IRAN
-
sumirprimus
#61001 Re: IRAN
Zato regija suti i ne skače iranu u pomoć.
Nijedna drzava regiona nije otvoremo na iranskoj strani,osim hezbole, irackih paramilicija, hamasa i husa. Neki ce se i prikliuiciti rati protiv irana tj vec su se prikljicili, Sto li
Last edited by sumirprimus on 12/03/2026 10:25, edited 1 time in total.
- Dozer
#61003 Re: IRAN
Uvodi se nova mjerna jedinica, ovaj put za idiotluk.
Mjerna jedinica nosi oznaku "TUP", sto je skracenica od punog naziva "TRUMP".
Skala se dijeli na 10 jedinica, sa sljedecom kategorizacijom:
- 1 TUP = Idiot u Nastanku (oznaka kategorije: IdN)
- 2 TUP = Idiot Pocetnik (IdP)
- 3 TUP = Idiot Junior (IdJ)
- 4 TUP = Idiot Senior (IdS)
- 5 TUP = Idiot 1 klase (Id1)
- 6 TUP = Idiot 2 klase (Id2)
- 7 TUP = Idiot Profesionalac, stepen 1 (IdP1)
- 8 TUP = Idiot Profesionalac, stepen 2 (IdP2)
- 9 TUP = Vrhunski Idiot (IdV)
- 10 TUP = Kompletni Imbecil (IdK)
Mjerna jedinica je inspirisana potezima i izjavama Donalda Trumpa, predsjednika SAD, koji je potpuno zasluzeno kategorisan kao "IdK".
Ovu kategoriju dijeli s predsjednikom Izraela, Benjaminom Netanyahuom, pri cemu, pored zaista teske borbe za primat, ipak nije bilo moguce odluciti apsolutnog nosioca titule, te je ista dodijeljena obojici kandidata.
Mjerna jedinica nosi oznaku "TUP", sto je skracenica od punog naziva "TRUMP".
Skala se dijeli na 10 jedinica, sa sljedecom kategorizacijom:
- 1 TUP = Idiot u Nastanku (oznaka kategorije: IdN)
- 2 TUP = Idiot Pocetnik (IdP)
- 3 TUP = Idiot Junior (IdJ)
- 4 TUP = Idiot Senior (IdS)
- 5 TUP = Idiot 1 klase (Id1)
- 6 TUP = Idiot 2 klase (Id2)
- 7 TUP = Idiot Profesionalac, stepen 1 (IdP1)
- 8 TUP = Idiot Profesionalac, stepen 2 (IdP2)
- 9 TUP = Vrhunski Idiot (IdV)
- 10 TUP = Kompletni Imbecil (IdK)
Mjerna jedinica je inspirisana potezima i izjavama Donalda Trumpa, predsjednika SAD, koji je potpuno zasluzeno kategorisan kao "IdK".
Ovu kategoriju dijeli s predsjednikom Izraela, Benjaminom Netanyahuom, pri cemu, pored zaista teske borbe za primat, ipak nije bilo moguce odluciti apsolutnog nosioca titule, te je ista dodijeljena obojici kandidata.
Last edited by Dozer on 12/03/2026 10:30, edited 1 time in total.
-
saabsa
#61005 Re: IRAN
Zato što su Američko-Izraelske kučkice iz interesa, što je opet shvatljivije nego kučkice koje su to bez interesa.sumirprimus wrote: ↑12/03/2026 10:23
Zato regija suti i ne skače iranu u pomoć.
Nijedna drzava regiona nije otvoremo na iranskoj strani,osim hezbole, irackih paramilicija, hamasa i husa. Neki ce se i prikliuiciti rati protiv irana tj vec su se prikljicili, Sto li
- Rejhana
#61006 Re: IRAN
sumirprimus wrote: ↑12/03/2026 10:23 Nijedna drzava regiona nije otvoremo na iranskoj strani,osim hezbole, irackih paramilicija, hamasa i husa. Neki ce se i prikliuiciti rati protiv irana tj vec su se prikljicili, Sto li
Iran ima apsolutnu podršku običnog arapskog naroda...
A što se tiče tih gore slika, u dobroj mjeri treba zahvaliti Al Kaidi, ISIL-ovim glavosječama i njihovim mentorima koje si podržavao i koje dan danas podržavaš.
Kud ćeš veće inferiornosti od podrške pedofilima, genocidašima i glavosječama. Moralni i intelektualni patuljak.
Slabo ti ta hasbara pali i radi ovdje na forumu. Reci gazdi da podeblja sendvič
- SmokingMan
Zar ranije nismo "reciklirali" iste uzroke prije posljedice? 
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#61008 Re: IRAN
Opet raspravljaš sa sendvičarem.Rejhana wrote: ↑12/03/2026 10:35sumirprimus wrote: ↑12/03/2026 10:23 Nijedna drzava regiona nije otvoremo na iranskoj strani,osim hezbole, irackih paramilicija, hamasa i husa. Neki ce se i prikliuiciti rati protiv irana tj vec su se prikljicili, Sto li
Iran ima apsolutnu podršku običnog arapskog naroda...
A što se tiče tih gore slika, u dobroj mjeri treba zahvaliti Al Kaidi, ISIL-ovim glavosječama i njihovim mentorima koje si podržavao i koje dan danas podržavaš.
Kud ćeš veće inferiornosti od podrške pedofilima, genocidašima i glavosječama. Moralni i intelektualni patuljak.
Slabo ti ta hasbara pali i radi ovdje na forumu. Reci gazdi da podeblja sendvič
Jenda Trumova : Ako ti sam ne znaš šta misliš, ne može ni neprijatelj znati šta misliš.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#61009 Re: IRAN
mene ovi huti na evokse podsjećaju
vjerojatno će u ključnom momentu donijeti barem neku privremenu prevagu u borbi protiv imperijalističko cionističke tame
vjerojatno će u ključnom momentu donijeti barem neku privremenu prevagu u borbi protiv imperijalističko cionističke tame
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#61010 Re: IRAN
Izgleda da us bunkerbusteri upotrebljeni protiv nuklearnih postrojenja podbacili. GBU igračke nisu uspjele da penetriraju više od 12 - 15 metara u modifikovane betone.
- SmokingMan
#61011 Re: IRAN
Političke elite su im stavile na raspolaganje svo najmodernije oružje i tehnologiju, vojne saveze koji direktno ili indirektno učestvuju u nekoj formi.
Last edited by SmokingMan on 12/03/2026 10:56, edited 1 time in total.
- dr_Evil
#61013 Re: IRAN
https://thebosniatimes.ba/101320/nacist ... pada-iran/
NACISTIČKO-CIONISTIČKA IDEJA RAZARA BLISKI ISTOK Hroub: Izraelski biblijski Lebensraum napada Iran
Ipak, još jedan opasan element je nedavno i javno dodan u mješavinu: diskurs o biblijskom velikom Izraelu. Drevni religijski mitovi, gdje je Bog Jevrejima obećao zemlje između današnjeg egipatskog Nila i iračkog Eufrata, spojeni s fanatizmom i apokaliptičnim poimanjem kršćanskih cionista, uvlače se u izraelske perspektive regionalne kontrole. To daje religijsko opravdanje za već agresivnu doktrinu
Ovo je novi Bliski istok o kojem se Netanyahu stalno hvali. Na ovom Bliskom istoku, vojna jednačina i neravnoteža moći koja se mora održati crta se na najčudnijem primjeru primirja koje je ikada postojalo: provedeno u Pojasu Gaze i Južnom Libanu. Izrael ima odriješene ruke da bombardira Palestince i Libance kako želi, dok su drugi spriječeni da se brane.
- Toffee karamela
#61014 Re: IRAN
Zlatkov politički CV ukrako
Zarobljen s Alijom na Bistriku:
Kukanjac: "Ko ste vi"?
Zlatko: "Ja sam ovdje slučajni prolaznik"
Predaja alžirske grupe USA da ih spapulaju na Guantanamo:
Javnost: Ne možete predati naše građane, ko god da su, sutra će i nas tako!"
Zlatko: "Ja sam mor'o, da nisam Amerikanci bi ih sami uhapsili i narušili naš državni integritet!
Rezolucija o Iranu 2026:
"Ja sam mor'o Vol.II" (sad će se natakariti na sve mediej da razjašnjava)
Jad jadni, kad god je trebao biti čovjek bio je samo jad s abnormalno razvijenim talentom za laprdanje i opravdavanje svojih svinjarija
- SmokingMan
#61015 Re: IRAN
Kada narod stvori takvu naviku, on obično prvo izgubi identitet, i vremenom nestane.
-
sale07
- Better Man
#61017 Re: IRAN
Izgleda da Ti ne razumiješ neke stvari, a posebno koliko smo mali i beznačajni i da nemamo kapacitet niti snagu da se suprostavimo jednoj Americi. Trebao je Lagumdžija biti protiv rezolucije, pa onda finpo da nas Amerikanci stave na crnu listu i da nam zagorčaju život. Vidi se da ne znaš šta je diplomatija. Glede isporuke Alžirske grupe, da to nismo uradili, Amerikanci bi ih sami uhapsili, a mi bi opet bili na crnoj listi i proglašeni neprijateljem USA i optužili bi nas da skrivamo i podržavamo teroriste iako to nije tačno.Toffee karamela wrote: ↑12/03/2026 11:05Zlatkov politički CV ukrako
Zlatko: "Ja sam mor'o, da nisam Amerikanci bi ih sami uhapsili i narušili naš državni integritet!
Rezolucija o Iranu 2026:
Jad jadni, kad god je trebao biti čovjek bio je samo jad s abnormalno razvijenim talentom za laprdanje i opravdavanje svojih svinjarija
- Rejhana
#61018 Re: IRAN
dr_Evil wrote: ↑12/03/2026 11:03 https://thebosniatimes.ba/101320/nacist ... pada-iran/
NACISTIČKO-CIONISTIČKA IDEJA RAZARA BLISKI ISTOK Hroub: Izraelski biblijski Lebensraum napada Iran
-
sumirprimus
#61020 Re: IRAN
Za to vrijeme ..
-
zigzag
- Danguba
#61023 Re: IRAN
Sve i nekako mogu mu prijeci preko mnogih stvari ali preko Zakona o prebivalistu i JMB(G) nikako i nikada.Toffee karamela wrote: ↑12/03/2026 11:05Zlatkov politički CV ukrako
Rezolucija o Iranu 2026:
Vazda mu spomenem familiju kada mi treba ZK.
- Dozer
#61024 Re: IRAN
Ne branim Zlaju, ali - Alija nije bio zarobljen na BistrikuToffee karamela wrote: ↑12/03/2026 11:05Zlatkov politički CV ukrako
- Njanjavi
#61025 Re: IRAN
Ko ti radi u ambasadi pa se tako slatko trudis bit cio pekinezer?
Ozb sad ono.
Jel stvarno imas obraza podrzavati otvoreno takve genocidase?
Lice 150 djevojcica prvi dan roknuse, i to ti je fakat ok?
Sravnise palestinu komplet, otvoreni konc logor napravise, ubijaju ljude u redu za hranu i imas fakat obraza propagirat njihova ludila kao ok?
Jel te stid nazvat sebe covjekom?
Oduvjek ste bili presmjesni sa tim tripom da vas tatice iz ambasade citaju ovdje, da vas ocjenjuju dok se laktate i propagirate njihove narative ali osobo, koja kognitivna disonanca jbte, granici sa sizofrenijom u pm.