Sta ce neko dobiti ulaganjem u bilo koju ekipu Eurolige kada haman svaka u minusu posluje svakako. Prestiz ces dobitiizbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑12/03/2026 07:08 A sta ce neko dobiti ulaganjem u Bosnu?
Nema tu toliko para da neko dodje kao investitor, mozda jedino da se odlucimo za model koji Mega ima.
Ovo ostalo je sve trosak, dobro je dok ima Dubravko i bilo kakav doprinos politike da se iole ne ide u dubioze. Sjetite se kako je bilo zadnji put kad se htjelo "pojacati" ambicije bosne, 15 godina se oporavljali od dubioza.
K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Leopard_SA
#4626 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
- Logovan
#4627 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Sutra ako Bog da ide pobjeda protiv Igokee 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
-
neno#4
#4629 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Jedina sveznalica ovdje si ti. I prestani da prozivaš, ja tebe nigdje ne prozivam osim za činjenice. Npr. mogao bi manje po facebooku silne komentare da pišeš što ih pišeš. Jedini koji prodaje “znanje” ovdje si ti. Vidjeli smo to znanje više puta.hrasno38 wrote: ↑10/03/2026 10:42Malo si se zajebo druze ali dobro nije ti prvi put. Joja nije dobio otkaz nego su sporazumno raskinuli posto Mladen mora na hitnu operaciju koljena i ne moze vise posteno da hoda. Inace sa Jojom Igman je kuci dobijen sa 6-7 razlike ne sjecam tacno a sada sa Acom Damjanovicem na klupi je bilo -51!!! Dalje hoces da ti kazem koga je Dubravko htio na foru da dovede umjesto Joje?? Doduse ti sve znas pa valjda znas i to, ali je morao da klapi usima. Ali dobro ne znaju drugi da je htio upravo Dinku Peljtu, trenera Igmana da klapi na vrlo nekorektan nacin bez razgovora sa ljudima koji vode Igman i posto je Dinko jedan vrlo korektan momak on je to odbio i da je mogao da nagura Bosnu na -80 nagurao bi. Ne radi se to tako u svijetu sporta. Eto sveznalice ukratko da ti opisem ono o cemu nemas pojma a prodajes ovdje macice ispod lavora!neno#4 wrote: ↑10/03/2026 00:26Pa čekaj zar veliki mag Joja to nije poredao do sada?hrasno38 wrote: ↑09/03/2026 11:14
Nije problem poraza ni da je 100 razlike ako je ekipa sa druge strane beton nego upravo ono sto je rekao Pasalic na pressu "nije problem gubiti ako se igraci bacaju na glavu". Ono sinoc je bila totalna nezainteresovanost igraca kao da su namjerno opstruirali igru.
Nije nigdje se niko iz Bosne sjetio da objavi da je u ligi A1 iz koje se ulazi u Premijer ligu Igman Burch pocijepao studente sa +51 a to je fakticki Bosna 2! Neke stvari nisu postavljene kako treba uz svo postovanje prema do sada uradjenom.
Ups, ipak je prošle sedmice već otkaz dobio![]()
P.S. Joja već duže vremena ima problema s koljenom, sad je taman iskorišteno ugodno s korisnim. Bosna se riješila plate od 3.000 eura čovjeka koji je bivši u svijetu košarke, zamjeram Dubravku što ga je uopšte dovodio, ali naučio je lekciju sigurno.
- hrasno38
#4630 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Hahahahah cuj ma sta mi napisa??? Bole komentari koji imaju najvise lajkova hahahahhaa ali moram te razocarti to nisam ja ali znam ko jeste. Sto se tice Joje on ima problem sa koljenima jos od prije rata. Zamisli trener Studenata i juniora ima 3000 ali nisi napisao kolike su stipendije tih igrac i sta jos imaju pored stipendija a -51 protiv Igmana, -28 protiv Kaknja ali ne sa Jojicem nego sa Acom. Jadna je Bosni majka dok se takvi kao ti motaju oko nje!neno#4 wrote: ↑14/03/2026 13:12Jedina sveznalica ovdje si ti. I prestani da prozivaš, ja tebe nigdje ne prozivam osim za činjenice. Npr. mogao bi manje po facebooku silne komentare da pišeš što ih pišeš. Jedini koji prodaje “znanje” ovdje si ti. Vidjeli smo to znanje više puta.hrasno38 wrote: ↑10/03/2026 10:42Malo si se zajebo druze ali dobro nije ti prvi put. Joja nije dobio otkaz nego su sporazumno raskinuli posto Mladen mora na hitnu operaciju koljena i ne moze vise posteno da hoda. Inace sa Jojom Igman je kuci dobijen sa 6-7 razlike ne sjecam tacno a sada sa Acom Damjanovicem na klupi je bilo -51!!! Dalje hoces da ti kazem koga je Dubravko htio na foru da dovede umjesto Joje?? Doduse ti sve znas pa valjda znas i to, ali je morao da klapi usima. Ali dobro ne znaju drugi da je htio upravo Dinku Peljtu, trenera Igmana da klapi na vrlo nekorektan nacin bez razgovora sa ljudima koji vode Igman i posto je Dinko jedan vrlo korektan momak on je to odbio i da je mogao da nagura Bosnu na -80 nagurao bi. Ne radi se to tako u svijetu sporta. Eto sveznalice ukratko da ti opisem ono o cemu nemas pojma a prodajes ovdje macice ispod lavora!
P.S. Joja već duže vremena ima problema s koljenom, sad je taman iskorišteno ugodno s korisnim. Bosna se riješila plate od 3.000 eura čovjeka koji je bivši u svijetu košarke, zamjeram Dubravku što ga je uopšte dovodio, ali naučio je lekciju sigurno.
- Logovan
#4631 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Ma naredali smo tri poraza zaredom, vrijeme je za pobjedu.
Ako ko ima dobar link neka postavi ako nije problem.
-
neno#4
#4632 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Taj, taj upravo si ti taj. Ne boli mene ništa, ja samo navijam za Bosnu i podržavam da Bosna dobro igra, a ne idem okolo i pišem komentare po raznim facebook stranicama kao ti. Čuj lajkovihrasno38 wrote: ↑14/03/2026 15:41Hahahahah cuj ma sta mi napisa??? Bole komentari koji imaju najvise lajkova hahahahhaa ali moram te razocarti to nisam ja ali znam ko jeste. Sto se tice Joje on ima problem sa koljenima jos od prije rata. Zamisli trener Studenata i juniora ima 3000 ali nisi napisao kolike su stipendije tih igrac i sta jos imaju pored stipendija a -51 protiv Igmana, -28 protiv Kaknja ali ne sa Jojicem nego sa Acom. Jadna je Bosni majka dok se takvi kao ti motaju oko nje!neno#4 wrote: ↑14/03/2026 13:12Jedina sveznalica ovdje si ti. I prestani da prozivaš, ja tebe nigdje ne prozivam osim za činjenice. Npr. mogao bi manje po facebooku silne komentare da pišeš što ih pišeš. Jedini koji prodaje “znanje” ovdje si ti. Vidjeli smo to znanje više puta.hrasno38 wrote: ↑10/03/2026 10:42
Malo si se zajebo druze ali dobro nije ti prvi put. Joja nije dobio otkaz nego su sporazumno raskinuli posto Mladen mora na hitnu operaciju koljena i ne moze vise posteno da hoda. Inace sa Jojom Igman je kuci dobijen sa 6-7 razlike ne sjecam tacno a sada sa Acom Damjanovicem na klupi je bilo -51!!! Dalje hoces da ti kazem koga je Dubravko htio na foru da dovede umjesto Joje?? Doduse ti sve znas pa valjda znas i to, ali je morao da klapi usima. Ali dobro ne znaju drugi da je htio upravo Dinku Peljtu, trenera Igmana da klapi na vrlo nekorektan nacin bez razgovora sa ljudima koji vode Igman i posto je Dinko jedan vrlo korektan momak on je to odbio i da je mogao da nagura Bosnu na -80 nagurao bi. Ne radi se to tako u svijetu sporta. Eto sveznalice ukratko da ti opisem ono o cemu nemas pojma a prodajes ovdje macice ispod lavora!
Samo nastavi pisati protiv Pašalića, dobro je to.
-
Rogie
#4633 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
West, Shepherd out za Igokeu, Lopez haman opet neka povreda. Ne znam sta se postiglo s nekakvim informacijama o njihovom povratku, kad nisu, ispostavlja se, ni priblizno tacne. Ok, moze se iskomplikovati, oduziti, ali fulanje od mjesec-dva dana... I Delalic se po svim predikcijama trebao vratiti jos proslog stoljeca, a odigrao tek par minuta nakon gotovo 3 mjeseca pauze.
Kazes, nema ih do kraja sezone i mirna Bosna. Bespotrebno nadanje i ocekivanje da se eto nesto moze i pobijediti (od ovih jacih ekipa), kad je potpuno jasno da su s trenutnim rosterom sanse za to minimalne. Ne znam ni sta se dobilo i zeljelo postici sa Shepherdom kad je vjerovatno jos po samom njegovom dolasku bilo ocigledno da nema nista od njegovog igranja.
Kazes, nema ih do kraja sezone i mirna Bosna. Bespotrebno nadanje i ocekivanje da se eto nesto moze i pobijediti (od ovih jacih ekipa), kad je potpuno jasno da su s trenutnim rosterom sanse za to minimalne. Ne znam ni sta se dobilo i zeljelo postici sa Shepherdom kad je vjerovatno jos po samom njegovom dolasku bilo ocigledno da nema nista od njegovog igranja.
- hrasno38
#4634 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Ama vidi vraga Pasalic krenuo sa Plummerom od pocetka i covjek odmah zvek dvije trojke! A o cemu mi ovdje pojedini pisemo vec danima??
- Altsa
#4635 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Takmice se ko ce napraviti gluplje greske. Ne zna se ko je gori. 
- hrasno38
-
Dugarry
#4637 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Pa ako nista, odbrana nam nije losa 
- Altsa
- Leopard_SA
#4639 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Najgore poluvrijeme ove sezone u ABA ligi. Dvije ekipe kao da su s ulice pokupljene.
Caruthers je jedan od gorih kosarkasa KL Bosna u novijoj historiji. Pa vece bi pojacanje bio da ne igra. Halilovic i Atic svoje standardno. Kovacevic se krajem prosle godine izgubio i njega nema, ovo sto on radi na terenu od tada je zalosno. Jedina prolazna ocjena je za Plummera, Jasara i Younga
Caruthers je jedan od gorih kosarkasa KL Bosna u novijoj historiji. Pa vece bi pojacanje bio da ne igra. Halilovic i Atic svoje standardno. Kovacevic se krajem prosle godine izgubio i njega nema, ovo sto on radi na terenu od tada je zalosno. Jedina prolazna ocjena je za Plummera, Jasara i Younga
- hrasno38
#4640 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Znaci ako ova utakmice na pokazuje koliko je Bosna losa trenutno onda nece poakzati ni jedna utakmica. Prvo samo 31 poen za poluvrijeme sa sutem 24%!! SRAMOTA!! Drugo Igokea ima 15 izgubljenih lopti i u egalu si sa sa njima??? I onda mi strucnjak dodje i buni se sto pisem. Pa normalno da se bunim jer Dubravko je sve zivo ucjenjivao za pare na pocetku sezone i dobio je sto je trazio i onda dozivljavamo katastrofe od -40, gubimo dobijene utakmice, razvaljuju nas Madjari, vise nego ocito je da se vrsi strasna opstrukcija igre iz nekog razloga i vise nego ocito je da Pasalic ne moze vladati situacijom jer ako mu je nesto mana onda je to vise nego ocito autoritet. Opet po ko zna koji put igrac koji se najvise placa u Bosni i ima bezobrazno veliku platu za Bosnu i Hercegovinu ima valorizaciju -2. Ja sa 61 godinom i sa razjebanim srcem bi imao bolji ucinak i za te pare bi grizao parket.
Ali dobro ima ovih "sminkera" sto navijaju za Bosnu bez obzira sta se desava i kao oni zele dobro Bosni a kao mi sto kritikujemo ne zelimo.
Ali dobro ima ovih "sminkera" sto navijaju za Bosnu bez obzira sta se desava i kao oni zele dobro Bosni a kao mi sto kritikujemo ne zelimo.
Last edited by hrasno38 on 14/03/2026 19:22, edited 1 time in total.
- Altsa
#4641 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Velika je sreca sto danas igramo protiv isto uzasne Igokeje. Da igramo npr. protiv CZ opet bi bilo 40tak razlike.
Gledaj ovog Đoke
non stop na liniji za 3.
Gledaj ovog Đoke
-
Dugarry
#4642 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Za Caruthersa se potpuno slazem. Katastrofalan igrac. Ne moram se pohvaliti da sam to rekao nakon prve dvije tekme.Leopard_SA wrote: ↑14/03/2026 18:32 Najgore poluvrijeme ove sezone u ABA ligi. Dvije ekipe kao da su s ulice pokupljene.
- Logovan
#4643 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Loši oni, loši mi, šteta će biti ako ne pobijedimo
Gledaj poena po četvrtinama

Gledaj poena po četvrtinama
- Altsa
#4644 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Najpostenije je da bude nerjeseno na kraju 
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#4645 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Ma bravo...
Ja ne znam kako ti se dopusta ovolika pljuvacina na forumu tokom citave sezone...
Prije si ovako unistavao temu o Lanu Pudar i ubjedjivao da treba u sarajevu ostati jer ima najbolje uslove. Odlaskom u ameriku vose nikad ni rijeci napisao nisi. Neki bi zakljucili da te vise nema u toj prici oko nje sa njenim odlaskom.
Ove gpdine si udario po dubravku, neki bi zakljucili da postoji ekipa kojoj je krivo sto im dubravko ne da prici kasi, pa onda ide pljuvacina i tjeranje dubravka...
- Leopard_SA
#4646 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Gavrilovic 5. licna. Ovo je odlicno, on im je najbolji veceras.
- hrasno38
#4647 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
U pitanju je greska i treba da pise "jer" a ne "ker". Ja to nikada ne bi napisao za Dubravka ma koliko da je Bosna losa. A ti mi se skini sa one stvari lagano jer ces otici tamo gdje ne treba. Kao i za KK Bosnu tako i za Lanu pisao sam kad ti nisi imao pojma da ta djevojcica postoji u Bosni i Hercegovini i pokrenuo forum BH plivanje. Nisam napisao jer nemam sta da napisem djevojka se takmici u studenstom prvenstvu, studira i kad se bude takmicila na nekom prvenstvu pisat cu o njoj.izvrsni direktor wrote: ↑14/03/2026 19:11Ma bravo...
Ja ne znam kako ti se dopusta ovolika pljuvacina na forumu tokom citave sezone...
Prije si ovako unistavao temu o Lanu Pudar i ubjedjivao da treba u sarajevu ostati jer ima najbolje uslove. Odlaskom u ameriku vose nikad ni rijeci napisao nisi. Neki bi zakljucili da te vise nema u toj prici oko nje sa njenim odlaskom.
Ove gpdine si udario po dubravku, neki bi zakljucili da postoji ekipa kojoj je krivo sto im dubravko ne da prici kasi, pa onda ide pljuvacina i tjeranje dubravka...
Dakle razguli izvrsni...da ti ne kazem sta....
-
Itsoktobealone
#4648 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Ma samo banovati pa nek brsti do jutra. Frajer je najveći smor koji se odavno nije pojavio na našim forumima, a uz to još nadobudni "stručnjak". Samo ignore i ne davati na značaju.izvrsni direktor wrote: ↑14/03/2026 19:11Ma bravo...
Vracam se na temu, ne znam zašto ovako slabo igraju od pauze na ovamo, poprilično smo pri kraju sezone za ovakve oscilacije. Valjda se dozovu pameti pa se vrate na onaj kvalitet koji smo gledali donedavno
- Leopard_SA
#4650 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Utakmica za zaborav, ali makar pisemo bodove veceras. Veoma bitna pobjeda za nastavak sezone. Nadam se da ova utakmica oznacava povratak u formu.