tačno...sasvim normala od kada znam za sebe, jer im je tu nekakva "baza"
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
-
suspect_zero
#104402 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
DaysleepeR wrote: ↑20/02/2026 14:36Ja nemam stranu u sukobu. Situacija je svakako već otišla u neku stvar.mali_balon wrote: ↑20/02/2026 14:33Bas sad gledao snimak I fakat se ne cuje zvono....I gitna se cuje.....sto reko daysleeper svi znamo koliko jako tramvaj zvoni I cuo bi se....konektovan wrote: ↑20/02/2026 14:26
Tu je jasno da tramvaj nije zvonio.....ostali zvukovi se cuju, bas kao i zvuk hitne pomoci
Samo ne mogu da čitam više danima citiranje nekog nazovi svjedoka sa svjedočenjem koje definitivno ne odgovara činjenicama.
Da, "svjedokinja" tvrdi suprotno...jos kad je spomenula mobitel
-
tokio25
#104403 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
razlika drasticnabenzapen wrote: ↑20/02/2026 14:34Ne znam za to vikanje za Sebiju, al eto nek je istina. U čemu je razlika između toga i ovog što se sva kamarila oko neke nadigla da brani štetu životom?tokio25 wrote: ↑20/02/2026 14:23htio je on da ugasi ali nije mogaobenzapen wrote: ↑20/02/2026 14:19
Zaboli mene i za tebe a kamoli sličice kojim se igraš. Ali tebe boli istina. A istina je slijedeća. Da je Alija rahmet mu duši htio da ugasi bilo šta, ne bi bilo ni partije ti a ni petokrake. Jedini koji su gasili one što drugačije misle su ti pod petokrakom. I gasili bi takvi poput tebe opet. Samo da možete. Ali ne možete. Istina boli, znam. Boliti će još više.
nisu bezveze generali smjenjivani i to u jeku rata samo zato jer njemu i kamarili oko njega nije odgovaralo
nije bezveze obrazovanje urusavano svih ovih godina da bi se narod zaglupio i da vicu po dvorana sebija heroina
za stetu imaju dokazi
ima sta je njegov posao i za sta je zaduzen
na nekoj od tema sam pojasnio vama koji se upirete da branite sda sta je zadatak ministra tako da mozes procitati
ili ces izignorisati ili ces pokusati da okrenes napisano da nije tacno da izvrnes i trazis da je to sve tako ali ...one je kriv na kraju
po cemu je on kriv
i ja cu prvi poceti pljuvati stetu
osim sto je "kriv" da je poceo raditi posao sto svi prije njega nisu radili
-
JovicSA
#104404 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kakotakonikako wrote: ↑20/02/2026 14:32Ma ja, sve sto je lose treba pripisati drugima a sto je dobro samo sebi. How Yes No !!!!!!JovicSA wrote: ↑20/02/2026 14:15 Suma sumarum, vlast i političari trebaju preuzeti najveći dio odgovornosti za dobro i loše. Ova nesreća je posljedica više okolnosti, nerada, nemara, stava "lako ćemo", "jebo to", "pusti šuplju ja znam bolje" i slično. Najveća odgovornost je na prošlim vladama, na GRAS-u i onda na kraju i na ovoj vladi aktuelnoj, sve srazmjerno.
Da karikiram: osoba A ima krs auto, ne rade mu kocnice sav propao od zadnjeg tehnickog pregleda i kupi ga osobs B i u nesreci ubije covjeka i kaze kriva je osoba A, ne on koji nije provjerio stanje vozila koje je u njegovom vlasnistvu. Tako nekako.
Sve dobro meni a sve lose drugima - iako ja se pitam za sve i odlucujem o svemu i ne dam pare i fotelju nikome
![]()
-
JovicSA
#104405 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kako bolan ne znaš za to legendarno arlaukanje.benzapen wrote: ↑20/02/2026 14:34Ne znam za to vikanje za Sebiju, al eto nek je istina. U čemu je razlika između toga i ovog što se sva kamarila oko neke nadigla da brani štetu životom?tokio25 wrote: ↑20/02/2026 14:23htio je on da ugasi ali nije mogaobenzapen wrote: ↑20/02/2026 14:19
Zaboli mene i za tebe a kamoli sličice kojim se igraš. Ali tebe boli istina. A istina je slijedeća. Da je Alija rahmet mu duši htio da ugasi bilo šta, ne bi bilo ni partije ti a ni petokrake. Jedini koji su gasili one što drugačije misle su ti pod petokrakom. I gasili bi takvi poput tebe opet. Samo da možete. Ali ne možete. Istina boli, znam. Boliti će još više.
nisu bezveze generali smjenjivani i to u jeku rata samo zato jer njemu i kamarili oko njega nije odgovaralo
nije bezveze obrazovanje urusavano svih ovih godina da bi se narod zaglupio i da vicu po dvorana sebija heroina
https://www.facebook.com/fadilopancic20 ... 676086909/
- sefket_ramadani
#104406 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
budimo nekad realnitokio25 wrote: ↑20/02/2026 14:43razlika drasticna
za stetu imaju dokazi
na nekoj od tema sam pojasnio vama koji se upirete da branite sda sta je zadatak ministra tako da mozes procitati
ili ces izignorisati ili ces pokusati da okrenes napisano da nije tacno da izvrnes i trazis da je to sve tako ali ...one je kriv na kraju
po cemu je on kriv
da nije stete, sad bismo se vozali kocijama. Nebitno iz koje stranke dolazi, ili kako se zove, covjek je doveo ili pokusava dovesti stvari na mjesto. Naravno, nasim parama, ali i drugi su bili na tom mjestu, pa je sve bilo goli kurac. Razlika ogromna. Ovi zeleni kmeri kmece na tramvaje, pa zasto ih niste kupili kad ste bili vlast, imali ste priliku, iz prilozenog se vidi da niste htjeli/znali
-
gistro
#104407 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Znaci nisam "per se" za sda ali cim pisem protiv trenutne valasti onda sam "per quod" za sda.
Ispravi me ako griješim
Last edited by gistro on 20/02/2026 14:51, edited 1 time in total.
-
JovicSA
#104408 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma sikću oni na sve od tramvaja, trolejbusa, porodiljskih naknada do helikoptera i hangara. Nekad pomsilim da rade za Dodika i SNSD.

- benzapen
#104409 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nisam stvarno znao.JovicSA wrote: ↑20/02/2026 14:49Kako bolan ne znaš za to legendarno arlaukanje.
https://www.facebook.com/fadilopancic20 ... 676086909/
- Ateista
#104410 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nesto minimalno, ako ga procesuiraju zbog njegove eventualne greske mogu dokazati da ne stite svoje, da nisu tu da brane one koje su postavili. Iskreno se nadam da ce tako i biti, vrlo vjerovatno je da ima odgovornosti kod raznih ljudi u grasu, i nadam se da ce svako odgovarati, makar bio i direktor kojeg je trojka postavila.zdruzdjo wrote: ↑20/02/2026 12:52Kako ne moze.Ateista wrote: ↑20/02/2026 12:39
Rjesavanje ovog slucaja ni na koji nacin ne moze nastetiti trojki, ne znam odakle uopste ta ideja i odakle prica o zataskavanju?
Istraga i vjestacenja su u toku, tek kad bude konkretnih rezultata mozemo komentarisati da li neko nesto pokusava zataskati.
Kako god, prava krivica moze biti samo unutar samog grasa, mala je sansa da neko od politicara moze imati krivicnu odgovornost za ovako nesto, a sam Steta je vec govorio kakvo je stanje zateknuto u grasu i sigurno da nema razloga da nekoga tu stiti.
Ovi iz trojke su postavili lika da bude direktor gras-a. Koliko sam cuo od raje sa ilidze, lik je bio revizor. ne tvrdim nista.
Uglavnom, direktor kroji radna mjesta unutar svoje firme.
Dovoljno je da je postavio nekog politicki podobnog a nesposobnog sefa da nadgleda nesto u servisnom djelu firme i eto ga.
Nek jedan majstor nije nesto adekvatno uradio, a on potpisao da je dobro, i eto ga. Rusi se kula od karata tim tokom.
E sad svi se vade kako su zatekli ovo-ono u gras-u. Kupis auto polovno, pa mu zamjenis ulje i kocinice. neces voziti ako je u losem stanju.
-
tokio25
#104411 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa naravno da ces pisati protiv trenutne vlasti kad ta vlast nije sdagistro wrote: ↑20/02/2026 14:51Znaci nisam "per se" za sda ali cim pisem protiv trenutne valasti onda sam "per quod" za sda.
Ispravi me ako griješim
- benzapen
#104412 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prvi kredit za nabavku tramvaja potpisao je ministar iz sda.sefket_ramadani wrote: ↑20/02/2026 14:50budimo nekad realnitokio25 wrote: ↑20/02/2026 14:43razlika drasticna
za stetu imaju dokazi
po cemu je on kriv
da nije stete, sad bismo se vozali kocijama. Nebitno iz koje stranke dolazi, ili kako se zove, covjek je doveo ili pokusava dovesti stvari na mjesto. Naravno, nasim parama, ali i drugi su bili na tom mjestu, pa je sve bilo goli kurac. Razlika ogromna. Ovi zeleni kmeri kmece na tramvaje, pa zasto ih niste kupili kad ste bili vlast, imali ste priliku, iz prilozenog se vidi da niste htjeli/znali
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... evu/397995
-
gistro
#104413 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ti si nepismen, apsolutno.
Nisi ni shvatio sta sam napisao.
Javi u štab da zaposle nekog pismenijeg
-
NediM17
#104414 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jasno je samo da se ne čuje zvono.konektovan wrote: ↑20/02/2026 14:26Tu je jasno da tramvaj nije zvonio.....ostali zvukovi se cuju, bas kao i zvuk hitne pomociJovicSA wrote: ↑20/02/2026 13:55Postoji nešto što se zove "izvan razumne sumnje". Dosta toga ne možeš dokazati sa 100% sigurnošću ali može sa 98% i uvijek postoji ono par procenata koje ne možeš biti siguran. Tako je i sa ovim. Meni je interesantno da se čuje zvuk sirene od vozila hitne kada uključuje dok prilazi mjestu sa sredine rasksnice.DaysleepeR wrote: ↑20/02/2026 13:53 Kako objasniti kao malom djetetu...
Odsustvo nečega na snimku nikako ne može biti dokaz da se to nešto desilo![]()
Je l' zvonio, nije l' zvonio, zašto se ne čuje na snimku, ima ko će istraživati i donositi zaključke, to nismo mi.
Do tada imamo izjavu svjedokinje koja je rekla da je zvonio.
Uostalom šta to mijenja je l' zvonio il' nije.
Pa jedva se čuje i tramvaj koji luđačkom brzinom ulijeće u raskrsnicu i hrkljuš koji je napravio, šta misliš koliko se u stvarnosti čuo taj krš i lom.
Hitna je 10 m ispred auta i naravno da se čula, čim je prošla kroz raskrsnicu ja je više nisam čuo.
Uostalom, javite se u forenziku da pomognete istragu.
Last edited by NediM17 on 20/02/2026 15:00, edited 1 time in total.
- Ateista
#104415 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mozemo se sloziti da postoji odredjena odgovornost vlade oko funkcionisanja grasa, ali je pitanje koliko su realno tu mogli nesto promijeniti, vec se govorilo o tome koliko su uhljebi zasticeni.JoseMujica wrote: ↑20/02/2026 12:58da i Vlada koja je propustila kontrolisati i urediti šta se tamo dešava....zadnji put revizija u GRAS ušla ima skoro 10 godina...zadnji Izvještaj o radu GRAS-a bio na Skupštini prije 5 godina itd.
kupovanje novih vozila je odlično za samoreklamiranje i klijentelističko rastaljivanje, ali nije samo to posao Ministarstva i Vlade...njihov posao je i uređenje sistema, osiguranje funkcionalnosti i zakonitosti itd.
a složićeš se da to nije posao vozača, ali jeste direktora, članova Uprave i Ministarstva, Vlade i Skupštine
Puno toga su vec rijesili i unaprijedili, ne moze preko noci, a kupovina tramvaja i pruga nisu samoreklamiranje, to je kljucna stvar koja utice na sigurnost koja je rijesena.
Vozaci sigurno imaju svoju odgovornost za stanje u grasu, vecina njih je na neki nacin doprinijela.
-
JovicSA
#104416 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da ali je to projekt Trojke i Štete. Šta, trebala je SDA odbiti da potpiše?benzapen wrote: ↑20/02/2026 14:55Prvi kredit za nabavku tramvaja potpisao je ministar iz sda.sefket_ramadani wrote: ↑20/02/2026 14:50budimo nekad realnitokio25 wrote: ↑20/02/2026 14:43
razlika drasticna
za stetu imaju dokazi
po cemu je on kriv
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... evu/397995
https://** No links **.ba/clanak/193953/ministar- ... -nova-faza
Neće link...kopiraj
http://** No links **.ba/clanak/193953

Last edited by JovicSA on 20/02/2026 15:05, edited 3 times in total.
- Ateista
#104417 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To je to, ne samo da ih boli kurac nego mnogi sigurnoi namjerno sabotiraju sve sto mogu.
Ne bi me cudilo da je i ovdje neko imao namjeru da izazove nesrecu, da na taj nacin proba umanjiti ono gdje je vlada najvise prekucala SDA.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#104418 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sto se palis Šerloĉe?!NediM17 wrote: ↑20/02/2026 14:57Jasno je samo da se ne čuje zvono.konektovan wrote: ↑20/02/2026 14:26Tu je jasno da tramvaj nije zvonio.....ostali zvukovi se cuju, bas kao i zvuk hitne pomociJovicSA wrote: ↑20/02/2026 13:55
Postoji nešto što se zove "izvan razumne sumnje". Dosta toga ne možeš dokazati sa 100% sigurnošću ali može sa 98% i uvijek postoji ono par procenata koje ne možeš biti siguran. Tako je i sa ovim. Meni je interesantno da se čuje zvuk sirene od vozila hitne kada uključuje dok prilazi mjestu sa sredine rasksnice.
Je l' zvonio, nije l' zvonio, zašto se ne čuje na snimku, ima ko će istraživati i donositi zaključke, to nismo mi.
Pa jedva se čuje i tramvaj koji luđačkom brzinom ulijeće u raskrsnicu i hrkljuš koji je napravio, šta misliš koliko se u stvarnosti čuo taj krš i lom.
Hitna je 10 m ispred auta i naravno da se čula, čim je prošla kroz raskrsnicu ja je više nisam čuo.
Pricamo o snimku koji je jedino dostupan javnosti, i na osnovu njega smo i dali komentar, koji je u suprotnosti sa svjedokom. Naravno da nece nasa forenzika utvrditi krivicu, odgovornost nekoga. Imaju odgovorne osobe koje ce se tim baviti.
- benzapen
#104419 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nabavka tramvaja je krenula prije njega. Za kredite za prugu još nemamo potpune informacije o kojem se iznosu radi. Navodno da je sve koštalo oko 800 miliona KM. Ali koliko da je god koštalo, pa nije ih ministar iz džepa izvadio pa platio, svi mi koji živimo u kantonu plaćamo taj kredit. To je priča na nivou Koldže kad su sva djeca pričala dao im Koldžo ruksake i sveske. O kriminalu prije a Bogami i ovom trenutnom u grasu se nadam da će nekad neko odgovarati. Mada sam dovoljno star da ne vjerujem da će ikad se ustanoviti stvarna istina. U najboljem slučaju će biti da je vozač kriv za sve. A što je bila i namjera trenutne vlasti od prvog trena.tokio25 wrote: ↑20/02/2026 14:43razlika drasticna
za stetu imaju dokazi
po cemu je on kriv
- Ateista
#104420 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Cuj kredit, nisu njegove pare.benzapen wrote: ↑20/02/2026 15:04Nabavka tramvaja je krenula prije njega. Za kredite za prugu još nemamo potpune informacije o kojem se iznosu radi. Navodno da je sve koštalo oko 800 miliona KM. Ali koliko da je god koštalo, pa nije ih ministar iz džepa izvadio pa platio, svi mi koji živimo u kantonu plaćamo taj kredit. To je priča na nivou Koldže kad su sva djeca pričala dao im Koldžo ruksake i sveske. O kriminalu prije a Bogami i ovom trenutnom u grasu se nadam da će nekad neko odgovarati. Mada sam dovoljno star da ne vjerujem da će ikad se ustanoviti stvarna istina. U najboljem slučaju će biti da je vozač kriv za sve. A što je bila i namjera trenutne vlasti od prvog trena.tokio25 wrote: ↑20/02/2026 14:43razlika drasticna
za stetu imaju dokazi
po cemu je on kriv
Tito dragi s kim mi dijelimo zrak, naravno da je kredit, samo je zavrsio gdje treba umjesto u necijem dzepu.
Sto zelena bagra nije digla kredit? Logicno, jer onda nemaju uticaj na trosenje para i teze im se ugraditi, ako se ne mogu ugraditi nece ni raditi.
- benzapen
#104421 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vlast svaka može da odbije, zato je valjda vlast.JovicSA wrote: ↑20/02/2026 15:00Da ali je to projekt Trojke i Štete. Šta, trebala je SDA odbiti da potpiše?benzapen wrote: ↑20/02/2026 14:55Prvi kredit za nabavku tramvaja potpisao je ministar iz sda.sefket_ramadani wrote: ↑20/02/2026 14:50
budimo nekad realni
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... evu/397995![]()
[url]https://** No links **.ba/clanak/193953/ministar-steta-najavio-veliku-modernizaciju-tramvajskog-saobracaja-u-sarajevu-nakon-40-godina-stize-nova-faza[/url]
Neće link...kopiraj
http://** No links **.ba/clanak/193953
![]()
- DaysleepeR
#104422 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mi nemamo ni svjedokinju.NediM17 wrote: ↑20/02/2026 14:57Jasno je samo da se ne čuje zvono.konektovan wrote: ↑20/02/2026 14:26Tu je jasno da tramvaj nije zvonio.....ostali zvukovi se cuju, bas kao i zvuk hitne pomociJovicSA wrote: ↑20/02/2026 13:55
Postoji nešto što se zove "izvan razumne sumnje". Dosta toga ne možeš dokazati sa 100% sigurnošću ali može sa 98% i uvijek postoji ono par procenata koje ne možeš biti siguran. Tako je i sa ovim. Meni je interesantno da se čuje zvuk sirene od vozila hitne kada uključuje dok prilazi mjestu sa sredine rasksnice.
Ta osoba koja se telefonski javila na televiziju dok ne bude svjedok istrage služi samo za nagađanje.
Na kraju krajeva, dok nema ime i prezime, nije svjedok.
Jako puno psihičkih bolesnika ima, ja sam radio na FaceTV, i bio sam nekoliko puta zadužen da snimam one komentare gledatelja koji se javljaju na telefon i komentarišu bilo šta u CD-u.
Ne postoji u državi odjeljenje na psihijatriji sa takvim bolesnicima.
-
JovicSA
#104423 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
benzapen wrote: ↑20/02/2026 15:04Nabavka tramvaja je krenula prije njega. Za kredite za prugu još nemamo potpune informacije o kojem se iznosu radi. Navodno da je sve koštalo oko 800 miliona KM. Ali koliko da je god koštalo, pa nije ih ministar iz džepa izvadio pa platio, svi mi koji živimo u kantonu plaćamo taj kredit. To je priča na nivou Koldže kad su sva djeca pričala dao im Koldžo ruksake i sveske. O kriminalu prije a Bogami i ovom trenutnom u grasu se nadam da će nekad neko odgovarati. Mada sam dovoljno star da ne vjerujem da će ikad se ustanoviti stvarna istina. U najboljem slučaju će biti da je vozač kriv za sve. A što je bila i namjera trenutne vlasti od prvog trena.tokio25 wrote: ↑20/02/2026 14:43razlika drasticna
za stetu imaju dokazi
po cemu je on kriv
Malo manje od 600 miliona KM.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#104424 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
hajde da im je prvi mandat i ja bih više bio na strani da nisu odgovorni, ali tu su već zadnjih osam godina u kontinuitetu + što je SDP jednom sigurno, a možda i dva puta ranije (znači mimo ovih 8 godina) imao GRAS pod svojom šapom.Ateista wrote: ↑20/02/2026 15:00Mozemo se sloziti da postoji odredjena odgovornost vlade oko funkcionisanja grasa, ali je pitanje koliko su realno tu mogli nesto promijeniti, vec se govorilo o tome koliko su uhljebi zasticeni.JoseMujica wrote: ↑20/02/2026 12:58da i Vlada koja je propustila kontrolisati i urediti šta se tamo dešava....zadnji put revizija u GRAS ušla ima skoro 10 godina...zadnji Izvještaj o radu GRAS-a bio na Skupštini prije 5 godina itd.
kupovanje novih vozila je odlično za samoreklamiranje i klijentelističko rastaljivanje, ali nije samo to posao Ministarstva i Vlade...njihov posao je i uređenje sistema, osiguranje funkcionalnosti i zakonitosti itd.
a složićeš se da to nije posao vozača, ali jeste direktora, članova Uprave i Ministarstva, Vlade i Skupštine
Puno toga su vec rijesili i unaprijedili, ne moze preko noci, a kupovina tramvaja i pruga nisu samoreklamiranje, to je kljucna stvar koja utice na sigurnost koja je rijesena.
Vozaci sigurno imaju svoju odgovornost za stanje u grasu, vecina njih je na neki nacin doprinijela.
dakle, GRAS je "drugovima" iz SDP-a plaho draga zlatna koka
Iskreno, najviše mi je žao Uk-a...Štete ni sekunde...dobro su "drugovi" znali šta se tu radi i šta oni tu rade
-
JovicSA
#104425 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mene je ovaj "kolega" sa foruma prijavio policiji, još uvijek ne znam zbog čega, jer sam rekao slično i posumnjao u vjerodostojnost iskaza ove djevojke koja se javila u Face TV kao svjeodok. Pazi da ti ti ne fasuješ prijavu.DaysleepeR wrote: ↑20/02/2026 15:09Mi nemamo ni svjedokinju.NediM17 wrote: ↑20/02/2026 14:57Jasno je samo da se ne čuje zvono.konektovan wrote: ↑20/02/2026 14:26
Tu je jasno da tramvaj nije zvonio.....ostali zvukovi se cuju, bas kao i zvuk hitne pomoci
Ta osoba koja se telefonski javila na televiziju dok ne bude svjedok istrage služi samo za nagađanje.
Na kraju krajeva, dok nema ime i prezime, nije svjedok.
Jako puno psihičkih bolesnika ima, ja sam radio na FaceTV, i bio sam nekoliko puta zadužen da snimam one komentare gledatelja koji se javljaju na telefon i komentarišu bilo šta u CD-u.
Ne postoji u državi odjeljenje na psihijatriji sa takvim bolesnicima.
Last edited by JovicSA on 20/02/2026 15:13, edited 2 times in total.