kad se zadnja jebacina bude desila neces imat priliku sarat po forumu
IRAN
- skrbavi-admin
-
kinvart
#65428 Re: IRAN
Pa da...skrbavi-admin wrote: ↑21/03/2026 20:48to je mozda ono sto je Dozirani spominjo, trazi se fals-flag pod svaku cijenu da se angazuje citava svjetska koalicija hohstaplera...... ovo bi moglo biti to....Fanzi wrote: ↑21/03/2026 20:42 Ovaj izraelski genocidno-teroristički režim je baš patetičan. Pokušavaju sebe pokazati kao zaštitnicima Evrope, kroz ovu mapu dosega iranskih raketa. Narativ me baš podsjeća na zaštitnike kršćanskih vrijednosti Evrope. Čiji li narativ?
'Berlin, Paris, Rome at risk': IDF chief warns Iran’s missiles threaten Europe as war expected through Passover
https://www.ynetnews.com/article/sjlnfp3cbg
Gledaj ovo, molim te:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ballistic ... am_of_Iran
Za ovu što je pogodila Diego Garciu stoji uknown. Kako unknown ako su na terenu imali sveznajući Mossad i CIA?
- Ludzak
#65429 Re: IRAN
Misliš da će do toga doći? To je već ozbiljno.skrbavi-admin wrote: ↑21/03/2026 20:50kad se zadnja jebacina bude desila neces imat priliku sarat po forumu![]()
- armin071
#65430 Re: IRAN
ma ne ide više, jednom im prošao 11 sep. sad svi znaju sa kakvim psihopatama imaju posla….. i da nešto bude to bi se u 10 minuta razotkrilo… jednostavno pucaju po šavovima a ko god nije u ovom epstein pedofilskog krugu gleda da se izvuče iz ove jednosmjerne ulice….skrbavi-admin wrote: ↑21/03/2026 20:48to je mozda ono sto je Dozirani spominjo, trazi se fals-flag pod svaku cijenu da se angazuje citava svjetska koalicija hohstaplera...... ovo bi moglo biti to....Fanzi wrote: ↑21/03/2026 20:42 Ovaj izraelski genocidno-teroristički režim je baš patetičan. Pokušavaju sebe pokazati kao zaštitnicima Evrope, kroz ovu mapu dosega iranskih raketa. Narativ me baš podsjeća na zaštitnike kršćanskih vrijednosti Evrope. Čiji li narativ?
'Berlin, Paris, Rome at risk': IDF chief warns Iran’s missiles threaten Europe as war expected through Passover
- skrbavi-admin
#65431 Re: IRAN
Prije sam mogo vidjet razne interese, finansijske, politicke, vake nake za takve nekve ispade na BI....
Ovo sada je manijakalnost nevidjenih razmjera..... Ja mislim da je slikar sa simpaticnim BMW brcicima imao razboritije razmisljanje od ovih degenerika....
Eto gore frajer otvoreno potvrdjuje sto se na forumu naprdjuje godinama..... ovo je rat protiv islama..... ma nebitno kakav si kao osoba ako si sunija sija ti si - meta.....
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#65432 Re: IRAN
prije sat vremena
Šest američkih uvjeta za mir s Iranom
Nakon tri tjedna rata, administracija Donalda Trumpa započela je preliminarne razgovore o sljedećoj fazi sukoba i mogućim mirovnim pregovorima s Iranom. U razgovore su, prema američkom dužnosniku i izvoru upoznatom sa situacijom, uključeni posebni izaslanik Steve Witkoff i Trumpov zet Jared Kushner, piše Axios.
Izravnog kontakta između SAD-a i Irana posljednjih dana nije bilo, a komunikacija se odvija preko posrednika - Egipta, Katara i Ujedinjenog Kraljevstva. Pritom su Egipat i Katar obavijestili SAD i Izrael da Iran pokazuje interes za pregovore.
"Naš je stav da smo zaustavili iransko napredovanje", rekao je jedan američki dužnosnik, izrazivši uvjerenje da će Iranci pristati na pregovore. Dužnosnik je naveo da SAD od Irana traži da se obveže na šest točaka.
Šest američkih zahtjeva
Prvi zahtjev je petogodišnja obustava raketnog programa.
Drugi je potpuna zabrana obogaćivanja urana.
Treći se odnosi na demontažu reaktora u nuklearnim postrojenjima Natanz, Isfahan i Fordow, koje su SAD i Izrael bombardirali prošle godine.
Četvrti je uspostava strogih vanjskih protokola za nadzor stvaranja i korištenja centrifuga te srodnih strojeva koji bi mogli poslužiti za razvoj programa nuklearnog oružja.
Peti je sklapanje sporazuma o kontroli naoružanja sa zemljama u regiji, što uključuje ograničenje broja projektila na najviše 1000.
Šesti je uvjet prestanak financiranja posredničkih skupina poput Hezbolaha u Libanonu, Hutista u Jemenu ili Hamasa u Gazi.
cekaj nek me neko prosvjetli... zar nije tVump debil proglasio poBedu...ili sam ja prespavo.
-
JovicSA
#65433 Re: IRAN
Pa zar misliš da Srbija bezveze i slučlajno nabavlja krstareće rakete. Uviđaju poentu. Iranu se zaista divim i upravo i ja razmišljam na način da dizanje autobusa u zrak nije ispravan put koji ni ja ne bih podržao. Ovo samo rokaj mamu im pedofilsko cionističku.asker wrote: ↑21/03/2026 19:24 Osim ako ovdje ima starijih ljudi koji pamte 1973, ispada da za nasih zivota nismo svjedocili vecoj destrukciji genocidne tvorevine od ovoga danas. Tu ne ubrajam intifade i dizanje buseva u zrak, to ni danas ne bih podrzao niti mislim da je ni priblizno ispravan put.
Ovo je golemo od Irana, muda do poda, projekcija moci na daljinu i svaki dan uvidjamo da je raketni program i fokus na tome radije nego na avijaciji itekako ispravan put u njihovoj situaciji.
Svi mitovi su pali, a ocigledno je da Iran jos nije reko zadnju rijec. Ni zuto govno a ni klempo neznaju kako ce ovo zavrsit.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#65434 Re: IRAN
"Dole ruke dok te tucem"pici wrote: ↑21/03/2026 20:57prije sat vremena
Nakon tri tjedna rata, administracija Donalda Trumpa započela je preliminarne razgovore o sljedećoj fazi sukoba i mogućim mirovnim pregovorima s Iranom. U razgovore su, prema američkom dužnosniku i izvoru upoznatom sa situacijom, uključeni posebni izaslanik Steve Witkoff i Trumpov zet Jared Kushner, piše Axios.
Izravnog kontakta između SAD-a i Irana posljednjih dana nije bilo, a komunikacija se odvija preko posrednika - Egipta, Katara i Ujedinjenog Kraljevstva. Pritom su Egipat i Katar obavijestili SAD i Izrael da Iran pokazuje interes za pregovore.
"Naš je stav da smo zaustavili iransko napredovanje", rekao je jedan američki dužnosnik, izrazivši uvjerenje da će Iranci pristati na pregovore. Dužnosnik je naveo da SAD od Irana traži da se obveže na šest točaka.
Šest američkih zahtjeva
Treći se odnosi na demontažu reaktora u nuklearnim postrojenjima Natanz, Isfahan i Fordow, koje su SAD i Izrael bombardirali prošle godine.
Četvrti je uspostava strogih vanjskih protokola za nadzor stvaranja i korištenja centrifuga te srodnih strojeva koji bi mogli poslužiti za razvoj programa nuklearnog oružja.
Peti je sklapanje sporazuma o kontroli naoružanja sa zemljama u regiji, što uključuje ograničenje broja projektila na najviše 1000.
Šesti je uvjet prestanak financiranja posredničkih skupina poput Hezbolaha u Libanonu, Hutista u Jemenu ili Hamasa u Gazi.
cekaj nek me neko prosvjetli... zar nije tVump debil proglasio poBedu...ili sam ja prespavo.
Ma ne znaju ni oni gdje su
- pici
- skrbavi-admin
#65436 Re: IRAN
sta bi se razotkrilo - evo cijeli svijet - djeca svacaju da je zutalj ucijenjen epstajn spomenarima i da igra kako izrael svira a gura rusku stvar jer je njihov covjek - upravo onaj koji je Epstajnu ustvari falio - umjesto Putina - Trump..... inhibira ukrajinsku odbranu i forsira izraelska zvjerstva..... citav svijet shvaca da 7 oktobar je toliko smijesan false flag korisnih idiota koje je MOssad pustio da se razbacaju da bi imali okidac ala "Srspki svat" da rade sta zele i da imaju alibi za sve sto rade.....armin071 wrote: ↑21/03/2026 20:53ma ne ide više, jednom im prošao 11 sep. sad svi znaju sa kakvim psihopatama imaju posla….. i da nešto bude to bi se u 10 minuta razotkrilo… jednostavno pucaju po šavovima a ko god nije u ovom epstein pedofilskog krugu gleda da se izvuče iz ove jednosmjerne ulice….skrbavi-admin wrote: ↑21/03/2026 20:48to je mozda ono sto je Dozirani spominjo, trazi se fals-flag pod svaku cijenu da se angazuje citava svjetska koalicija hohstaplera...... ovo bi moglo biti to....Fanzi wrote: ↑21/03/2026 20:42 Ovaj izraelski genocidno-teroristički režim je baš patetičan. Pokušavaju sebe pokazati kao zaštitnicima Evrope, kroz ovu mapu dosega iranskih raketa. Narativ me baš podsjeća na zaštitnike kršćanskih vrijednosti Evrope. Čiji li narativ?
ko ce ba otkrit kad poleti bojeva glava prema Evropi kad ti kae Izrael jest to je Iran lansiro ako su projektil lansirali oni.....
citav svijet CITAV SVIJET je povjerovo da su Twinse oborili likovi iz pecina koji su vozali pajpere..... ko god se pobunio bio je ismijan.... ko god je iznosio kvalitetne cinjenice pod sumnjivim okolnostima je nestao
- husein_kapetan
-
talijan97
#65438 Re: IRAN
Pa ovi uvjeti su presmiješni.pici wrote: ↑21/03/2026 20:57prije sat vremena
Šest američkih zahtjeva
Rakete su crvena linija i jako nerealno da se toga odrekneš.
- ElRe
- pici
-
zigzag
#65441 Re: IRAN
Ja sam se smijao ljudima na početku korone i kasnije kod ruske agresije na Ukrajinu. Jer sam znao da su to cirkusi.skrbavi-admin wrote: ↑21/03/2026 20:05 danas sam u svom zivotu nasuo naftu po cijeni cetvrtine ratne iz okruzenja, najskuolje gorivo platio u svom zivotu
otiso sam i kupio osnovno sto moze stajat mjesecima za najmanje 2 mjeseca.... pojsce se i tako i tako
Od jutros sam počeo sa kupovinama robe koja moze dugo trajati i goriva u slučaju totalne nestašice.
Nije doomsday ali hoću bilo kakvu rezervu.
-
zigzag
#65442 Re: IRAN
A redovno rokanje Bushera i Natanza nije zajebancija?
Iran im čita bukvicu ko niko nikad.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#65444 Re: IRAN
A direct hit was identified in Arad.
-
bosanski__
#65445 Re: IRAN
skrbavi-admin wrote: ↑21/03/2026 21:03sta bi se razotkrilo - evo cijeli svijet - djeca svacaju da je zutalj ucijenjen epstajn spomenarima i da igra kako izrael svira a gura rusku stvar jer je njihov covjek - upravo onaj koji je Epstajnu ustvari falio - umjesto Putina - Trump..... inhibira ukrajinsku odbranu i forsira izraelska zvjerstva..... citav svijet shvaca da 7 oktobar je toliko smijesan false flag korisnih idiota koje je MOssad pustio da se razbacaju da bi imali okidac ala "Srspki svat" da rade sta zele i da imaju alibi za sve sto rade.....armin071 wrote: ↑21/03/2026 20:53ma ne ide više, jednom im prošao 11 sep. sad svi znaju sa kakvim psihopatama imaju posla….. i da nešto bude to bi se u 10 minuta razotkrilo… jednostavno pucaju po šavovima a ko god nije u ovom epstein pedofilskog krugu gleda da se izvuče iz ove jednosmjerne ulice….skrbavi-admin wrote: ↑21/03/2026 20:48
to je mozda ono sto je Dozirani spominjo, trazi se fals-flag pod svaku cijenu da se angazuje citava svjetska koalicija hohstaplera...... ovo bi moglo biti to....
ko ce ba otkrit kad poleti bojeva glava prema Evropi kad ti kae Izrael jest to je Iran lansiro ako su projektil lansirali oni.....
citav svijet CITAV SVIJET je povjerovo da su Twinse oborili likovi iz pecina koji su vozali pajpere..... ko god se pobunio bio je ismijan.... ko god je iznosio kvalitetne cinjenice pod sumnjivim okolnostima je nestao
Ko je srušio twinse ?
- skrbavi-admin
#65446 Re: IRAN
Nisam sad pizda neka al ovdje više nema šale....zigzag wrote: ↑21/03/2026 21:08Ja sam se smijao ljudima na početku korone i kasnije kod ruske agresije na Ukrajinu. Jer sam znao da su to cirkusi.skrbavi-admin wrote: ↑21/03/2026 20:05 danas sam u svom zivotu nasuo naftu po cijeni cetvrtine ratne iz okruzenja, najskuolje gorivo platio u svom zivotu
otiso sam i kupio osnovno sto moze stajat mjesecima za najmanje 2 mjeseca.... pojsce se i tako i tako
Od jutros sam počeo sa kupovinama robe koja moze dugo trajati i goriva u slučaju totalne nestašice.
Nije doomsday ali hoću bilo kakvu rezervu.
- armin071
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#65448 Re: IRAN
Arad building collapse
Initial report on casualties
Last edited by Velkoski on 21/03/2026 21:13, edited 1 time in total.
-
bosanski__
#65449 Re: IRAN
- Haris.ba
#65450 Re: IRAN
Obustava raketnog programa koji su Ameri unistili?talijan97 wrote: ↑21/03/2026 21:03Pa ovi uvjeti su presmiješni.pici wrote: ↑21/03/2026 20:57
Šest američkih zahtjeva
Rakete su crvena linija i jako nerealno da se toga odrekneš.
Obustava obogacivanja urana i rasklapanje nuklearnih kapaciteta koje su Ameri vec unistili?
Sklapanje ugovora o oruzju u koji nece biti ukljucen Izrael?