zigzag wrote: ↑05/03/2026 10:33
dr_Evil wrote: ↑05/03/2026 10:29
palermo wrote: ↑05/03/2026 10:15
Jok

ni na onu cuvenu Sirija

porpuni amater sam ri u pracenju ovoga....mogu ti reci da sam.impresioniran koliko ljudi ovdje znaju ( doduse, ne.znam znaju li ili samo lupaju al opet)
Sve ove teme hajd i boze pomozi, ali kad odes na Ukrajinu znaju svako selo, da ih upitas kartu BIH vjerujem da ne bi znali Bihac pronaci.
Realno je to bolje znati nego način klađenja, elite,zadruge. i slične klince.....
Da te sutra ne vade iz masovne grobnice zato što ne znaš kako funkcioniše međunarodna zajednica i šta sve u ratovima može biti.
Al ako ne znate koje su jedinice branile Bregu od "revolucionarnih snaga iz Misurate" potpomognute NATO avionima onda ste amateri
Odigrao kladionicu jednom prije 20 godina, elitu, zadrugu, nikad gledao, a opet ne znam niti jedno selo u Ukrajini, dobro i ne zanima me mnogo, bit ce da je vise do toga.
Znam odlicno sta u ratovima moze biti, znam kako funkcionise medjunarodna zajednica, i znam da mi to nece pomoci jer ipak mi fali jedan dio koze na Sulejmanu Velicanstvenom koji je od presudnog znacaja kad treba u masovnu grobnicu.
Iskreno, sto Trubac napisa maloprije historija se ponavlja, treba je samo uciti, ebi ga najveci je problem kad naucis dovoljno onda shvatis da i ne mozes nista po tom pitanju, i da to znanje mozes okacit macku o rep. Mozda jednom i shvatim sta sa tim informacijama, do tada novi dan nova nafaka