Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mnogi se šprdaše sa iranskom silom, govoriše samo laju u prazno, gdje brdo takvih nickova nestalo? Narandzi nije niko.objasnio koliko šija ima širom zaljeva, još im ubiješ Ayatolaha, sad Iran i da nije htio stvori nove proksije na puno gorim mjestima za Amere i cioniste.
Saudijske snage, navodno ulaze u Bahreyn. Bome su mnogi potcijenili mudrost Irana. Dođe vjekovna civilizacija do svojih 5 min za 3 dana naspram beduina prodatoh. Sad ce imati i druge probleme koje ni u snu nisu očekivali.
sime_cipol wrote: ↑03/03/2026 02:18
Meni su nekad davno govorili da Bahrein Saudijcima dodje kao Las Vegas. Ono tipa, sta se desi u Vegasu, ostaje u Vegasu
Istina, pogotovo jer je u Bahreinu alkohol dozvoljen
sime_cipol wrote: ↑03/03/2026 02:26
Mislim da sutra, najdalje prekosutra koalicija USA/ISR ubacuje u 6. brzinu. U narednim danima bi moglo biti izuzetno teško za Iran
Ubacit ce u klinac, jedino da ravnaju sve redom onim s B2. Pa misliš da ne pizde ove arapske zemlje i traze zaštitu.. daljnom eskalacijom još više eskalira.
Trump has told NewsNation that you'll find out soon what the retaliation will be in response to an attack on the U.S. embassy in Riyadh and over the deaths of U.S. military personnel during the Iran conflict, a reporter at the media outlet posted on X, citing an interview with him.
"He also told me he doesn’t think boots on the ground will be necessary," the reporter, Kellie Meyer, said in her post.
The U.S. embassy in Riyadh was hit by two drones resulting in a limited fire and some material damage, the kingdom's defense ministry said in a post on X.