dr_Evil wrote: ↑13/03/2026 09:14
Chloe wrote: ↑13/03/2026 09:10
zippoo87 wrote: ↑13/03/2026 00:35
Ti si dugo zeleni mis i botinjos i ti dobro znas da mene boli K i za Draganom i za Mirsom i za Bakirom i svim vasim idolima.
Ja ovdje samo razotkrivam vas seljobere sa dna kace i ljudsku pogan i gamad. Meni se vi toliko gadite,da ja to tebi ne mogu rijecima opsiati. Mozda samo u 4 oka da se vidimo, pa da ti kazem sve sto mislim o vama iz te zgadije zvane SDA.
I to je jedini razlog zasto ja ovdje po ovim temama pisem...ja sa politikom nemam nikakvog dodira evo vec 10 godina...
Na kakvim si ti drogama?
Post za postom pišeš puni govora mržnje, raznih oblika.
U tom svoim stanju radiš relativizacija ratnih zločina i vrijeđanje žrtava rata.
Mene zanima nakon ovih uvreda kako moze sebe smatrati boljom osobom od ovog sta napisa relativnom... ne znam koju stranku forumas zippoo zastupa, ali evo mogu reci posto sam bio simpatizer SDP-a(dok je bilo inteligencije u njemu), da bih napustio stol za kojim se ovakve uvrede iznose.
Nije me briga ko koju stranku zagovara/podržava, ali me brine sva ta mržnja koja vlada iz svih tabora.
Osuđujem i jedne, i druge i treće.
Živim u sredini gdje je ta mržnja bila prisutna, ako izuzmem prolijevanje krvi, ovo sad je gore od svega što je Kladuša prolazila 30. godina.
Samo politika Kladuše se nije preslikavala ni na USK ni na državu,
a ovakva prepucavanja se preslikavaju na cijelu državu, a na štetu je svih Bošnjaka i države.