Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakaljin wrote: ↑08/03/2026 23:09
Kako ne mozes doci do komsija u ulazu!!
Kako da dodjem do njih? Niko ne zivi. Jedino da dam oglas u novine.
Pa kakav je to haustor gdje niko ne zivi!!!
Pa kako imate predstavnika ako niko ne zivi!!
Imas bruku haustora koji su poluprazni, mozda 10% da zivi.
Peva prinudnog ministarstvo izabere. Lik zivi na drugom kraju grada, pitanje je je li se ikada fizicki i pojavio na lokaciji.
Kako da dodjem do njih? Niko ne zivi. Jedino da dam oglas u novine.
Pa kakav je to haustor gdje niko ne zivi!!!
Pa kako imate predstavnika ako niko ne zivi!!
Imas bruku haustora koji su poluprazni, mozda 10% da zivi.
Peva prinudnog ministarstvo izabere. Lik zivi na drugom kraju grada, pitanje je je li se ikada fizicki i pojavio na lokaciji.
Cuj lik zivi na drugom kraju grada. Nevjerovatno.
Pa ako samo ti zivis tu onda potpisi ti saglasnost telecomu da uvede optiku u haustor jer nema ko da se buni.
Neces ti ispastati radio onih kojih nema i nekoga ko predstavlja stanare a ne zivi u tom haustoru.
kakaljin wrote: ↑08/03/2026 23:16
Cuj lik zivi na drugom kraju grada. Nevjerovatno.
Pa ako samo ti zivis tu onda potpisi ti saglasnost telecomu da uvede optiku u haustor jer nema ko da se buni.
Radi se o nizu zgrada. Dovoljno je da jedan nece.
Bh telecom trazi potpis pev.
Kako niz zgrada ima veze ako imas predstavnika za tvoj ulaz, znaci svi su potpisali samo tvoj PEV nece a ti kazes nema nikoga u zgradi sem tebe, znaci ti si onda vecina i ti potpises umjesto PEV-a na taj papir i gotovo.
drug_profi wrote: ↑09/03/2026 01:02
Pa morace onda promijeniti kriterij.
Biznis ce zapeti.
Ne vidim zasto je icija stvar to sto neko hoce imati neku uslugu za svoje pare.
Zato sto su PEV dobijali gratis usluge da bi stopirali konkurenciju da dodje u ulaze.
I kod mene je ta situacija bila, onda sam ja papir uzeo i obisao stanare i trazio potpise pa neka svako bira koga ce uvesti od operatera.
kakaljin wrote: ↑09/03/2026 08:10
Kako niz zgrada ima veze ako imas predstavnika za tvoj ulaz, znaci svi su potpisali samo tvoj PEV nece a ti kazes nema nikoga u zgradi sem tebe, znaci ti si onda vecina i ti potpises umjesto PEV-a na taj papir i gotovo.
Hvala tebi sto se trudis. Ali, ocito ne mozes da shvatis. Bh telecom trazi potpis pev.
On nece da da.
Stanara nema dovoljno da se smijeni pev.
Vecinu cine vlasnici 50%+1 kvadrature stanova. To nista ne moze promjeniti potpis nekih koji zive.
ima li jos koja akcija na extra paketima osim ove dvije:
1. Uduplaj GIGE! 26.02.2026. – 25.06.2026.
2. Iskoristi Extra popust 25.12.2025. – 23.03.2026.
?
Jutros bio u poslovnici, kažu nemaju Honora na stanju. Djevojka u poslovnici govori da može biti za dvije sedmice ili mjesec, da ne zna tačno. Stavio sam se na listu čekanja. Zna li neko koliko to može potrajati jer sam mislio da ga imaju jer tako stoji na webu.
Moze li se na ovom Sei boxu ikako povezati tv daljinski sa boxovim daljinskim da mogu tv gasit i palit preko njihovog daljinskog i jel ima neka opcija da se txt upali stara kuka nece vise moc txt pratit
vjeshalica wrote: ↑10/03/2026 11:08
Joj drame sa placanjem preko aplikacije, jednom prodje, drugi put javlja gresku CVV broja sa kartice....zna li neko zasto?
Zašto se android box svaki put pri paljenju podize 2min, ugasim ga i on se ugasi kao telefon i kada upalim vrti kao telefon da sam upalio. Nema onog starta u sekundi kao na starom zte
Maxi_Cosi wrote: ↑11/03/2026 23:28
Zašto se android box svaki put pri paljenju podize 2min, ugasim ga i on se ugasi kao telefon i kada upalim vrti kao telefon da sam upalio. Nema onog starta u sekundi kao na starom zte
Pogledaj u postavkama uređaja, nađi stavku ušteda energije i provjeri da li ti je standby mode postavljen na normal standby ili deep standby, vjerovatno je to u pitanju.
vjeshalica wrote: ↑10/03/2026 11:08
Joj drame sa placanjem preko aplikacije, jednom prodje, drugi put javlja gresku CVV broja sa kartice....zna li neko zasto?
Isti postupak moze i direktno sa pretrazivaca,bilo mobitela ili weba.
Ulogujes se,odes na svoj profil,neplaceni racuni i kliknes plati,otvori ti polje za kucanje kartice. Ja tako placam vec 4 godine,od kako su uveli opciju. Nisam nijednom platio sa aplikacije.
Primjetim da mi dosta kasni "komanda" sa daljinskog na tv pogotovo ono vracanje tv programa unazad. I ono strelicama lijevo desno a i kad nđem emisiju koju hocu da gledam kad pritisnem play ili ok treb 6 7 8 sekundi da pokrene emisiju. I kad ubrzavam reklame isto...
Mogu li traziti zjenu resivera?
Od 2011 do 2018 mi je bio albis veliki a od tad je mislim isto albis malo manji
bumerangss wrote: ↑14/03/2026 22:15
Primjetim da mi dosta kasni "komanda" sa daljinskog na tv pogotovo ono vracanje tv programa unazad. I ono strelicama lijevo desno a i kad nđem emisiju koju hocu da gledam kad pritisnem play ili ok treb 6 7 8 sekundi da pokrene emisiju. I kad ubrzavam reklame isto...
Mogu li traziti zjenu resivera?
Od 2011 do 2018 mi je bio albis veliki a od tad je mislim isto albis malo manji
Pisalo se ovdje da su albise sve ukinuli, kako je tebi ostao?
BH Telecom obavještava korisnike da se od 16. marta 2026. godine primjenjuju izmijenjeni uslovi korištenja usluge pristupa internetu putem fiksne mreže.
Navedenim izmjenama prestaje važiti dosadašnji limit potrošnje definisan kao „50% teoretski mogućeg saobraćaja“. Na ovaj način korisnicima fiksnog pristupa internetu omogućava se potpuno neograničeno korištenje interneta, bez definisanih limita potrošnje.
Izmjene se odnose na sljedeće pakete iz aktuelne ponude:
· Solo internet pakete: netFlat paketi, netFlat za video nadzor, netFlat Biz, netFlat Office, MyWiFi i Internet-povremeno
· Moja TV pakete koji uključuju internet uslugu: Moja TV Phone, Moja TV Net, Moja TV Full i Moja TV Net-povremeno
Istovremeno, uvodi se posebna odredba kojom se definiše da BH Telecom može pokrenuti provjere u slučaju potrošnje koja značajno odstupa od prosječne mjesečne potrošnje drugih korisnika ili ukazuje na moguću zloupotrebu usluge. U takvim slučajevima BH Telecom može preduzeti odgovarajuće mjere, uključujući privremeno ili trajno isključenje usluge, u skladu sa Opštim uslovima BH Telecoma.
Napominjemo da se uslovi korištenja internet usluge u kontekstu politike fer korištenja ne mijenjaju za pakete iz istekle ponude.
Tesko je svakako bilo postici i ovih 50% max moguceg saobracaja. Za najmanji paket je oko 200 giga i pola od 100 giga je tesko da ko moze potrositi. Pojedini ugos.objekti imaju dnevno oko 100 giga al na vecim paketima, znaci ni blizu 50%.