A, kako?MinistarKulture wrote: ↑01/03/2026 09:40 Kako god okrenes, glavni cilj je ovdje ujebat Kinu, od Venecuele do Irana.
Najvise uvozi iz Rusije, Saudije, Malezije, Emirata, Iraka...to je oko 2/3 uvoza.
A, kako?MinistarKulture wrote: ↑01/03/2026 09:40 Kako god okrenes, glavni cilj je ovdje ujebat Kinu, od Venecuele do Irana.
Ako ga naslijedi njihova verzija Baketa, bolje im je da se predaju.
Osim Rusije, svi ostali su americke podguzne muhe, mislim da je Kina uvozila 25% nafte iz Venecuele i Irana sto nije mala brojka.Haris.ba wrote: ↑01/03/2026 09:45A, kako?MinistarKulture wrote: ↑01/03/2026 09:40 Kako god okrenes, glavni cilj je ovdje ujebat Kinu, od Venecuele do Irana.
Najvise uvozi iz Rusije, Saudije, Malezije, Emirata, Iraka...to je oko 2/3 uvoza.
Crvene_brigade wrote: ↑01/03/2026 09:39Baš će generali i tako osjetljive mete spavati u hotelu na 15 spratu. Ljudi, uozbiljite se malo.
Crvene_brigade wrote: ↑01/03/2026 09:50 Većih levata u vojnom i obavještajnom smislu odavno nije bilo od ajatolahovog zločinačkog režima.
Agresor im više puta likvidira kompletan vjersko-vojno-politički vrh. I pored sve represeije ovakav režim neće moći opstati. Može umjesto ajatolaha doći drug ajatolah ali ovo je manje-više kraj.
Želja za slobodom i boljim životo ne može zaustavit narod.
Zapitaj se sto Putin ne moze ovako eliminisati Zelenskog? Zato sto Zelenski nije napravio sranje u svojoj drzavi i terorom provodio silu nad svojim narodom. Upravo tako se prave krtice koje ce te prodati cim osjete da mogu. Shvati da su amerikanci znali tacnu lokaciju Hamneia u tacno odredjenom trenutku. Kako su mogli to znati? Mozes ti ovdje plakati sad za curicama, plakali smo i mi za nasim zrtvama. No ja ne pricam o tome. Ja pricam o onome sto ni jedan muslimanski lider nije skontao, a evo vidim i ti imas problema s tim. Moral na jednu stranu ali profesionalizam i radjenje posla kako treba na drugu. Nisu oni te curice gadjali zbog curica. Vkerovatno su imali laznu dojavu da je neka civija tu. Mozda je i bio tu, a mozda i nije. No znas sta sad znaju? Sad znaju koji izvor im je dao laznu dojavu.LSD wrote: ↑01/03/2026 08:54Ovaj islamofob je cestitao i cionistickom IDF na genocidu u Gazi.apsidejzi wrote: ↑01/03/2026 08:10 Kapa dole cifutima i amerima na profesionalnosti. Prvo su skalperski precizno skinuli Madura a sad i Hamneia. Ovo govori da u Iranu a i u Venecueli ima dovoljno opozicije koja ce izdati lokaciju vrhovnog vodje.
Ko mu je kriv kad je bio glup. Godinama cifuti ubijaju bliske sardnike a on nije skontao da ima krticu. Ovo je kraj iranskog rezima. Mule idu na smetljiste historije gdje i ptipadaju. Hinjski i supacki potez amerike al jebiga, svijet nikada nije funkcionisao kroz moral nego kontrolu.
PS: prije nego meni krenes pisat odgovor i srat nesto sto me ne zanima otidji i napuni pun rezervoar goriva. poskupice kratkorocno.A mule, jebo mule. Zivot ide dalje.
Znaci, ljudi se dive njihovoj krvolocnosti i kapa dole za agresore i ubice najmaje 100 zenske djece.
Ne zna znam li su ovakvi pokemoni pisali Kapada dole i kad je Putin napao Ukrajinu, ali bi sigurno pisali Kapa dole za nacisticke logore poput Ausvica i divili se njihovoj profesionalnosti. To je ta sorta ljudi bez ikakave empatije prema ztvama i napadnutim, a zato sa velikim divljenjem prema agresorima i napadacima.
Dobra vremenadječak sa šibicama wrote: ↑28/02/2026 23:03 Da je Kasim ziv, ali nije. Kako njega ubise, Iran grohno bar 30%.
Sjecam se kad smo ovdje navijali za Assada i Kasima, koliko je samo raje podrzavalo one bradonje sto osvojise na kraju Damask. Dze su danas svi ti veliki ratnici, da pomognu Iranu. Nisu se ni za Palestince pocesali, puca im kurko.
MinistarKulture wrote: ↑01/03/2026 09:49Osim Rusije, svi ostali su americke podguzne muhe, mislim da je Kina uvozila 25% nafte iz Venecuele i Irana sto nije mala brojka.Haris.ba wrote: ↑01/03/2026 09:45A, kako?MinistarKulture wrote: ↑01/03/2026 09:40 Kako god okrenes, glavni cilj je ovdje ujebat Kinu, od Venecuele do Irana.
Pa uvozila jer je jeftina.MinistarKulture wrote: ↑01/03/2026 09:49Osim Rusije, svi ostali su americke podguzne muhe, mislim da je Kina uvozila 25% nafte iz Venecuele i Irana sto nije mala brojka.Haris.ba wrote: ↑01/03/2026 09:45A, kako?MinistarKulture wrote: ↑01/03/2026 09:40 Kako god okrenes, glavni cilj je ovdje ujebat Kinu, od Venecuele do Irana.
Ipak je najljepše kad u istom danu prebrojavaju zube i u Jaffi (Tel Aviv u okupiranoj Palestini) i u Dohi i u Dubaiju i u Abu Dabiju. Nadam se da nisam šta izostavio . . .
Pa zato sto vjerovali ili ne nije bas praksa u ratu radit ovo sto Ameri i Izraelci rade tj rokat predsjednike i vodje drzava ,inace bi i nas Aljo rano u ratu zaplatio kad su ga oteli.apsidejzi wrote: ↑01/03/2026 09:53
Zapitaj se sto Putin ne moze ovako eliminisati Zelenskog? Zato sto Zelenski nije napravio sranje u svojoj drzavi i terorom provodio silu nad svojim narodom. Upravo tako se prave krtice koje ce te prodati cim osjete da mogu. Shvati da su amerikanci znali tacnu lokaciju Hamneia u tacno odredjenom trenutku. Kako su mogli to znati? Mozes ti ovdje plakati sad za curicama, plakali smo i mi za nasim zrtvama. No ja ne pricam o tome. Ja pricam o onome sto ni jedan muslimanski lider nije skontao, a evo vidim i ti imas problema s tim. Moral na jednu stranu ali profesionalizam i radjenje posla kako treba na drugu. Nisu oni te curice gadjali zbog curica. Vkerovatno su imali laznu dojavu da je neka civija tu. Mozda je i bio tu, a mozda i nije. No znas sta sad znaju? Sad znaju koji izvor im je dao laznu dojavu.
https://uaeun.org/statement/uae-unga-srebrenica-23may/splinter wrote: ↑01/03/2026 09:56Ipak je najljepše kad u istom danu prebrojavaju zube i u Jaffi (Tel Aviv u okupiranoj Palestini) i u Dohi i u Dubaiju i u Abu Dabiju. Nadam se da nisam šta izostavio . . .
Likovi nisu glasali za rezoluciju o genocidu....Diplomacy should have been given more time. The gravity of the crimes involved demand that we do not allow the urgency of politics to overshadow the importance of unity in our pursuit of justice and remembrance.
This is the reason the UAE intends to abstain on the draft resolution.
Our vote should be understood only in the context of the destabilizing impact that adopting this text could have in the Balkans.
Our abstention is intended to underscore the need to lower regional tensions and encourage de-escalation.
Long-festering, historic wounds cannot be healed without genuine efforts toward reconciliation.
Dan te jebo, u ratu nama mama i tata nisu nikad zajedno izlazili da ako ih grune da ne poginu oboje pa da mi ostanemo siročad, a ovi se svi okupili, još s familijom prideDr Arsla wrote: ↑01/03/2026 09:40Slična situacija 1994 godine u kasarni Kozlovac u Tuzli. Neka budala naredi da čitav bataljon izadje na poligon i pozdravi nekog šupka pukovnika. Puna dva sata stajali tu jer njega nema i umjesto pukovnika doleti četnički haubički projektil i usmrti 25 vrsnih boraca a nekoliko desetina njih rani i osakati. Njih 6 sam lično poznavao neki mi bili i školski drugovi. Naravno taj šupak a i niko drugi ko je u tome učestvovao nikada nije odgovarao.
Navodno da mu je među tim curicama bila unuka. Ma kako god zločin. Zamisli da je Iran pogodio neku školu u pobio 60 Jevrejakoh djevojčica? Pa mislim da bi svijet brojao o zlom islamu u muslimanima divljacima, radile bi nuklearke. Budimo realni.apsidejzi wrote: ↑01/03/2026 09:53Zapitaj se sto Putin ne moze ovako eliminisati Zelenskog? Zato sto Zelenski nije napravio sranje u svojoj drzavi i terorom provodio silu nad svojim narodom. Upravo tako se prave krtice koje ce te prodati cim osjete da mogu. Shvati da su amerikanci znali tacnu lokaciju Hamneia u tacno odredjenom trenutku. Kako su mogli to znati? Mozes ti ovdje plakati sad za curicama, plakali smo i mi za nasim zrtvama. No ja ne pricam o tome. Ja pricam o onome sto ni jedan muslimanski lider nije skontao, a evo vidim i ti imas problema s tim. Moral na jednu stranu ali profesionalizam i radjenje posla kako treba na drugu. Nisu oni te curice gadjali zbog curica. Vkerovatno su imali laznu dojavu da je neka civija tu. Mozda je i bio tu, a mozda i nije. No znas sta sad znaju? Sad znaju koji izvor im je dao laznu dojavu.LSD wrote: ↑01/03/2026 08:54Ovaj islamofob je cestitao i cionistickom IDF na genocidu u Gazi.apsidejzi wrote: ↑01/03/2026 08:10 Kapa dole cifutima i amerima na profesionalnosti. Prvo su skalperski precizno skinuli Madura a sad i Hamneia. Ovo govori da u Iranu a i u Venecueli ima dovoljno opozicije koja ce izdati lokaciju vrhovnog vodje.
Ko mu je kriv kad je bio glup. Godinama cifuti ubijaju bliske sardnike a on nije skontao da ima krticu. Ovo je kraj iranskog rezima. Mule idu na smetljiste historije gdje i ptipadaju. Hinjski i supacki potez amerike al jebiga, svijet nikada nije funkcionisao kroz moral nego kontrolu.
PS: prije nego meni krenes pisat odgovor i srat nesto sto me ne zanima otidji i napuni pun rezervoar goriva. poskupice kratkorocno.A mule, jebo mule. Zivot ide dalje.
Znaci, ljudi se dive njihovoj krvolocnosti i kapa dole za agresore i ubice najmaje 100 zenske djece.
Ne zna znam li su ovakvi pokemoni pisali Kapada dole i kad je Putin napao Ukrajinu, ali bi sigurno pisali Kapa dole za nacisticke logore poput Ausvica i divili se njihovoj profesionalnosti. To je ta sorta ljudi bez ikakave empatije prema ztvama i napadnutim, a zato sa velikim divljenjem prema agresorima i napadacima.
LSD wrote: ↑01/03/2026 09:14 Samo da podsjetim zatucane bosnje koji sad onanisu za americku i cionisticku vojsku, da je taj isti Iran kojeg sad bomarduju i ubijaju im rukovodstvo drzave pomago nasu drzavu kad joj je najteze bilo.
Pomagao i diplomatski i vojno, probijali blokade, slali oruzje za nasu vojsku, stali na nasu stranu 100%.
Mi smo gamad nezahvala i nacija za izucavanja.
Ma nije forum mjerilo bilo čega. Ljudi pišu po zadatku, ljudi pišu da istresu frustracije...da se i "njihova negdje pika".LSD wrote: ↑01/03/2026 09:14 Samo da podsjetim zatucane bosnje koji sad onanisu za americku i cionisticku vojsku, da je taj isti Iran kojeg sad bomarduju i ubijaju im rukovodstvo drzave pomago nasu drzavu kad joj je najteze bilo.
Pomagao i diplomatski i vojno, probijali blokade, slali oruzje za nasu vojsku, stali na nasu stranu 100%.
Mi smo gamad nezahvala i nacija za izucavanja.
Glavni cilj je kontrola i diktat cijene resursa. U najgorem slučaju potpuna obustava.Haris.ba wrote: ↑01/03/2026 09:45A, kako?MinistarKulture wrote: ↑01/03/2026 09:40 Kako god okrenes, glavni cilj je ovdje ujebat Kinu, od Venecuele do Irana.
Ameri dugo koriste vojnu doktrinu "kolateralna šteta".