Strašno je da je zbog njega 20ak normalnih forumaš zaginulo
Ybni cinkaroš
Strašno je da je zbog njega 20ak normalnih forumaš zaginulo
Da nece jemenci minirati bab el mandeb?Čitalac wrote: ↑11/03/2026 20:17 Nova faza?
An Iranian security source has told Al Jazeera that the continuing US attacks on the country might soon lead to the emergence of a fresh theatre of conflict in the region.
“The regional war will soon enter a new phase,” the official said, speaking on condition of anonymity. “As we said from the very beginning, if the United States makes such a mistake, the situation will become far more complex. Soon, another key strait will face the same fate as the Strait of Hormuz.”
The security source did not offer more details or specify which other “key strait” might next face a de facto blockade.
“Iran’s security and defensive plans are phased and gradual, and we still have many cards left to play,” the official said.
Naravno da hoceChmoljo wrote: ↑11/03/2026 20:38Da nece jemenci minirati bab el mandeb?Čitalac wrote: ↑11/03/2026 20:17 Nova faza?
An Iranian security source has told Al Jazeera that the continuing US attacks on the country might soon lead to the emergence of a fresh theatre of conflict in the region.
“The regional war will soon enter a new phase,” the official said, speaking on condition of anonymity. “As we said from the very beginning, if the United States makes such a mistake, the situation will become far more complex. Soon, another key strait will face the same fate as the Strait of Hormuz.”
The security source did not offer more details or specify which other “key strait” might next face a de facto blockade.
“Iran’s security and defensive plans are phased and gradual, and we still have many cards left to play,” the official said.
Zbogom temu![]()
Jel nas to i ti zajebajes
A de nisi treboGandalfSivi wrote: ↑11/03/2026 20:40Post prijavljen…Rothmans wrote: ↑11/03/2026 20:39Informativno pitam, jebo ti sumir materGandalfSivi wrote: ↑11/03/2026 20:36
Ima i gorih od Sumira vidim, druga strana iste medalje. Mene je sramota za tebe…
Temu paketi dolaze cargo avionimaChmoljo wrote: ↑11/03/2026 20:38Da nece jemenci minirati bab el mandeb?Čitalac wrote: ↑11/03/2026 20:17 Nova faza?
Zbogom temu![]()
Ne da nisu prijatelji BiH, oni nisu prijatelji sami sebi.Ludzak wrote: ↑11/03/2026 20:42 I ja sam bio za EU i Europu sve do ovog rata. Čak sam i za Ameriku bio.
Ali, ovo dešavanje mi je upotpunosti promjenilo mišljenje o njima. Njihova licemjerna politika me je dovela do toga da razmišljam malo drugačije o njima. Ova Amerika, i ova današnja Europa, nije prijatelj BiH.
Kad se to desi, brine me iskreno sta ce KSA uraditi. Ocekujem da ce oni i UAE krenuti u raketiranje Huta, pa da bi Iran mogao krenuti gadjati KSA i UAE direktno... sto onda povlaci pitanje Pakistan-KSA ugovora
Jer !ere iz aususpect_zero wrote: ↑11/03/2026 20:25QSuzi wrote: ↑11/03/2026 20:14Evo čekam kako ga je tvoj post prosvijetlioSaraFina wrote: ↑11/03/2026 13:30
Ja ne kuzim sta je vama koji ste navijaci Bibia i Trumpa problem to reci? Ovo je forum, anonimusi ste. Zasto to licemjerje? Ti prvi evo. Kao ti si neki pro EU faktor, a nisi za bliski istok. Tebi je navijanje za pedofile i zlocince neki kao stepen civilizacije? A svi pro Iran nastrojeni su bliskoistocni islamisti.
Pa bolan sumire, ono sto je Izrael u Gazi uradio, ono sto sa USA pokusava U Iranu, nisu talibani napravili. Zato meni nas svojih civiliziranih stavova dok podrzavas genocid, agresije i zlocine. „tvoji su zlocinci, genocidasi i agresori“. I ako stajes na njihovu stranu stajes i na stranu zlocina, genocida i agresije“Budi covjek i ne kaki ovdje poput zadnjeg licemjera.
![]()
Sto si ti tako negativna prema Sari?
Ma pisaj Iran, mogu se braniti, nisu nemocni. On je bio specijalno iritantan oko pokolja u Gazi.
sad to napiši i za sumira, jer nisi nikada!GandalfSivi wrote: ↑11/03/2026 20:36Ima i gorih od Sumira vidim, druga strana iste medalje. Mene je sramota za tebe…
De ba smiri dozivljaj, sta ti znas ko je sta piso napamet. Seres po covjeku, ne znas ni ko je ni sta je cim ovakve stvari lupetas.QSuzi wrote: ↑11/03/2026 20:50sad to napiši i za sumira, jer nisi nikada!GandalfSivi wrote: ↑11/03/2026 20:36Ima i gorih od Sumira vidim, druga strana iste medalje. Mene je sramota za tebe…
USA aka naseljenici kriminalaca ubojica i svog šljama
Supersumirprimus wrote: ↑11/03/2026 17:13
Jedan od ozbiljnijih tviterasa.
Cesto jje znao biti na meti i proukr strane zbog svoje objektivnosti, ali kada on nesto zaganja znaj da ima dima i vatre.
Sta hoću reći, vrijeme uvijek pokaže, savezništvoa se sklapaju i razaraju. Nista čudno, najgore ostati rob proslosti kao sto smo mi.
Jedino je istina da je Izrael.ostao bez presretaca. Ovo sto jos imaju nije ni 10% full kapaciteta.
A sto bi raketirali Hute ako Huti budu djelovali iskljucivo po cio drzavi odnosno cio bazama?Capajebo wrote: ↑11/03/2026 20:45Ne da nisu prijatelji BiH, oni nisu prijatelji sami sebi.Ludzak wrote: ↑11/03/2026 20:42 I ja sam bio za EU i Europu sve do ovog rata. Čak sam i za Ameriku bio.
Ali, ovo dešavanje mi je upotpunosti promjenilo mišljenje o njima. Njihova licemjerna politika me je dovela do toga da razmišljam malo drugačije o njima. Ova Amerika, i ova današnja Europa, nije prijatelj BiH.
Kad se to desi, brine me iskreno sta ce KSA uraditi. Ocekujem da ce oni i UAE krenuti u raketiranje Huta, pa da bi Iran mogao krenuti gadjati KSA i UAE direktno... sto onda povlaci pitanje Pakistan-KSA ugovora![]()
![]()
Prvo jer su cionisti njihovi saveznici, i drugo zato sto ih godinama vec raketiraju svakako.MarshalDodik wrote: ↑11/03/2026 20:59A sto bi raketirali Hute ako Huti budu djelovali iskljucivo po cio drzavi odnosno cio bazama?Capajebo wrote: ↑11/03/2026 20:45Ne da nisu prijatelji BiH, oni nisu prijatelji sami sebi.Ludzak wrote: ↑11/03/2026 20:42 I ja sam bio za EU i Europu sve do ovog rata. Čak sam i za Ameriku bio.
Kad se to desi, brine me iskreno sta ce KSA uraditi. Ocekujem da ce oni i UAE krenuti u raketiranje Huta, pa da bi Iran mogao krenuti gadjati KSA i UAE direktno... sto onda povlaci pitanje Pakistan-KSA ugovora![]()
![]()
![]()
Ne serem po nikomeChmoljo wrote: ↑11/03/2026 20:51De ba smiri dozivljaj, sta ti znas ko je sta piso napamet. Seres po covjeku, ne znas ni ko je ni sta je cim ovakve stvari lupetas.QSuzi wrote: ↑11/03/2026 20:50sad to napiši i za sumira, jer nisi nikada!GandalfSivi wrote: ↑11/03/2026 20:36
Ima i gorih od Sumira vidim, druga strana iste medalje. Mene je sramota za tebe…
USA aka naseljenici kriminalaca ubojica i svog šljama
Nisam te opomeno, nego ti kazem ko forumas forumasu.