Vs Savoxxx Tensikija_BataZiv_0809 wrote: ↑01/03/2026 09:53Dobra vremenadječak sa šibicama wrote: ↑28/02/2026 23:03 Da je Kasim ziv, ali nije. Kako njega ubise, Iran grohno bar 30%.
Sjecam se kad smo ovdje navijali za Assada i Kasima, koliko je samo raje podrzavalo one bradonje sto osvojise na kraju Damask. Dze su danas svi ti veliki ratnici, da pomognu Iranu. Nisu se ni za Palestince pocesali, puca im kurko.![]()
Nas dvojica, Sehro, Krokodajl, Salik, Kiki bomborenja i Kurdi....
Lik nas je na ruke prao, nikad polemika, samo vijesti sa tensikija i kad legne uplata iz Qatara, idu snimci unistenih rezimskih standova sa lubenicama i towljenje.
Interesantno je kako su svi ti snimci, ili 99% njih, maknuto sa YT. Pod parolom, pretpostavljam, osjetljiv sadrzaj. Ali godinama je stajalo, kao osjetljiv sadrzaj, nego valjda postao nezgodan podsjetnik na "borce za slobodu" ko su sta su, ribrendirali ih ko i lidera Julanija, Julani bio ucijenjen na 10 miliona dolara ali Al Shara nije, on je super za uslikvanja i susrete sa njim svih tih europskih i americkih celnika
Bilo je tada i raje koja je popusila pricu o borbi za slobodu, Assad diktator, Iran osovina zla. Ko da je ne znam da je Assad diktator, osim diktatora na bliskom istoku niceg drugog ni nema, ali sam znao sta dolazi nakon njega.
Gdje su danas svi ti Turkmeni, Ceceni, Sudanci raja iz Idliba, jel ijedan otisao pomoci Palestincima, jest kurac. Otisli u Nigeriju ili gdje je danas vec "borba za slobodu" i novi neprijatelj, samo u Tel Avivu nikad nije, mislim neprijatelj