Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SaraFina wrote: ↑11/03/2026 18:42
Trebas prestati pijan dolaziti na forum. Ogavno je. Nema veze s ramazanom. Pijan si covjece u 18:00. normalan svijet prije 19:00 ne pije ni aparitiv.
@sumirprimus
Strasno i odakle ti pravo da me tako prozivas? Eee saro saro, in samo ti svoj poso ovde sa ovim strucnjacima taman mjera
Amnestiram te bolan. Pokusavam ti pomoci. Bolje da ne znas sta pises alkoholiziran, nego da znas. Djeluje šizofreno. Zlo i podmuklo.
Aha I sizofreno? Samo jos slanina I cifutluk fale za puni paket aranzman. A nije da nisu biii, realno to je stvarni domet na validna pitanja i postove u vezi irana, trenutne situacije, stvarnog stanja na terenu, ujutarnjeg uredjenja, pa I religijske osnove, represivnog teokratskog rezima kojeg ne zali niko u regiji osim forumasa klixa. Zanimljivo, haman pa fakat boli.
Kad protjeraju ovu cinosticku gamad onda bi Iran trebao svu štetu naplatiti od zalivskih zemalja.
Htjeli ste rat, doveli ste govnare da vas štite, plaćali im silne milijarde i opet vas nisu mogli zaštiti. Sada umjesto njima placati cete zaštitu nama.
Hoćeš Dubai kakav je bio prije agresije? To košta 200 mlrd USD. Hoćete da izvozis naftu i gas? To je još 100 mlrd godišnje.
Pa kad su ih proizivali da su bully ovog dijela svijeta, neka sada zaista i budu. A tako i zalivsku pedofilsku gamad malo da dovedu u red.
Strasno i odakle ti pravo da me tako prozivas? Eee saro saro, in samo ti svoj poso ovde sa ovim strucnjacima taman mjera
Amnestiram te bolan. Pokusavam ti pomoci. Bolje da ne znas sta pises alkoholiziran, nego da znas. Djeluje šizofreno. Zlo i podmuklo.
Aha I sizofreno? Samo jos slanina I cifutluk fale za puni paket aranzman. A nije da nisu biii, realno to je stvarni domet na validna pitanja i postove u vezi irana, trenutne situacije, stvarnog stanja na terenu, ujutarnjeg uredjenja, pa I religijske osnove, represivnog teokratskog rezima kojeg ne zali niko u regiji osim forumasa klixa. Zanimljivo, haman pa fakat boli.
Srecom u izraelu nisu optereceni religijskim nebulozama
A nije ti to ok chmoljo pogotovu sad
Ono je realno urnebesno.
Jedino ako neko zali nasljednika.ajatolaha to je već nesto drugo.
Dobri nas chmoljo ne bi on puno al ipak jace od njeg
Last edited by sumirprimus on 11/03/2026 19:11, edited 1 time in total.
Vozdra raja vidim tema aktivna pravo.
Prica mi danas haver kaze zet mu zidov ima familiu u Haifi. Ne moze se prepoznat kako je polupana. Kaze nedaju im a razgulice cim ispadne prilika.
Rekao sam ja da ce nastupit bjezanija cim se mogne.
Sta ovo domaci klempo aktivan.Vidim otvrio jos naloga da ko biva ima podrsku..Jesi virno u ogledalo? Imal koja semitska crta ??
ovo_malo_duse wrote: ↑11/03/2026 19:10
Vozdra raja vidim tema aktivna pravo.
Prica mi danas haver kaze zet mu zidov ima familiu u Haifi. Ne moze se prepoznat kako je polupana. Kaze nedaju im a razgulice cim ispadne prilika.
Rekao sam ja da ce nastupit bjezanija cim se mogne.
Sta ovo domaci klempo aktivan.Vidim otvrio jos naloga da ko biva ima podrsku..Jesi virno u ogledalo? Imal koja semitska crta ??
fino fino multiculturalino pravo narodski domacinski, bosnjacki,ne bi oni nikog uvriejdili aa jok, da pukne top pa onda idu salve , a meni ce o licemjeretvu