IRAN

skrbavi-admin

#65426 Re: IRAN

Post by skrbavi-admin »

Ludzak wrote: 21/03/2026 20:50 I ko na kraju koga hebe...
kad se zadnja jebacina bude desila neces imat priliku sarat po forumu :izet:
ElRe

#65427 Re: IRAN

Post by ElRe »

kinvart

#65428 Re: IRAN

Post by kinvart »

skrbavi-admin wrote: 21/03/2026 20:48
Fanzi wrote: 21/03/2026 20:42 Ovaj izraelski genocidno-teroristički režim je baš patetičan. Pokušavaju sebe pokazati kao zaštitnicima Evrope, kroz ovu mapu dosega iranskih raketa. Narativ me baš podsjeća na zaštitnike kršćanskih vrijednosti Evrope. Čiji li narativ?

'Berlin, Paris, Rome at risk': IDF chief warns Iran’s missiles threaten Europe as war expected through Passover
https://www.ynetnews.com/article/sjlnfp3cbg
to je mozda ono sto je Dozirani spominjo, trazi se fals-flag pod svaku cijenu da se angazuje citava svjetska koalicija hohstaplera...... ovo bi moglo biti to....
Pa da...

Gledaj ovo, molim te:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ballistic ... am_of_Iran

Za ovu što je pogodila Diego Garciu stoji uknown. Kako unknown ako su na terenu imali sveznajući Mossad i CIA?
Ludzak

#65429 Re: IRAN

Post by Ludzak »

skrbavi-admin wrote: 21/03/2026 20:50
Misliš da će do toga doći? To je već ozbiljno.
armin071

#65430 Re: IRAN

Post by armin071 »

Fanzi wrote: 21/03/2026 20:42 Ovaj izraelski genocidno-teroristički režim je baš patetičan. Pokušavaju sebe pokazati kao zaštitnicima Evrope, kroz ovu mapu dosega iranskih raketa. Narativ me baš podsjeća na zaštitnike kršćanskih vrijednosti Evrope. Čiji li narativ?

'Berlin, Paris, Rome at risk': IDF chief warns Iran’s missiles threaten Europe as war expected through Passover
to je mozda ono sto je Dozirani spominjo, trazi se fals-flag pod svaku cijenu da se angazuje citava svjetska koalicija hohstaplera...... ovo bi moglo biti to....
ma ne ide više, jednom im prošao 11 sep. sad svi znaju sa kakvim psihopatama imaju posla….. i da nešto bude to bi se u 10 minuta razotkrilo… jednostavno pucaju po šavovima a ko god nije u ovom epstein pedofilskog krugu gleda da se izvuče iz ove jednosmjerne ulice….
skrbavi-admin

#65431 Re: IRAN

Post by skrbavi-admin »

Ludzak wrote: 21/03/2026 20:52
skrbavi-admin wrote: 21/03/2026 20:50
Misliš da će do toga doći? To je već ozbiljno.
Prije sam mogo vidjet razne interese, finansijske, politicke, vake nake za takve nekve ispade na BI....
Ovo sada je manijakalnost nevidjenih razmjera..... Ja mislim da je slikar sa simpaticnim BMW brcicima imao razboritije razmisljanje od ovih degenerika....
Eto gore frajer otvoreno potvrdjuje sto se na forumu naprdjuje godinama..... ovo je rat protiv islama..... ma nebitno kakav si kao osoba ako si sunija sija ti si - meta.....
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#65432 Re: IRAN

Post by pici »

prije sat vremena
Šest američkih uvjeta za mir s Iranom
Nakon tri tjedna rata, administracija Donalda Trumpa započela je preliminarne razgovore o sljedećoj fazi sukoba i mogućim mirovnim pregovorima s Iranom. U razgovore su, prema američkom dužnosniku i izvoru upoznatom sa situacijom, uključeni posebni izaslanik Steve Witkoff i Trumpov zet Jared Kushner, piše Axios.

Izravnog kontakta između SAD-a i Irana posljednjih dana nije bilo, a komunikacija se odvija preko posrednika - Egipta, Katara i Ujedinjenog Kraljevstva. Pritom su Egipat i Katar obavijestili SAD i Izrael da Iran pokazuje interes za pregovore.

"Naš je stav da smo zaustavili iransko napredovanje", rekao je jedan američki dužnosnik, izrazivši uvjerenje da će Iranci pristati na pregovore. Dužnosnik je naveo da SAD od Irana traži da se obveže na šest točaka.

Šest američkih zahtjeva
Prvi zahtjev je petogodišnja obustava raketnog programa.
Drugi je potpuna zabrana obogaćivanja urana.
Treći se odnosi na demontažu reaktora u nuklearnim postrojenjima Natanz, Isfahan i Fordow, koje su SAD i Izrael bombardirali prošle godine.
Četvrti je uspostava strogih vanjskih protokola za nadzor stvaranja i korištenja centrifuga te srodnih strojeva koji bi mogli poslužiti za razvoj programa nuklearnog oružja.
Peti je sklapanje sporazuma o kontroli naoružanja sa zemljama u regiji, što uključuje ograničenje broja projektila na najviše 1000.
Šesti je uvjet prestanak financiranja posredničkih skupina poput Hezbolaha u Libanonu, Hutista u Jemenu ili Hamasa u Gazi.

cekaj nek me neko prosvjetli... zar nije tVump debil proglasio poBedu...ili sam ja prespavo.
JovicSA

#65433 Re: IRAN

Post by JovicSA »

asker wrote: 21/03/2026 19:24 Osim ako ovdje ima starijih ljudi koji pamte 1973, ispada da za nasih zivota nismo svjedocili vecoj destrukciji genocidne tvorevine od ovoga danas. Tu ne ubrajam intifade i dizanje buseva u zrak, to ni danas ne bih podrzao niti mislim da je ni priblizno ispravan put.

Ovo je golemo od Irana, muda do poda, projekcija moci na daljinu i svaki dan uvidjamo da je raketni program i fokus na tome radije nego na avijaciji itekako ispravan put u njihovoj situaciji.

Svi mitovi su pali, a ocigledno je da Iran jos nije reko zadnju rijec. Ni zuto govno a ni klempo neznaju kako ce ovo zavrsit.
Pa zar misliš da Srbija bezveze i slučlajno nabavlja krstareće rakete. Uviđaju poentu. Iranu se zaista divim i upravo i ja razmišljam na način da dizanje autobusa u zrak nije ispravan put koji ni ja ne bih podržao. Ovo samo rokaj mamu im pedofilsko cionističku.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#65434 Re: IRAN

Post by bordo gandalf »

pici wrote: 21/03/2026 20:57
prije sat vremena
Nakon tri tjedna rata, administracija Donalda Trumpa započela je preliminarne razgovore o sljedećoj fazi sukoba i mogućim mirovnim pregovorima s Iranom. U razgovore su, prema američkom dužnosniku i izvoru upoznatom sa situacijom, uključeni posebni izaslanik Steve Witkoff i Trumpov zet Jared Kushner, piše Axios.

Izravnog kontakta između SAD-a i Irana posljednjih dana nije bilo, a komunikacija se odvija preko posrednika - Egipta, Katara i Ujedinjenog Kraljevstva. Pritom su Egipat i Katar obavijestili SAD i Izrael da Iran pokazuje interes za pregovore.

"Naš je stav da smo zaustavili iransko napredovanje", rekao je jedan američki dužnosnik, izrazivši uvjerenje da će Iranci pristati na pregovore. Dužnosnik je naveo da SAD od Irana traži da se obveže na šest točaka.

Šest američkih zahtjeva
Treći se odnosi na demontažu reaktora u nuklearnim postrojenjima Natanz, Isfahan i Fordow, koje su SAD i Izrael bombardirali prošle godine.
Četvrti je uspostava strogih vanjskih protokola za nadzor stvaranja i korištenja centrifuga te srodnih strojeva koji bi mogli poslužiti za razvoj programa nuklearnog oružja.
Peti je sklapanje sporazuma o kontroli naoružanja sa zemljama u regiji, što uključuje ograničenje broja projektila na najviše 1000.
Šesti je uvjet prestanak financiranja posredničkih skupina poput Hezbolaha u Libanonu, Hutista u Jemenu ili Hamasa u Gazi.

cekaj nek me neko prosvjetli... zar nije tVump debil proglasio poBedu...ili sam ja prespavo.
"Dole ruke dok te tucem"

Ma ne znaju ni oni gdje su
pici

#65435 Re: IRAN

Post by pici »

ElRe wrote: 21/03/2026 20:51
Spoiler
Show
ovog nacistu ne treba ni komentarisati. Pokusava da bude ko gebels a nije mu ni do članaka. Onaj je bio lojalni psihopata, ovja govnar je čmarski dupelizac.
skrbavi-admin

#65436 Re: IRAN

Post by skrbavi-admin »

armin071 wrote: 21/03/2026 20:53

ma ne ide više, jednom im prošao 11 sep. sad svi znaju sa kakvim psihopatama imaju posla….. i da nešto bude to bi se u 10 minuta razotkrilo… jednostavno pucaju po šavovima a ko god nije u ovom epstein pedofilskog krugu gleda da se izvuče iz ove jednosmjerne ulice….
sta bi se razotkrilo - evo cijeli svijet - djeca svacaju da je zutalj ucijenjen epstajn spomenarima i da igra kako izrael svira a gura rusku stvar jer je njihov covjek - upravo onaj koji je Epstajnu ustvari falio - umjesto Putina - Trump..... inhibira ukrajinsku odbranu i forsira izraelska zvjerstva..... citav svijet shvaca da 7 oktobar je toliko smijesan false flag korisnih idiota koje je MOssad pustio da se razbacaju da bi imali okidac ala "Srspki svat" da rade sta zele i da imaju alibi za sve sto rade.....

ko ce ba otkrit kad poleti bojeva glava prema Evropi kad ti kae Izrael jest to je Iran lansiro ako su projektil lansirali oni.....
citav svijet CITAV SVIJET je povjerovo da su Twinse oborili likovi iz pecina koji su vozali pajpere..... ko god se pobunio bio je ismijan.... ko god je iznosio kvalitetne cinjenice pod sumnjivim okolnostima je nestao
husein_kapetan

#65437 Re: IRAN

Post by husein_kapetan »

alijagoro wrote: 21/03/2026 18:33
Velkoski wrote:
Presretaci cao :D
Samo se namece..nuklearni reaktor branjen na ovaj nacin..dogorjelo do nokata izgleda..
talijan97

#65438 Re: IRAN

Post by talijan97 »

prije sat vremena

Šest američkih zahtjeva

Pa ovi uvjeti su presmiješni.

Rakete su crvena linija i jako nerealno da se toga odrekneš.
ElRe

#65439 Re: IRAN

Post by ElRe »

pici wrote: 21/03/2026 21:02
ElRe wrote: 21/03/2026 20:51
Spoiler
Show
ovog nacistu ne treba ni komentarisati. Pokusava da bude ko gebels a nije mu ni do članaka. Onaj je bio lojalni psihopata, ovja govnar je čmarski dupelizac.
On samo iznosi prave namjere genocidaša. I oni se time ponose.
pici

#65440 Re: IRAN

Post by pici »

Velkoski wrote: 21/03/2026 18:25
ovo je vec preozbiljno. S nuklearnim reaktorima se ne igra. Znamo sta je bilo sa černobilom. Jedna rakete u reaktor i pa pa, bliski istok a i dalje. milion godina ce biti nenaseljiv. Mislim, zajebaju se opasno.
zigzag

#65441 Re: IRAN

Post by zigzag »

skrbavi-admin wrote: 21/03/2026 20:05 danas sam u svom zivotu nasuo naftu po cijeni cetvrtine ratne iz okruzenja, najskuolje gorivo platio u svom zivotu

otiso sam i kupio osnovno sto moze stajat mjesecima za najmanje 2 mjeseca.... pojsce se i tako i tako
Ja sam se smijao ljudima na početku korone i kasnije kod ruske agresije na Ukrajinu. Jer sam znao da su to cirkusi.

Od jutros sam počeo sa kupovinama robe koja moze dugo trajati i goriva u slučaju totalne nestašice.
Nije doomsday ali hoću bilo kakvu rezervu.
zigzag

#65442 Re: IRAN

Post by zigzag »

pici wrote: 21/03/2026 21:08
ovo je vec preozbiljno. S nuklearnim reaktorima se ne igra. Znamo sta je bilo sa černobilom. Jedna rakete u reaktor i pa pa, bliski istok a i dalje. milion godina ce biti nenaseljiv. Mislim, zajebaju se opasno.
A redovno rokanje Bushera i Natanza nije zajebancija?

Iran im čita bukvicu ko niko nikad.
Peacean

#65443 Re: IRAN

Post by Peacean »

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#65444 Re: IRAN

Post by Velkoski »

A direct hit was identified in Arad.

bosanski__

#65445 Re: IRAN

Post by bosanski__ »

skrbavi-admin wrote: 21/03/2026 21:03
armin071 wrote: 21/03/2026 20:53

sta bi se razotkrilo - evo cijeli svijet - djeca svacaju da je zutalj ucijenjen epstajn spomenarima i da igra kako izrael svira a gura rusku stvar jer je njihov covjek - upravo onaj koji je Epstajnu ustvari falio - umjesto Putina - Trump..... inhibira ukrajinsku odbranu i forsira izraelska zvjerstva..... citav svijet shvaca da 7 oktobar je toliko smijesan false flag korisnih idiota koje je MOssad pustio da se razbacaju da bi imali okidac ala "Srspki svat" da rade sta zele i da imaju alibi za sve sto rade.....

ko ce ba otkrit kad poleti bojeva glava prema Evropi kad ti kae Izrael jest to je Iran lansiro ako su projektil lansirali oni.....
citav svijet CITAV SVIJET je povjerovo da su Twinse oborili likovi iz pecina koji su vozali pajpere..... ko god se pobunio bio je ismijan.... ko god je iznosio kvalitetne cinjenice pod sumnjivim okolnostima je nestao

Ko je srušio twinse ?
skrbavi-admin

#65446 Re: IRAN

Post by skrbavi-admin »

zigzag wrote: 21/03/2026 21:08
skrbavi-admin wrote: 21/03/2026 20:05 danas sam u svom zivotu nasuo naftu po cijeni cetvrtine ratne iz okruzenja, najskuolje gorivo platio u svom zivotu

otiso sam i kupio osnovno sto moze stajat mjesecima za najmanje 2 mjeseca.... pojsce se i tako i tako
Ja sam se smijao ljudima na početku korone i kasnije kod ruske agresije na Ukrajinu. Jer sam znao da su to cirkusi.

Od jutros sam počeo sa kupovinama robe koja moze dugo trajati i goriva u slučaju totalne nestašice.
Nije doomsday ali hoću bilo kakvu rezervu.
Nisam sad pizda neka al ovdje više nema šale....
armin071

#65447 Re: IRAN

Post by armin071 »

Peacean wrote: 21/03/2026 21:10
samo rokaj tamo su uglavnom pedofili i psihopate…. moguća greška manja od 5%….
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#65448 Re: IRAN

Post by Velkoski »

Arad building collapse
Initial report on casualties
Last edited by Velkoski on 21/03/2026 21:13, edited 1 time in total.
bosanski__

#65449 Re: IRAN

Post by bosanski__ »

zigzag wrote: 21/03/2026 21:09
pici wrote: 21/03/2026 21:08
A redovno rokanje Bushera i Natanza nije zajebancija?

Iran im čita bukvicu ko niko nikad.

Pitanje je koliko štete prave ti 'pogodci ' ili pogodci ?
Haris.ba

#65450 Re: IRAN

Post by Haris.ba »

talijan97 wrote: 21/03/2026 21:03

Šest američkih zahtjeva

Pa ovi uvjeti su presmiješni.

Rakete su crvena linija i jako nerealno da se toga odrekneš.
Obustava raketnog programa koji su Ameri unistili?

Obustava obogacivanja urana i rasklapanje nuklearnih kapaciteta koje su Ameri vec unistili?

Sklapanje ugovora o oruzju u koji nece biti ukljucen Izrael?

:lol:
Post Reply