nepass1 wrote: ↑12/03/2026 09:51
tokio25 wrote: ↑12/03/2026 09:29
pa to je do raje
zato ja ovdje govorim kad ce na 5 stavi na pet i sl
pa me prozvase da zelim da komsiji crkne krava
a ja u biti samo prozivam ovce koje te pljuju a opet se vrate tebi da naspu
da su ljudi slozni pa da kazu necemo na odredjenu grupaciju nikako pa da se bojkotuje npr ina mislis da bi drzali cijene takve?
zatim sljedeca i sl dok ne spadnu cijene a ne ovako pu lopovi a onda odes i naspes na istu i to ako dolazis cesce sto ne bi digli cijenu
Kako ne kontas da ima ljudi koji moraju upaliti auto. Ima ljudi dolaze iz konjica, visokog, breze rade u sa. Ima ljudi ne znam idu na hemodializu ili na zracenja.
Evo kad je pocela rus vs uk 2022 ja sam morao voziti, znaci ako ne vozim jedino da ne spavam ili da dan traje 36h. I tad se pisalo koristi jgs?! Ja sa operisanom bebom trebam 1km pjesaciti u januaru u 6h ujutro, pa na trolu pa opet 1km pjesaciti do tete koja je cuva jer su dr zabranili vrtic pa se vratiti taj 1km do trole pa onda na posao i sve to ponoviti kad krenem kuci?
I mislis da je meni svejedno bilo davati 250KM mjesecno za gorivo i placati privatno cuvanje 500km umjesto 170 vrtica?
Ti da si mi bio komsija vjerovatno bi rekao da sam snob djete u auto nista vrtic ima se za tetu, gospoda itd.
Danas ne moram ni imati auto ali opet ne serem kako treba biti 10km litar da narod jos vise u bjedu tjera.
A ti to mlatis na svakoj stranici i kako to nije komsiji nek crkne krava? Seres bgm ali haj mlati svoje
pa ne govorim o svim vozacima
naravno da neko sipa zato sto mora al koliko ti vidis okolo da se bezveze vozaju
koliko vidis njih da ide na kafu autom na daljinu od kilometar recimo
ide na posao sa alipasina na skenderiju autom pa cak i blize cengic vila pofalici i sl
ja da sam komsija ja bih ti ak i pomogao
al en mozes reci da ima onih koji se hvale da su neki bogatasi a ovamo kukaju i sl
e ako si bogatas evo sipaj po 10 maraka litar kad si hadzo
to je "nama" izgleda u krvi da dokazemo da imamo vise od nekoga i da pokazemo kako smo mi neki gospari i sl
ps. nije narod bijeda kad pola onih koji kukaju ostave u kladionici hiljade maraka u kafani stotine i kad ima za cigare i sl uzima drzavu na svakom cosku varanjem a zali se kako drzava ne valja
jednostavno nam je kao sto rekoh u krvi lopovluk i kukanje