Messi mu kroz noge zabijao, ali tad je branio za Chelsea pa je sektase bolila briga za ova ponizenja. Top 5 svih vremena
Curton nije najbolji golman ni La Lige, a ovi sektasi napravise od njega nekog velikana
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Mani se fudbala, jadan nebio.B6Redhell wrote: ↑12/03/2026 13:43Dusa mi vas kantaloncice šamarati i “maršakati”LSD wrote: ↑12/03/2026 10:26A sta si ocekivao od vozaca kamiona ? da ima razvijene komunikacijske vjestine i kulturu dijalogaCharakterZnak wrote: ↑12/03/2026 08:04 Redhel bas ima problem u komunikaciji s ljudima. Konstantno napadanje drugih i vrijeđanje![]()
To je vrsta ljudi kojoj je reci Mrš sasvim prirodno, kao drugima reci Dobar dan, kako ste![]()
kako fizicki tako i psihicki.. i nista nizasta bolje..
Ko prica o igri nogom? Ja pratim fudbal 30 godina, u moje vrijeme zna se sta su golmanski zadaci bili, nemoj mi novotarija. I pricam o golmanskim kvalitetama, ono sto je Neuer 15 godina radio, a ne 4-5, Curtois nece za 2 zivota, nemojmo se lagati bezveze.JohnnyS wrote: ↑12/03/2026 13:09 Yashina nisam gledao, ovi ostali možda Buffon da je bolji, to što Neuer ima "igru nogom" mene ne impresionira, posao golmana je da brani gol, a ne da bude zadnji vezni, a Tibo je bolji shot stopper od njega. Vidjet ćemo, ima još pet šest godina vrhunskog nogometa pred njim, održi li nivo, sjetit ćete se mojih riječi![]()
CharakterZnak wrote: ↑12/03/2026 09:04
Redhel bas ima problem u komunikaciji s ljudima. Konstantno napadanje drugih i vrijeđanje
Yashin
Livaković protiv Brazila u Kataru istoultima_palabra wrote: ↑12/03/2026 16:21 Ne sjecam se bolje partije golmana od njegove protiv Liverpoola u finalu '22. Mozda Toldo na Euru 2000 protiv Holandije.
Alisson protiv PSG-a prosle sezone, Neuer protiv Porta sa Schalkeom, Kahn 2002. Svjetsko.ultima_palabra wrote: ↑12/03/2026 16:21 Ne sjecam se bolje partije golmana od njegove protiv Liverpoola u finalu '22. Mozda Toldo na Euru 2000 protiv Holandije.
Nemoj zajebavati. Neuer je 1vs1 jedan od najboljih ikad, a ne samo po tome što je znao predvidjeti, istrčati i pokupiti lopte. Top 3 golmana ikad bez sumnje uz Buffona i to je za njih rezervisano. Treći o tome bi se moglo diskutovati, ali Courtois tu nije ni blizu.JohnnyS wrote: ↑12/03/2026 13:09 Yashina nisam gledao, ovi ostali možda Buffon da je bolji, to što Neuer ima "igru nogom" mene ne impresionira, posao golmana je da brani gol, a ne da bude zadnji vezni, a Tibo je bolji shot stopper od njega. Vidjet ćemo, ima još pet šest godina vrhunskog nogometa pred njim, održi li nivo, sjetit ćete se mojih riječi![]()
Sjecam se jednu utakmicu da je strasno branio, protiv Francuza na SP... drzao 0-0 do 120. minute i onda Blanc zabijeMarlboroGold wrote: ↑12/03/2026 18:24 Za Chilaverta smo više znali zbog slobodnjaka i penala koje je izvodio realno, a ne po tome što je bio vrhunski golman. Nešto slično kao Rogerio Ceni.
A jeste sad kad se sjetim mislim da je to bilo u četvrtini finala 98. godine.ultima_palabra wrote: ↑12/03/2026 20:17Sjecam se jednu utakmicu da je strasno branio, protiv Francuza na SP... drzao 0-0 do 120. minute i onda Blanc zabijeMarlboroGold wrote: ↑12/03/2026 18:24 Za Chilaverta smo više znali zbog slobodnjaka i penala koje je izvodio realno, a ne po tome što je bio vrhunski golman. Nešto slično kao Rogerio Ceni.![]()
Neuer je od 2007 do 2026 imao dvije ozbiljne povrede, zbog kojih nije odigrao 80 utakmica, obje su bili lomovi (stopalo i noga), od kojih je druga i najozbiljnija bila na retardiranom skijanju. Reci da Neuer nije bio konstantan, i da nije najbolji golman u modernom fudbalu (kazem ovo, jer nisam gledao jebenog Yashina i nemam pojma kako je branio) je malo bezveze