skola sa islamskim fundamentima, tako i organizovana
nekom to smeta nekom super
Opće je poznato da je forum prepun islamofoba kojima je sve što je islamsko zaostalo, zatucano i seljački. Dok je ovo katoličko zapadno, napredno, kulturno i fancy. I pri tome mislim prije svega na ljude koji nominalno imaju bosanska, arapska i turska imena.semsasuljakovic wrote: ↑17/02/2026 15:46 KŠC je kulturna škola.
Ova što podučava islamu je zaostala škola. Prema nekim forumašima.
stalno spinujetesemsasuljakovic wrote: ↑17/02/2026 15:46 KŠC je kulturna škola.
osim ako to nije škola koja je fizički najbliža socijalnim stanovima i zgradama pa u njih dolaze djeca iz nesređenih obitelji
Pero Al' Ahmed Bin Aziz....simpa, zar ne labudane?!
Bukvalno si potvrdio ono što sam ja napisao.Truba wrote: ↑18/02/2026 10:38stalno spinujetesemsasuljakovic wrote: ↑17/02/2026 15:46 KŠC je kulturna škola.
kolegin sin ateisti binacionalni miješani brak gdje je samo jedna baba muslimanka
pravio probleme u kšc i on ga prebaci na grbavicu
mali u jednoj školskoj godini u emancipiranoj grbavici
svaka druga alami musafa mi itd
zašto iz kšca nije dolazio s katoličkim kunjenjem
to nije vizija kšca
kšc djeluje i u zemljama gdje je 0.1% katolika
kšc je poslanje ne posao
znam da kliks forumaš ne može shvatiti te pojmove poput oprosta molitve za neprijatelje i pomirenja
S ovim se slažem. Realno kako ćeš biti dio zajednice u kojoj živiš kad ne ideš u školu s djecom iz komšiluka. Znam nekolicinu primjera djece koja su išla u razne privatne škole ili u škole van svog naselja (ko biva elitnije državne škole), ni kad su odrasli nisu se družili s bilo kim iz naselja. Meni je to pomalo tužno, šta znam. Nekakva samoizolacija od društva.VladaFBiH wrote: ↑18/02/2026 08:39 za ove što su im djeca uvijek najpametinija i uvijek u pravu:
https://nypost.com/2026/02/07/us-news/g ... -the-last/
Moje mišljenje: Najbliža škola je uvijek izbor broj 1 osim ako je nešto presudno tipa produženog boravka tada dolazi u obzir i neka malo dalja ali ne na drugom kraju grada.
Dijete treba da odrasta s djecom iz komšiluka s kojom ide u školu a ne sa djecom koju vidi samo u školi a lokalno nema raje (ovi što tvrde da to nije baš tako samo sebe lažu jer se veze stvaraju u školi a produbljuju u naknadnom druženju)
teško da mogu biti gore obitelji od obitelji skorojevića koji traže elitiističke škole za svoju djecu - nema gore djece a niti ljudi koje možeš imati u svojoj okoliniTruba wrote: ↑18/02/2026 10:45osim ako to nije škola koja je fizički najbliža socijalnim stanovima i zgradama pa u njih dolaze djeca iz nesređenih obitelji
sinoć sam bio u muzičkoj školi na vijeću kao predstavnik mjesne zajednice
budući da je to "elitistička" škola naime kad ljudi zadovolje osnovne potrebe i sigurnost kao materijalnu i duhovni probitak onda gledaju dalje kako napredovati
s druge strane kad je dijete zapušteno i kad živi u socijalnoj zgradi s ptsp i ostalim problemima koje nosi nesređen obiteljski život ono nema popravljene prednje zube nema odjeću da valja i rano upada u začarani krug
usporedivši kšc, osnovnu školu na ilidži i muzičku
smio bih reći da je muzička najbolja
jer u nju djeca idu DRAGOVOLJNO
roditelji se trude i nastoje nešto dodatno djetetu napraviti
i nastava je jedan na jedan
nema 20 ublehaša koji otežavaju napredak one nekolicine pametnih
istina je sala u muzičkoj prokišnjava ali to je problem tendera i procedura
klošara nema u muzičkoj kao u osnovnoj na ilidži
ako se ima para sigurno djecu treba slati u privatne škole
Neki dan Kugla bio gost kod Markovine. Djecu upisao u KSC kaze prezadovoljan. Negove rijeci da je djecu upisao tamo jer je bilo najvise onih sa imenima kao kad je on isao u skolu, Samir, Damir i slicno
VladaFBiH wrote: ↑18/02/2026 18:58teško da mogu biti gore obitelji od obitelji skorojevića koji traže elitiističke škole za svoju djecu - nema gore djece a niti ljudi koje možeš imati u svojoj okoliniTruba wrote: ↑18/02/2026 10:45osim ako to nije škola koja je fizički najbliža socijalnim stanovima i zgradama pa u njih dolaze djeca iz nesređenih obitelji
sinoć sam bio u muzičkoj školi na vijeću kao predstavnik mjesne zajednice
budući da je to "elitistička" škola naime kad ljudi zadovolje osnovne potrebe i sigurnost kao materijalnu i duhovni probitak onda gledaju dalje kako napredovati
s druge strane kad je dijete zapušteno i kad živi u socijalnoj zgradi s ptsp i ostalim problemima koje nosi nesređen obiteljski život ono nema popravljene prednje zube nema odjeću da valja i rano upada u začarani krug
usporedivši kšc, osnovnu školu na ilidži i muzičku
smio bih reći da je muzička najbolja
jer u nju djeca idu DRAGOVOLJNO
roditelji se trude i nastoje nešto dodatno djetetu napraviti
i nastava je jedan na jedan
nema 20 ublehaša koji otežavaju napredak one nekolicine pametnih
istina je sala u muzičkoj prokišnjava ali to je problem tendera i procedura
klošara nema u muzičkoj kao u osnovnoj na ilidži
ako se ima para sigurno djecu treba slati u privatne škole
Šta li tek misli o Muhamedima, Davudima, Harunima ili gluVo bilo Hamzama