To mu je dio taktike,da zbuni protivnikapici wrote: ↑20/03/2026 21:44ovaj vise ne zna sta pricaprije 19 minuta
Trump: Ne želim prekid vatre
Na pitanje o ponovnom otvaranju Hormuškog tjesnaca kako bi se omogućio protok nafte i plina, Trump je odgovorio: "Mi ga ne koristimo. U određenom trenutku, otvorit će se sam od sebe."
Kaže da bi "bilo lijepo" kada bi se nacije koje koriste tjesnac, poput Kine, "uključile".
Na pitanje o kraju rata, kaže: "Ne želim prekid vatre. Ne prekida se kada doslovno uništavate drugu stranu."
IRAN
- alijagoro
#65101 Re: IRAN
- dale cooper
#65102 Re: IRAN
Više liči na kognitivnu disonancu.alijagoro wrote: ↑20/03/2026 21:45To mu je dio taktike,da zbuni protivnikapici wrote: ↑20/03/2026 21:44ovaj vise ne zna sta pricaprije 19 minuta
Trump: Ne želim prekid vatre
Na pitanje o ponovnom otvaranju Hormuškog tjesnaca kako bi se omogućio protok nafte i plina, Trump je odgovorio: "Mi ga ne koristimo. U određenom trenutku, otvorit će se sam od sebe."
Kaže da bi "bilo lijepo" kada bi se nacije koje koriste tjesnac, poput Kine, "uključile".
Na pitanje o kraju rata, kaže: "Ne želim prekid vatre. Ne prekida se kada doslovno uništavate drugu stranu."
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#65103 Re: IRAN
ovo su vec haluciogene droge u opticajuprije 32 minute
Trump o otoku Harg: Možda imam plan, možda nemam
Donald Trump razgovarao je s novinarima ispred Bijele kuće prije nego što je za vikend otputovao u svoju rezidenciju Mar-a-Lago u Palm Beachu na Floridi.
Na pitanje misli li da će Izrael biti spreman okončati rat kada i on bude spreman, odgovorio je: "Mislim da hoće."
Poručio je da je njegov odnos s Izraelom "vrlo dobar". "Manje-više, želimo slične stvari. Želimo pobjedu", naglasio je.
Na pitanje ima li plan za otok Harg, odgovorio je: "Možda imam plan, možda nemam, ali kako bih to ikada rekao novinaru... To je svakako mjesto o kojem ljudi pričaju."
-
zigson
#65104 Re: IRAN
Inace lupeta al ovdje je bas lupio...JovicSA wrote: ↑20/03/2026 21:30Grohotom se smijem Damire. Čuj nisu imali "ovakvu" dominaciju na nebu u Vijetnamu.sumirprimus wrote: ↑20/03/2026 20:59Da ali nisu imali ovakvu dominaciju na nebudale cooper wrote: ↑20/03/2026 20:48 Zaginulo ih je preko 40 hiljada u Vijetnamu. Mislim oni ako hoće da bace nuklearku baciće je, razlog će biti ono što Trumpu padne u taj momenat
na pamet.
Skroz drugi sukob, nema ni mobliziacije. Sada je to vec uhodana ratna masina koja ima najvise isksitva i resursa
Ne govorim ja da ce oni moći kontrolirati Iran da li ce bIti pobunjenika, da li ce neko tipa kina aktivno pomagati iran i sl. Samo kazem da su u stanju slomiti iranske OS.
Zivi bili pa vidjeli. Tesko da mogu ovo izdrzati![]()
![]()
Veću glupost odavno ne pročitah.
-
QSuzi
#65105 Re: IRAN
slažem se nitko normalan ne bi sazivao Armageddon na nas jer nam je Iran u srcuHajlac wrote: ↑20/03/2026 20:06Draga Suzi, opet dzaba krecis!QSuzi wrote: ↑20/03/2026 19:57Kako si ti njegov upis iskrivio, to je za izučavanjeHajlac wrote: ↑20/03/2026 00:58 Gledaj samo kako USA NGO lik hinjski NORMALIZUJE cio-genocidase tj. njihove postupke, i pravi se da lafo ne zna sta u stvarnosti sve oni rade na Zapadnoj obali!
Sta, trebali smo:
- raditi na famoznoj "majorizaciji" pa nakon apsolutnog preuzimanja vlasti do zuba naoruzati sve Bosnjake a razoruzati sve druge stanovnike
- zatim poceti s kampanjom teroristickog 'ulijetanja' po entitetu RS, po zapadnoj Hercegovini itd. gdje god su Bosnjaci ranije zivjeli, do zuba naoruzani, ubijajuci domace zivotinje, krceci CAT buldozerima vocnjake, sume itd.
- sravnjivati s zemljom kuce Srba i Hrvata, kako to "izrael radi na zapadnoj obali"
- silovati im zene kako bi ih kampanjom terora otjerali u Jordan i Liban, ovaj pardon u Srbiju i Hrvatsku
- betonirati im vodovode, catrnje i bunare
- otimati djecu po ulicama i selima te dovoditi u "nas" dio zemlje i muciti po zatvorima itd. itd. kako 70 godina rade oni na koje bi htio da se i mi ugledamo, jer kao TO je pravi nacin za povratak Bosnjaka?
Da ne pricam da uopste cio-sotone nisu PROTJERANI s te Zapadne obale...
![]()
Gluho bilo kakva kukavicja jaja i morbidne usporedbe likovi ovdje plasiraju.
Ono kao vidi kako su Cionisti jaki odlucni - da smo pametni, umjesto bavljenja korupcijom nakon rata, i mi bismo kao sotone postupili.
I ovakav lik neke kao bukvice ocitava Iranu i kritikuje "sirenje uticaja po Bliskom istoku".
pa si podebljao ono što ti odgovara i zanemario pasus iznad i ispod!!!!
tako sva extremna propaganda radi,
prezentira boldane ili isječene dijelove iz komentara, u pokušaju da obezvrijedi suštinu.
Pa se extremisti, oni koji traže trigger I oni tipa MAGAraca, koncentriraju samo na izdvojeni sadržaj, mimo konteksta
Sram te bilo
NIKO NORMALAN, s trunkom SAVJESTI, MORALA i LJUDSKOSTI ne bi zazivao ha nama ovdje ha bilo kojem drugom potlacenom narodu da se ugleda na ono sto sotone desetljecima čine u Palestini. Niko niko niko!
Osim kripto-cionista poput nase sramote Emira Suljagica kojima je ta pedofilsko-fasisticka sekta potajno UZOR.
A vi nastavite palamuditi kako je lafo izvadjeno iz konteksta. NEMA TOG KONTEKSTA u kojem je ljudski ok ugleati se na te sotone. Tacka.
u mom srcu nije režim ali eto oprostim dok se odupire usia
sve dok vješaju ljude javno, sebi ih i ne želim podržavati taj način vođenja države
možda da naprave yebeni goli otok i ne vješaju ih bar ih pošalju tamo
- skupljac_zeljeza
#65106 Re: IRAN
Index.hr je ovo prilagodio svojim potrebama. Rekli su iz iranskih oružanih snaga da se odnosi na samo 4 kategorije, a nigdje ne piše na civile.toska wrote: ↑20/03/2026 18:38Ovako napisana vijest je gotovo sigurno laž. Napad na civile bilo gdje, vauu, babaroga.Bernardinac wrote: ↑20/03/2026 16:07https://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... 73445.aspxGLAVNI vojni glasnogovornik Irana zaprijetio je napadima na civilne lokacije širom svijeta. Teheran kaže da bi mogao napasti parkove i turističke destinacije "bilo gdje u svijetu".
"Od sada, na temelju informacija koje imamo o vama, čak i parkovi, rekreacijska područja i turističke destinacije bilo gdje u svijetu više neće biti sigurni za vas", rekao je Abolfazl Shekarchi, prenosi iranska državna televizija.
Vjerovatno je orginal: Vaše zvaničnike umješane u agresiju, "na temelju informacija koje imamo o vama", možda ćemo ciljati bilo gdje u svijetu, parkovima, odmaralištima itd.
plus, Index,hr je, kao i mnoga veća imena, izgubio kredibilnost na Gazi.
ako ti nije mrsko, pokušaj naći bolji izvor pa nam prenesi.
Abolfazl Šekarči je rekao da su dužnosnici, zapovjednici, piloti i vojnici pod nadzorom i da bi mogli biti meta napada diljem svijeta. Po njegovim riječima, turističke destinacije, rekreacijska područja i centri više neće biti sigurni za njih, bilo gdje u svijetu. Šekarči je rekao da je prijetnja odgovor na ubojstvo iranskih čelnika i vojnih zapovjednika.
https://n1info.ba/svijet/iran-najavio-o ... parkovima/
- Ludzak
#65107 Re: IRAN
Trump niti zna koliki je Iran, niti zna koliko naroda ima u njemu. Tako da se ne čudim.
- Ironmen
#65108 Re: IRAN
Zamilsi sta bi im tek radili da im nisu polupali 90% lansera, nema spavanja ni vcrs.
- Tananarive
- eltroxin
#65110 Re: IRAN
Sve je nekako prihvatljivo, ali zamisli da ti neko kaze da si pitar?Chmoljo wrote: ↑20/03/2026 15:45Zaboravio si na radikalnog islamistu.dale cooper wrote: ↑20/03/2026 14:34Mislim da je sad chmoljo kompletirao sve pokemone. Bio je i četnik, ustaša, balija a evo sad i cionista.![]()
Fale mi Xi pingovac, modijevac, mileijevac i zasad sam izgleda blizu trampovca zahvaljujuci ovom cionistickom
![]()
Last edited by eltroxin on 20/03/2026 22:00, edited 1 time in total.
-
QSuzi
#65112 Re: IRAN
lolHajlac wrote: ↑20/03/2026 20:10I ne samo prekinuo vezu s gamadi, nego do smrti aktivno podrzavao narod Palestine!Toffee karamela wrote: ↑20/03/2026 19:40 lijepi naš Tito...prekinuo s gamadi vezu 1967, bez puno objašnjavanja i nadgornjavanja
zanimljivo da se nije bojao optužbi za antisemitizam, džaba Moša Pijade, džaba Karl Marx, reži veze i ćao
Bezdusni pragmaticari bi sad dodali - na stetu Yugoslavije.
koje ste vi namaza vi
pa se sad i na Tita pozivate
Tito je bio nesvrstan i nije bio mala nevažna BiH
a vi vjernici našli pozivati na Titu kjafira, sad kad vam odgovara
Last edited by QSuzi on 21/03/2026 16:55, edited 1 time in total.
- Tananarive
#65113 Re: IRAN
u rangu sa skakinom borbom protiv antifašizmaeltroxin wrote: ↑20/03/2026 21:56Sve je nekako prihvatljivo, ali zamisli da ti neko kaze da si pitat?Chmoljo wrote: ↑20/03/2026 15:45Zaboravio si na radikalnog islamistu.dale cooper wrote: ↑20/03/2026 14:34
Mislim da je sad chmoljo kompletirao sve pokemone. Bio je i četnik, ustaša, balija a evo sad i cionista.![]()
Fale mi Xi pingovac, modijevac, mileijevac i zasad sam izgleda blizu trampovca zahvaljujuci ovom cionistickom
![]()
![]()
- Hajlac
#65114 Re: IRAN
Draga Suzi,
popij jednu-dvije ljute na ex, ili alternativno lexilium.
Imas jedan Selam aleykum (od ateiste).

Tito je ZDUSNO i DOSLJEDNO, ljudski podrzavao narod Palestine, ma sta ti i slicni tripovali.
Nesvrstani smo bili samo po pitanju dvije suprotstavljane imperije/hegemona, ali nikako po pitanju potlacenih naroda i drzava!
Lupetas gluposti.
popij jednu-dvije ljute na ex, ili alternativno lexilium.
Imas jedan Selam aleykum (od ateiste).
Tito je ZDUSNO i DOSLJEDNO, ljudski podrzavao narod Palestine, ma sta ti i slicni tripovali.
Nesvrstani smo bili samo po pitanju dvije suprotstavljane imperije/hegemona, ali nikako po pitanju potlacenih naroda i drzava!
Lupetas gluposti.
Last edited by Hajlac on 20/03/2026 22:06, edited 4 times in total.
- dale cooper
#65115 Re: IRAN
Kako sam to mogao zaboraviti.Chmoljo wrote: ↑20/03/2026 15:45Zaboravio si na radikalnog islamistu.dale cooper wrote: ↑20/03/2026 14:34Mislim da je sad chmoljo kompletirao sve pokemone. Bio je i četnik, ustaša, balija a evo sad i cionista.![]()
![]()
- Qler
#65117 Re: IRAN
Ja ću samo reći, Tito je bio nenadjebiv i svi ovi mogu da ga povuku za lijevo mudo. A vi što ga ne volite, imate desno...
- anelsol
#65118 Re: IRAN
Ovaj predviđa da barel nafte ide na 150 USD do kraja marta, i nastavak rasta u aprilu
-
QSuzi
#65119 Re: IRAN
Što te ne opravdava izvrtanjaHajlac wrote: ↑20/03/2026 20:06Draga Suzi, opet dzaba krecis!QSuzi wrote: ↑20/03/2026 19:57Kako si ti njegov upis iskrivio, to je za izučavanjeHajlac wrote: ↑20/03/2026 00:58 Gledaj samo kako USA NGO lik hinjski NORMALIZUJE cio-genocidase tj. njihove postupke, i pravi se da lafo ne zna sta u stvarnosti sve oni rade na Zapadnoj obali!
Sta, trebali smo:
- raditi na famoznoj "majorizaciji" pa nakon apsolutnog preuzimanja vlasti do zuba naoruzati sve Bosnjake a razoruzati sve druge stanovnike
- zatim poceti s kampanjom teroristickog 'ulijetanja' po entitetu RS, po zapadnoj Hercegovini itd. gdje god su Bosnjaci ranije zivjeli, do zuba naoruzani, ubijajuci domace zivotinje, krceci CAT buldozerima vocnjake, sume itd.
- sravnjivati s zemljom kuce Srba i Hrvata, kako to "izrael radi na zapadnoj obali"
- silovati im zene kako bi ih kampanjom terora otjerali u Jordan i Liban, ovaj pardon u Srbiju i Hrvatsku
- betonirati im vodovode, catrnje i bunare
- otimati djecu po ulicama i selima te dovoditi u "nas" dio zemlje i muciti po zatvorima itd. itd. kako 70 godina rade oni na koje bi htio da se i mi ugledamo, jer kao TO je pravi nacin za povratak Bosnjaka?
Da ne pricam da uopste cio-sotone nisu PROTJERANI s te Zapadne obale...
![]()
Gluho bilo kakva kukavicja jaja i morbidne usporedbe likovi ovdje plasiraju.
Ono kao vidi kako su Cionisti jaki odlucni - da smo pametni, umjesto bavljenja korupcijom nakon rata, i mi bismo kao sotone postupili.
I ovakav lik neke kao bukvice ocitava Iranu i kritikuje "sirenje uticaja po Bliskom istoku".
pa si podebljao ono što ti odgovara i zanemario pasus iznad i ispod!!!!
tako sva extremna propaganda radi,
prezentira boldane ili isječene dijelove iz komentara, u pokušaju da obezvrijedi suštinu.
Pa se extremisti, oni koji traže trigger I oni tipa MAGAraca, koncentriraju samo na izdvojeni sadržaj, mimo konteksta
Sram te bilo
NIKO NORMALAN, s trunkom SAVJESTI, MORALA i LJUDSKOSTI ne bi zazivao ha nama ovdje ha bilo kojem drugom potlacenom narodu da se ugleda na ono sto sotone desetljecima čine u Palestini. Niko niko niko!
Osim kripto-cionista poput nase sramote Emira Suljagica kojima je ta pedofilsko-fasisticka sekta potajno UZOR.
A vi nastavite palamuditi kako je lafo izvadjeno iz konteksta. NEMA TOG KONTEKSTA u kojem je ljudski ok ugleati se na te sotone. Tacka.
ja sam ateist i sva prava koje religije imaju, ja kažem ok
sad pročitaj većinu vaših upisa kontra svih koji su ateisti i koliko bi nam prava dali
- Tananarive
- Hajlac
#65121 Re: IRAN
Tacno tako.Tananarive wrote: ↑20/03/2026 22:24Brozu mogu samo da se naagnu, bezmudi halkari i saginjači cionistima. Uraditi ono Iranu mogu samo bezkarakterne zdepi.
- skupljac_zeljeza
#65122 Re: IRAN
Pokret nesvrstanih nastao je 1956. Tito je Palestinu i Jasera Arafata smatrao iskrenim prijateljima i saveznicima u borbi protiv kolonijalizma i imperijalizma. Jugoslavija je pod njegovim vodstvom bila jedna od ključnih zemalja koja je afirmisala palestinsko pitanje na međunarodnoj sceni, a Arafat je Tita nazivao „najvećim i najodanijim prijateljem Arapa“. U vrijeme Tita je bilo Jugoslovena koji su se priključivali palestinskom pokretu, a među njima se spominje i Nijaz Duraković. On i Rusmir Mahmutćehajić su početkom 1970-ih kao mladići iz Stoca otišli na Bliski istok i pridružili se borbi Palestinaca pod vođstvom Jasera Arafata.
https://nap.ba/qpost/292298/Bonjaci-u-P ... z-Durakovi
- tzipiripi
#65123 Re: IRAN
skupljac_zeljeza wrote: ↑20/03/2026 21:49Index.hr je ovo prilagodio svojim potrebama. Rekli su iz iranskih oružanih snaga da se odnosi na samo 4 kategorije, a nigdje ne piše na civile.toska wrote: ↑20/03/2026 18:38Ovako napisana vijest je gotovo sigurno laž. Napad na civile bilo gdje, vauu, babaroga.
Vjerovatno je orginal: Vaše zvaničnike umješane u agresiju, "na temelju informacija koje imamo o vama", možda ćemo ciljati bilo gdje u svijetu, parkovima, odmaralištima itd.
plus, Index,hr je, kao i mnoga veća imena, izgubio kredibilnost na Gazi.
ako ti nije mrsko, pokušaj naći bolji izvor pa nam prenesi.
Abolfazl Šekarči je rekao da su dužnosnici, zapovjednici, piloti i vojnici pod nadzorom i da bi mogli biti meta napada diljem svijeta. Po njegovim riječima, turističke destinacije, rekreacijska područja i centri više neće biti sigurni za njih, bilo gdje u svijetu. Šekarči je rekao da je prijetnja odgovor na ubojstvo iranskih čelnika i vojnih zapovjednika.
https://n1info.ba/svijet/iran-najavio-o ... parkovima/
https://www.iranintl.com/en/202603200355 . ... Imbex.hr je manipulatorsko/propagandno smeće od portala
Last edited by tzipiripi on 20/03/2026 22:39, edited 3 times in total.
-
swanfilter
#65124 Re: IRAN
Zato abd da Iran izdrzi toliko vremena, da agresija na njih bude pocetak kraja za ideologiju koja za sobom ostavlja pustos, jad i cemer.
Iranu se sudbina peceti 50 godina. Nastupio trenutak da im se inat skupi naplati. Dugo, predugo su prkosili.
Nakon Irana cemo tek svijedociti zamahu koji slijedi od strane osovine zla.
-
JovicSA
#65125 Re: IRAN
Meni nije jasno da kod nas postoji neko ko podržava ove vjerske fanatike i pedofile cioniste u Americi i svijetu. Američka vojska pod ovom administracijom se pretvara u skupinu nalik najcrnjim islamističkim skupinama tipa ISIL koje su opet oni stvorili radi svojih interesa.
Hegseth ima historiju odbrane Krstaških ratova, brutalnih srednjovjekovnih sukoba u kojima su se sukobljavali kršćani i muslimani.
U svojoj knjizi iz 2020. "American Crusade" napisao je da bi oni koji uživaju u zapadnoj civilizaciji trebali "zahvaliti jednom krstašu".
Dvije njegove tetovaže oslanjaju se na ikonografiju krstaša: Jeruzalemski krst i frazu "Deus Vult", ili "Bog tako hoće", koju je Hegseth opisao kao "ratni poklič kršćanskih vitezova dok su marširali prema Jerusalemu".
Matthew D. Taylor, gostujući naučni saradnik na Georgetownu koji proučava vjerski ekstremizam i često kritikuje Hegsetha, rekao je:
"SAD koje dobrovoljno idu u rat protiv muslimanske države s vojskom pod vodstvom Petea Hegsetha upravo je onakav scenarij na koji su ljudi poput mene upozoravali prije izbora i tokom procesa njegovog imenovanja."