re “civilians” while their neighbors build bombs that could end the world.
Dimona doesn’t do “ambiguity.” It does plutonium. War crimes. And the same Western media that calls Iran “terrorist” tiptoes around the illegal nuclear arsenal in the Negev.
The world should condemn Israel for using Arad’s residents as human shields—because that’s exactly what they are. Human shields for a nuclear program built on stolen uranium, US presidential cover, and the blood of Iranian scientists."
- dembele
#65787 Re: IRAN
Jao ja poruka braćo moja draga, Ramo Isak level.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#65788 Re: IRAN
polako i sami izraelcani uvidjaju gdje ih sve ovo vodi i ko ih vodi.Građani ogorčeni na vlast
"Judeo-nacisto, ti si kriv za ovu smrt": Izraelka žestoko napala ministra Ben-Gvira nakon iranskog raketiranja
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/jude ... /260322030
"Judeo-nacisto! Ti si ubica! Samo siješ smrt! Nemaš šta tražiti ovdje, gubi se iz mog grada! Ti si kriv za sve ove smrti!", uzvikivala je vidno potresena i bijesna Izraelka.
Klemponja sad moljaka da se svi ukljuce i da pomognu naci-cio koaliciju. To ako se desi, to je kraj demokratije i zapadne civilizacije. Mozda nam i treba jedan dobar reset.
- TriDe
#65789 Re: IRAN
Pa koja to vlada na svijetu je podložna uticaju krajnje desnice, kao ova Izraela. Onaj Ben Gvir ministar sigurnosti i Smotrich ministar finansija.
Jedan postavljao kartu velikog Izraela, a ovaj prijeti ako se prekine genocid u Gazi ode klempavac.
Možda kabinet Srbije.
Jedan postavljao kartu velikog Izraela, a ovaj prijeti ako se prekine genocid u Gazi ode klempavac.
Možda kabinet Srbije.
- Dozer
- Ironmen
#65791 Re: IRAN
Kruze neki snimci po twiteru od ostataka SAA koji su u Iraku ili Libanu ali mislim da od toga nema nista , samo mislim da ovaj Dzulani nece jos dugo uvjetovan je.husein_kapetan wrote: ↑22/03/2026 16:34Mislim da se neće desiti drug..previše se toga desilo u medjuvremenu..ameri i izrael su imali dovoljno vremena urediti siriju po svojoj mjeri..ne pratim temu od onog dana kada je kukavički rep podvio i zemlju i narod nusricima na milost i nemilost ostavio..postao je po meni kusur u odnosima rusije i amerike koji su se možda time u povoju definisali..danas vidimo na šta su mislili..Ironmen wrote: ↑22/03/2026 10:14SmokingMan wrote: ↑22/03/2026 10:12 Povratak otpisanog.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=4K00nao ... rt_radio=1![]()
![]()
![]()
win-win za njih..a meni i mnogim ovdje samo gorak ukus u ustima ostade..od bastiona borbe protiv neokolonijalizma sirija vazal amerike i izraela postade..
Shvatam.. nije previše izbora imao..pogriješio je što se previše na rusiju oslanjao..ali kada pogledaš osim irana na koga se osloniti mogao..Ubistvo Kasimovo je zapečatilo sudbinu sirije tadašnje..a bio je nezamjenjiv..
Ne vjerujem da danas tamo iko ima snagu da uradi bilo šta..zabavili se mnogi borbom za goli opstanak..vode nemaju..druga palestina će za par godina postati..nusra-alkaida-isis nazovi ih kako hoćeš će vrlo brzo od sirije libiju napraviti..tačno po mjeri komšija-gazda..u tu ih možeš nazvati kako hoćeš..eh..
Nikada ga nisam glorifikovao kao osobu..bitna mi je bila ideja kojom se vodio u borbi protiv svih..djelio sam patnje naroda sirijskog..upozoravao sve na zlo koje je nezabožački haralo tamo i realne odjeke i formu, i u društvu našem implokacije imalo..nešto smo naučili..možda spriječili..eh..
Ipak..
I on je samo čovjek..valjda su mu duhovi sudbine Gadafijeve pogrešan odabir u glavi iskristalisali..
- husein_kapetan
#65792 Re: IRAN
Geledam i ne mogu da vjerujem..od vremena tvog pisanja na temi sirija..meščini da se mnogoštšta kod tebe promijenilo..ako je tako aferimpici wrote: ↑22/03/2026 16:43polako i sami izraelcani uvidjaju gdje ih sve ovo vodi i ko ih vodi.Građani ogorčeni na vlast
"Judeo-nacisto, ti si kriv za ovu smrt": Izraelka žestoko napala ministra Ben-Gvira nakon iranskog raketiranja
"Judeo-nacisto! Ti si ubica! Samo siješ smrt! Nemaš šta tražiti ovdje, gubi se iz mog grada! Ti si kriv za sve ove smrti!", uzvikivala je vidno potresena i bijesna Izraelka.
Klemponja sad moljaka da se svi ukljuce i da pomognu naci-cio koaliciju. To ako se desi, to je kraj demokratije i zapadne civilizacije. Mozda nam i treba jedan dobar reset.
- Tananarive
#65793 Re: IRAN
ma kakvi sva dreka je zato što su prošle i poderale ih njima nije problem genocid nego što su skontali da nisu nedodirivipici wrote: ↑22/03/2026 16:43polako i sami izraelcani uvidjaju gdje ih sve ovo vodi i ko ih vodi.Građani ogorčeni na vlast
- husein_kapetan
#65795 Re: IRAN
Nije da nesto znam ipak..Ironmen wrote: ↑22/03/2026 16:47Kruze neki snimci po twiteru od ostataka SAA koji su u Iraku ili Libanu ali mislim da od toga nema nista , samo mislim da ovaj Dzulani nece jos dugo uvjetovan je.husein_kapetan wrote: ↑22/03/2026 16:34Mislim da se neće desiti drug..previše se toga desilo u medjuvremenu..ameri i izrael su imali dovoljno vremena urediti siriju po svojoj mjeri..ne pratim temu od onog dana kada je kukavički rep podvio i zemlju i narod nusricima na milost i nemilost ostavio..postao je po meni kusur u odnosima rusije i amerike koji su se možda time u povoju definisali..danas vidimo na šta su mislili..
Ipak..
Nešto su mi ovi ATGM-ovi pravo efikasni u libanu..gledajući snimke kako se pozicioniraju..način na koji djeluju..vraća mi se ona milijarda snimaka sirijskih..dobro si..hvala ti.. dio ovih tvrdokornih sigurno rep podvilo nije..liban im je perfektna odskočna daska..možda je Maher tamo..
Eh da je brko živ..
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#65796 Re: IRAN
Nekada ljudima trebaju dokazi i činjenice da bi progledali. Ovo u Gazi je otvorilo oči mnogima. Bio bi nečovjek da sam to podržao i okrenuo glavu. Ovo ostalo su sami cio-naci doprinjeli. Mislim, ne treba tu biti puno pametan, sve izlazi na vidjelo, sami se razotkrivaju.husein_kapetan wrote: ↑22/03/2026 16:50Geledam i ne mogu da vjerujem..od vremena tvog pisanja na temi sirija..meščini da se mnogoštšta kod tebe promijenilo..ako je tako aferimpici wrote: ↑22/03/2026 16:43polako i sami izraelcani uvidjaju gdje ih sve ovo vodi i ko ih vodi.Građani ogorčeni na vlast
- skrbavi-admin
#65797 Re: IRAN
U porazu se uvijek zlostavljaci nadju u slicnim reakcijama pa tako npr cetkari i ovi judonacisti..... kad nemas pametnog odgovora udri po zzgradama mostovima skolama - tamo nema tog zivlja i tako to.....
Last edited by skrbavi-admin on 22/03/2026 17:07, edited 1 time in total.
-
Bossona
#65798 Re: IRAN
Beduinske sluge bile i ostale u službi istih gazda stoljećima. Za sve one koji nisu progleali i shvate zašto su mirno posmatrai decenijama istrebljenje Palestinaca. Njihova vjera je novac i kupleraj, oni su bili i ostali najveći neprijatelji Palestine i umeta.
-
Bossona
#65799 Re: IRAN
U laži su kratke noge,rekoše bio neki požar u vešerajnici pa su morali pobjećo što dalje i što brže,.......
- skrbavi-admin
#65800 Re: IRAN
Last edited by skrbavi-admin on 22/03/2026 17:25, edited 1 time in total.