Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fanzi wrote: ↑02/03/2026 08:02
—/ CONFIRMATION: Iran has started attacking Saudi Arabia's oil infrastructure, targeting the ARAMCO refinery at Ras Tannoura
Fanzi wrote: ↑02/03/2026 08:00
Pocelo rokanje naftne industrije. Jutros po jedna rafinerija nafte u Kuvajtu i S. Arabiji shaheedane.
Tri tankera gadjana jutros, bez info o napadu.
Sipaj kanistere. 90% nafte koju Evropa kupuje prolazi kroz Hormuz.
Sad bi ruska nafta mogla biti pravo poželjna. Pa pa Ukrajina.
Tih 9 miliona barela ce se nadoknadit iz libije, Norveske, USA.. dzaba se nadas
Fanzi wrote: ↑02/03/2026 08:00
Pocelo rokanje naftne industrije. Jutros po jedna rafinerija nafte u Kuvajtu i S. Arabiji shaheedane.
Tri tankera gadjana jutros, bez info o napadu.
Sipaj kanistere. 90% nafte koju Evropa kupuje prolazi kroz Hormuz.
Sad bi ruska nafta mogla biti pravo poželjna. Pa pa Ukrajina.
Tih 9 miliona barela ce se nadoknadit iz libije, Norveske, USA.. dzaba se nadas
Peacean wrote: ↑02/03/2026 08:33
Evo zašto rusi ćute
Kratkoročno dobijaju ali čim završe sa mulama Klempo sa svojom narandžastom pudlicom ide i na Rusiju naravno preko ukrajinskih kostiju…. Ovi stati neće dok ne poklope čitav svijet. Kad ruse završe kina nek se spremi…
Peacean wrote: ↑02/03/2026 08:33
Evo zašto rusi ćute
Kratkoročno dobijaju ali čim završe sa mulama Klempo sa svojom narandžastom pudlicom ide i na Rusiju naravno preko ukrajinskih kostiju…. Ovi stati neće dok ne poklope čitav svijet. Kad ruse završe kina nek se spremi…
Za vatnike im ne treba puno, nek nastave davat live podatke gdje su i Ukrainci ce to rijesit vrlo brzo
Prpa.ba wrote: ↑02/03/2026 08:33
Judeokrscanske izbjeglice sa Svrakinog hiperventiliraju. Sve ok momci?
Opet jedes vuciceve sendvice.
Unatoc tvom bescutnom judeokrscanskom radikalizmu, nase Sarajevo je uvijek otvoreno. Naravno, moras biti mirno i postovati nase zakone, ali integrisao bi se ti vec nekako.
Prpa.ba wrote: ↑02/03/2026 08:33
Judeokrscanske izbjeglice sa Svrakinog hiperventiliraju. Sve ok momci?
Opet jedes vuciceve sendvice.
Unatoc tvom bescutnom judeokrscanskom radikalizmu, nase Sarajevo je uvijek otvoreno. Naravno, moras biti mirno i postovati nase zakone, ali integrisao bi se ti vec nekako.
Cek problem je sto ja navijam za Izrael i kao takav ono kao nisam dobro dosao kuci?
Za bajram sam tu pa me dodji primiri
Last edited by BiBi911 on 02/03/2026 08:47, edited 1 time in total.
Peacean wrote: ↑02/03/2026 08:40
Neće trump na putina nikada krenuti, obožava ga a pola izraela ima ruske korijene.
Moraš malo sa strane gledati. Što da trump kreće kad ima jeftino ukrajinsko meso.. Sve je to amerika i putin to zna, a i ovim cionističkim kanibalima nije mrsko da ulete u Rusiju, to je njima obećano prije 3000 godina…
Cek problem je sto ja navijam za Izrael i kao takav ono kao nisam dobro dosao kuci?
Za bajram sam tu pa me dodji primiri
pa i sumir bi napisao makar "nisam za Izrael, ali" kod bibija bez ali, otvoreno podrzavanje genocidne vojske rs... pardon IDF-a
Neće trump na putina nikada krenuti, obožava ga a pola izraela ima ruske korijene.
Moraš malo sa strane gledati. Što da trump kreće kad ima jeftino ukrajinsko meso.. Sve je to amerika i putin to zna, a i ovim cionističkim kanibalima nije mrsko da ulete u Rusiju, to je njima obećano prije 3000 godina…
Treba ponesto procitati o rusko izraelskim odnosima. Lupetate. Sto se Trumpa tice, toliko se nameracio na Putina da je Ukrajini ukinuo svu pomoc.
Nije sve teorija zavjere. Nekad su stvari jednostavne.
dr_Evil wrote: ↑02/03/2026 08:51
Pa i ja mislim da su stvari jednostavne... ne mogu jednostavnije, ja samo cekam kristalnu noc da me pokupi u gacama dok spavam
De nekad nesto konkretno napisi. Vazda filozofija.