pazi nisam rekao da su svi automobili kod njega prevaraT4h wrote: ↑02/03/2026 09:48Pa vidi, mogu govoriti iz vlastitog iskustva...pričao mi drug, rođak, od brata jaran i slično su sve konstrukcije i naglabanja. Ja sam naveo vlastito iskustvo. Da kod nas svi vole da muljaju vole...ali eto meni je bilo sigurnije da kupim vozilo ovako nego od fizičkog lica. Opet kažem lično mišljenje.tokio25 wrote: ↑02/03/2026 09:15ja bih prije rekao obrnutoizbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑01/03/2026 19:26 Voli se po njima srati po forumima vise nego zasluzuju.
zasluzuju vjerovatno oni a i mnogi drugi vise da se sere jer ko zna koliko ima slucajeva prevare al se presuti ili ne otkrije ili oni parama kupe sutnju dal kroz nagodbe dal kroz marketing i sl
to ne govorim samo za kramara nego za vecinu tih autoplaceva
ti i milion ljudi mozete reci imam lose iskustvo sa x a ja da imam pozitivno i mozda jedino ja sto ne znaci da taj neko nije prevarant
ja nisam nikad kupovao kod njega auto pa necu ni tvrditi da sam prevaren da sa vidio licno i sl
al je dovoljno dokaza da se vidi da nije sve bajno
opet kazem nevezano za njih autoplacevi zasluzuju da se pljuje vise i da im se kroz tu uskrati zarada varanjem
al opet i tu dolazimo do onoga sto ponavljam ovaj sistem ljudi ne zele da mijenjaju i zato im ne smeta jer sutradan i taj kojeg je prevario kramar sutra prevari nekoga drugoga i tako u krug otprilike