Na N1 su bili opušteniji jer voditeljica nije imala taj grč kao Senad.

Moderator: anex

Da , čuo sam ga , seronja jedan , koji po svaku cijenu nastoji podići gledanost i uzeti pfening više,
Meni jos nije jasno ko je lik i zasto ga zovu._BataZiv_0809 wrote: ↑02/03/2026 19:26 Sta se ovo Ahatovich javlja iz kuhinje
Gledaj mu ubrusa, paške soli i produznog kabla iza njega
Zasto se uopce spominje ta trzisna vrijednost bh telecoma u kontekstu koliki kredit uzima?nekome wrote: ↑06/03/2026 21:05 ima li neko pronicljiv da malo detaljnije kaze o kakvoj se muljazi radi kada bh telekom uzima kredit u visi vecoj od svoje trzisne vrijednosti kako bi kupila kompaniju koja ima vise korisnika nego ona sama
edit: kaze kupit ce neko drugi… ugrozit ce nam suverenitet
ko o cemu bht o patriotizmu
Ma budala, samoprozvani vojni analitičar, znam ga ja sa Bjelava iz ratnih vremena, covjek bio fizičkog oslobodjen u osnovnoj i srednjoj skoli i on analitičar hahahahhaa.Haris.ba wrote: ↑06/03/2026 21:03Meni jos nije jasno ko je lik i zasto ga zovu._BataZiv_0809 wrote: ↑02/03/2026 19:26 Sta se ovo Ahatovich javlja iz kuhinje
Ma svi su samoprozvani analiticari. Nije to problem.
Zna @DaysleepeRHaris.ba wrote: ↑06/03/2026 21:03Meni jos nije jasno ko je lik i zasto ga zovu._BataZiv_0809 wrote: ↑02/03/2026 19:26 Sta se ovo Ahatovich javlja iz kuhinje
Ma hajde i to. Narod svakako tesko gleda ako nije neka senzacija i spektakl. Moras nekako pricu prodati.dječak sa šibicama wrote: ↑06/03/2026 22:39 Ima YT kanal, sve mu je senzacija, Hrvatska kupi tri tenka on radi klip o vanzemaljskom tenku.