Ko je bio prije Miokovica i kako je predao duznost?zippoo87 wrote: ↑12/03/2026 22:17U slucaju smjene predsejdavajuceg,Parlamentom upravljaju dopredsjedavajuci Boskovic i Okic. To je cinjenica. A ko ce biti izbran dalje za predsjedavajuceg,to ne znamo ni ti ni ja. Mozda sam ja i pogrijesio sa ovim predznacima da mora predsjedavajuci biti Srbin ili ostali ali ovdje to nije bitno,jer nakon sadasnje smjene Miokovica,Domom upravljaju Boskovic i Okic. Tacka. Boskovic je HDZ.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- Danguba
#57526 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
-
zippoo87
#57527 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Izbjegavas odgovor i lazes.Haris.ba wrote: ↑12/03/2026 22:21Hdz mu dao, hdz mu uzeo.
Samo kuknjava ne prestaje.
Član 1
(1) Od niže navedenih funkcija najviše jedna se može popuniti iz reda jednog konstitutivnog naroda ili iz reda Ostalih:
- Premijer/predsjednik Vlade;
- Predsjedavajući Predstavničkog doma;
- Predsjedavajući Doma naroda.
(2) Predsjednik Federacije i premijer/predsjednik Vlade ne mogu biti iz reda istog konstitutivnog naroda.
HDZ sam izglasao Miokovica i HDZ SAM skinuo Miokovica ? Kako,kojim brojem glasova????
Ili su pomogle patriJote i gubari iz SDA,DFa,SBiH ?
- Haris.ba
#57528 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Maloprije si slagao da sam spominjao Vraca i onda ignorisao kada sam ti to ukazao citatom.
Ja ti samo kazem da je voljom hdz postavljen Dragan da glasa sta mu se naredi od strane hdz. I to je sipunjavao veoma revnosno i sa uzivanjem. I cim je nesto rekao sto se nije svidjelo hdz - dobio je nogicu.
I ono sto je pateticno, nije prestajao kukati za svoju funkciju.
-
zippoo87
#57529 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sta sam slagao za Vrace ? Sto ne odgovoris na gore postavljeno pitanje ? Je li ga smijenio HDZ ili fakticki izdajnici SDA,DF i SBiH ?Haris.ba wrote: ↑12/03/2026 22:28Maloprije si slagao da sam spominjao Vraca i onda ignorisao kada sam ti to ukazao citatom.
Ja ti samo kazem da je voljom hdz postavljen Dragan da glasa sta mu se naredi od strane hdz. I to je sipunjavao veoma revnosno i sa uzivanjem. I cim je nesto rekao sto se nije svidjelo hdz - dobio je nogicu.
I ono sto je pateticno, nije prestajao kukati za svoju funkciju.
Ti ovdje ponavljas botovsku mantru isto kao i tamo sto po fb ponavljaju...na svaku vijest na nekom iz Trojke...idu komentari "prodali sve,ispunjavaju zelje HDZa,slusaju HDZ" a kada postavis pitanje, sta ispunjavaju,nema odgovora.
Isto ovako i kod tebe...znaci po tebi je ispunjavanje zelja stavljanje tacaka na glasanje a i za to postoje procedure kako se priprema koja tacka,dnevni red i sve ostalo. Ali kada su botinjose cinjenice zanimale ????
Dalje...u koaliciji su sa HDZom,valjda ce provoditi politike koje se koalicioni partneri dogovore...ili je trebao gurati SDA politike ?
Evo ne znam,sta ti mislis ?
-
zippoo87
#57530 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Evo patriJote iz SDA i SBiH oborile i ovaj zakon,zajedno sa bratskim HDZom
Delić: Oboren je zakon koji je trebao razdvojiti stvarno nezaposlene od administrativno prijavljenih
https://www.klix.ba/biznis/privreda/del ... /260312222
Seoske varalice iz HDZa rekle da ce glasati za zakon a onda glasali protiv.
Oba drzava nema ni 1% sanse sa nacionalistickim kriminalnim strankama SDA,HDZ i SNSD u njoj...sve dok ove stranke postoje,nece postojati uredjenost niti cemo se milimetra priikuciti nekoj civilizaciji,sa ovom bandom. To mene najvise boli...prodje mi zivot gledajuci 3 iste kriminalne njuske,kako nas ubijaju u pojam i unistavaju.
Delić: Oboren je zakon koji je trebao razdvojiti stvarno nezaposlene od administrativno prijavljenih
https://www.klix.ba/biznis/privreda/del ... /260312222
Seoske varalice iz HDZa rekle da ce glasati za zakon a onda glasali protiv.
Oba drzava nema ni 1% sanse sa nacionalistickim kriminalnim strankama SDA,HDZ i SNSD u njoj...sve dok ove stranke postoje,nece postojati uredjenost niti cemo se milimetra priikuciti nekoj civilizaciji,sa ovom bandom. To mene najvise boli...prodje mi zivot gledajuci 3 iste kriminalne njuske,kako nas ubijaju u pojam i unistavaju.
- Haris.ba
- Haris.ba
#57532 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Citirao sam kako si slagao da sam nesto napisao sto nisam.
I to sada ignorises. I jos zahtjevas odgovor.
Dragane, smjenjen si. Smiri se. Bice opet neka foteljica.
- drug_profi
-
zippoo87
#57534 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ja sam mislio da si ti ovo napisao a ne ovaj neki drugi lik. Zato sam spominjao Vrace. Izvini za ovo a sto se tice ostalog...izgleda da si ti zivi dokaz da je svaki botinjos tupan. Sta hoces da kazes,da sam ja Dragan Miokovic na forumu ,je li ??
velikonja wrote: ↑12/03/2026 21:52Pa uar ne moze gdja Okic Azra, kao jedan od dopredsjedavajucih preuzeti funkciju???zippoo87 wrote: ↑12/03/2026 21:41 SDA mafija predade HDZu u ruke komplet sve upravljacke funkcije u BiH. Ajde naka mi jos jednom neko od botova napise da je SDA za drzavu...svaki put za tu izjavu im se sjetim znate vec cega.![]()
https://tuzlanski.ba/vijesti/bih/dragan ... ih/1008619
Sto odmah "predade hdz"?
Previse drame bezveze, k'o eto ih niz vraca i sta nam ovo radeee nedimeeee
- relativno84
#57535 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kad si gladan nisi svoj.

-
zippoo87
#57536 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- relativno84
- tramvajtrojka
#57538 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
standardni sdf kadirovci u ismijavanju BiH patriota i rvija Armije RBiH
-
zippoo87
#57539 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
A sto je ova drugarica ovako nepismena ?relativno84 wrote: ↑12/03/2026 23:38Prijatno.
Samo pazi na zelenilo, Dragan je malo osjetljiv po tom pitanju.
![]()
![]()
SpoilerShow
Nesto mi izgleda kao da je iz zelene brigade...tu ste svi mutavi,nepismen i neuki. Svi do jednog. Bez izuzetaka.
-
zippoo87
#57540 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
A sta drugo moze ta neuka krezava seljacka kriminalna stoka ?tramvajtrojka wrote: ↑12/03/2026 23:41standardni sdf kadirovci u ismijavanju BiH patriota i rvija Armije RBiH![]()
![]()
![]()
Evo ja tu stoku gledam svaki dan u svom gradu...kada se secu...gledam i kako samo u godinu dana od preuzimanja vlasti,unistise grad i pretvorise ga u seljacko leglo. A svaki javni posao koji rade,sve raspad sistema.
Evo jedan "radova" unazad 6 mjeseci,od te stoke kriminalne.
https://www.facebook.com/share/p/1DDznqqERF/
-
talijan97
#57541 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Hdzu je cilj isključivo izgradnja herceg bosne, sve ostalo po pitanju države, eu puta je nebitno.
Sda i trojci je bitna vlast, bošnjaci bi po nekoj logici trebali imati dvije političke opcije koje naginju lijevo ili desno.
Ovako smo svedeni na nekakvu begovsko-muslimansku nakaraštinu i propuh koaliciju / građanska u 30% i mini satelita.
Sda i trojci je bitna vlast, bošnjaci bi po nekoj logici trebali imati dvije političke opcije koje naginju lijevo ili desno.
Ovako smo svedeni na nekakvu begovsko-muslimansku nakaraštinu i propuh koaliciju / građanska u 30% i mini satelita.
- relativno84
#57542 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Standardni islamofobicni ispadi forumske urbane raje, nista sto vec nije vidjeno.tramvajtrojka wrote: ↑12/03/2026 23:41standardni sdf kadirovci u ismijavanju BiH patriota i rvija Armije RBiH![]()
![]()
![]()
Draganov patriotski doprinos.
- relativno84
#57543 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ako nastavis jos malo da se sramotis ovako javno, neko ce pomisliti da si iz onog Ljubavnog vrtuljka kod Mirse camcica, jos jednog velikog patriote specijalca reko bi se, doduse tri mjeseca ratnog staza. Zaista nema potrebe da se toliko cimas, posebno jer je i SDP bio suzdrzan. Ok nije frka da vas pustaju niz vodu ali to je svakako ocekivano.
- Danguba
- relativno84
#57545 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Brinem se za tvoje stanje, neko koga boli k evo par sati istresa zuc na forumu jer je tamo neki drot naguzen od partnera, i jos si spreman za fizicko objasnjavanje svojih stavova, nadam se da imas manje od 20 godina, u suprotnom jako zabrinjavajuce i onako malo naivno kad se sve sagleda s tvoje strane, posebno sto jasno pokazuje koliko si neupucen. Posebno prijetiti na taj nacin nekako je bas jadno, ti da si od tog posla ne bi smarao ljude na temi, javio bi se u pm odmah, ovako samo jos jedna klovnovska zabava za mase. Nesto kao Dragan dok je jos vodio sjednice.zippoo87 wrote: ↑13/03/2026 00:35
Ti si dugo zeleni mis i botinjos i ti dobro znas da mene boli K i za Draganom i za Mirsom i za Bakirom i svim vasim idolima.
Ja ovdje samo razotkrivam vas seljobere sa dna kace i ljudsku pogan i gamad. Meni se vi toliko gadite,da ja to tebi ne mogu rijecima opsiati. Mozda samo u 4 oka da se vidimo, pa da ti kazem sve sto mislim o vama iz te zgadije zvane SDA.![]()
I to je jedini razlog zasto ja ovdje po ovim temama pisem...ja sa politikom nemam nikakvog dodira evo vec 10 godina...![]()
Nadam se da neko na forumu ima mogucnost da ti pruzi adekvatnu pomoc.
Definitivno bi trebalo, posebno sto si iskocio iz zadatih okvira komunikacije.
-
zippoo87
#57546 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nisam ti prijetio misu i ne prijetim ni na forumu ni uzivo. Ako imam problem,rjesavam ga. Pogresno si razumio onu recenicu o 4 oka...nego ne mogu ti na forumu pisati neke manje lijepe rijeci,koje bi ti mogao reci u 4 oka. Dakle nije prijetnja nikakva misu neuki.relativno84 wrote: ↑13/03/2026 00:59Brinem se za tvoje stanje, neko koga boli k evo par sati istresa zuc na forumu jer je tamo neki drot naguzen od partnera, i jos si spreman za fizicko objasnjavanje svojih stavova, nadam se da imas manje od 20 godina, u suprotnom jako zabrinjavajuce i onako malo naivno kad se sve sagleda s tvoje strane, posebno sto jasno pokazuje koliko si neupucen. Posebno prijetiti na taj nacin nekako je bas jadno, ti da si od tog posla ne bi smarao ljude na temi, javio bi se u pm odmah, ovako samo jos jedna klovnovska zabava za mase. Nesto kao Dragan dok je jos vodio sjednice.zippoo87 wrote: ↑13/03/2026 00:35
Ti si dugo zeleni mis i botinjos i ti dobro znas da mene boli K i za Draganom i za Mirsom i za Bakirom i svim vasim idolima.
Ja ovdje samo razotkrivam vas seljobere sa dna kace i ljudsku pogan i gamad. Meni se vi toliko gadite,da ja to tebi ne mogu rijecima opsiati. Mozda samo u 4 oka da se vidimo, pa da ti kazem sve sto mislim o vama iz te zgadije zvane SDA.![]()
I to je jedini razlog zasto ja ovdje po ovim temama pisem...ja sa politikom nemam nikakvog dodira evo vec 10 godina...![]()
Nadam se da neko na forumu ima mogucnost da ti pruzi adekvatnu pomoc.
Definitivno bi trebalo, posebno sto si iskocio iz zadatih okvira komunikacije.
A dalje,smijesan ti je ovaj pokusaj diskreditacije,da "se nadas da imam manje od 20 godina"
To je ono sto ja o vama iz zgadije pricam...svi ste vi do jednog mutavi,svi do jednog i nema nijedan koji moze pobiti tu tvrdnju argumentima.
Odoh sada spavati misu,tebi valja sutra raniti po jos jedan sendvic a ja cu lagano do 12 da odradim,meni tvoj drug Rahim Gadzic ne naredjuje
- relativno84
#57547 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
I bolje da malo odmoris, valja ti na sehur poraniti.zippoo87 wrote: ↑13/03/2026 01:12 Nisam ti prijetio misu i ne prijetim ni na forumu ni uzivo. Ako imam problem,rjesavam ga. Pogresno si razumio onu recenicu o 4 oka...nego ne mogu ti na forumu pisati neke manje lijepe rijeci,koje bi ti mogao reci u 4 oka. Dakle nije prijetnja nikakva misu neuki.![]()
A dalje,smijesan ti je ovaj pokusaj diskreditacije,da "se nadas da imam manje od 20 godina"![]()
![]()
,bas ono smijesno i jadno u isto vrijeme,bas kako i dolikuje vama botovskim misevima zelene zgadije. Ono,valjda sam poceo pisati na forumu sa 3 godine ,pa jel ?
![]()
To je ono sto ja o vama iz zgadije pricam...svi ste vi do jednog mutavi,svi do jednog i nema nijedan koji moze pobiti tu tvrdnju argumentima.![]()
Odoh sada spavati misu,tebi valja sutra raniti po jos jedan sendvic a ja cu lagano do 12 da odradim,meni tvoj drug Rahim Gadzic ne naredjuje![]()
- drug_profi
#57548 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
SDA je procitana. DF je razotkriven.
SBiH je zombi stranka svakako.
I ako ovaj narod odluci da ove izabere, taj narod je zasluzio sve sto ce da ih snađe.
Bukvalno - sami su odlucili.
Pri tom ne mislim ni na kakve pogrome, već samo na gubitak perspektive i svake nade.
I ako ovaj narod odluci da ove izabere, taj narod je zasluzio sve sto ce da ih snađe.
Pri tom ne mislim ni na kakve pogrome, već samo na gubitak perspektive i svake nade.
-
zippoo87
#57549 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
drug_profi wrote: ↑13/03/2026 01:21 SDA je procitana. DF je razotkriven.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu