Samo neka djeca istraže dobro.
Neka se pitaju zašto tužilaštva brane kriminalce i zločince.
Sve ostalo će samo doći
Samo neka djeca istraže dobro.
Ne znaju dvije rečenice sastaviti kako treba, ali hoće snimke i dokumente da analiziraju
basicm wrote: ↑16/02/2026 18:40Eno Muris danas sa djecom, treba li prevodilac za to?A_A_AKCIJA wrote: ↑16/02/2026 16:24Odlično, tužilaštvo je prava adresa.Drug Saban wrote: ↑16/02/2026 16:20 Ko garantuje da se nece "ustanoviti" kao i u slucaju Gadzun, u slucaju Jablanica, u slucaju Dom penzionera, u slucaju pedofilije u TK, i u svim slucajevima zataskanih ubistava kriminala pedofilije i tako dalje.
Zato protesti, da se sve ne gurne pod tepih, kao milion puta prije ovoga.
Ko ne vidi rak rane naseg drustva, na celu sa pravosudjem, ne moze nista ni vidjeti ili vidi sve ali podrzava jer se "snaso".
I tu imaš priču, kako je jedan tužilac uništio slučaj protiv Bime i spriječio oduzimanje pokradene imovine.
Možda si zaboravio, imaš ubistvo Dženana Memića, koje je također zataškalo to tužilaštvo, skrivajući politički vrh jedne stranke
Samo istraži
Sta boli djecu za bimom i tim vasim spinovima. Oni znaju za Dzenu, za Dzejlu, za Erdoana i Ellu…
Idu onom pjesmom od Ede Maajke.
Nesreca je desila prije par dana, sam pronadji odgovorne za to. Isto da kazem da je neko umro u 80-oj godini jer je progutao zvaku kad je bio mali.Better Man wrote: ↑16/02/2026 19:07basicm wrote: ↑16/02/2026 18:40Eno Muris danas sa djecom, treba li prevodilac za to?A_A_AKCIJA wrote: ↑16/02/2026 16:24
Odlično, tužilaštvo je prava adresa.
I tu imaš priču, kako je jedan tužilac uništio slučaj protiv Bime i spriječio oduzimanje pokradene imovine.
Možda si zaboravio, imaš ubistvo Dženana Memića, koje je također zataškalo to tužilaštvo, skrivajući politički vrh jedne stranke
Samo istraži
Sta boli djecu za bimom i tim vasim spinovima. Oni znaju za Dzenu, za Dzejlu, za Erdoana i Ellu…
Idu onom pjesmom od Ede Maajke.
Pa Bimo je glavni i najveći grobar GRAS-a. On je 17 godina pljačkao i uništavao GRAS i zato je imao podršku SDA i SBiH. I njegovim odlaskom se nastavila pljačka i uništavanje. Tek dolaskom Adnana Štete je krenula obnova gradskog saobraćaja i samog preduzeča. Ova nesreća je upravo posljedica pljačke i uništavanja GRAS-a od strane Bime, SDA, SBiH kao i od strane uposlenika GRAS-a.
Da, nesrećanse desila prije par dana, ali je sve to posljedica još od Bime. Evo izjavejqve vozača tramvaja otkrivaju mnoge stvari jasno nam.daju do znanja da su i oni odgovorni, jer su znali za probleme starih Češki tramvaja, ali su šutjeli i time indirektno doveli do ove nesreće.basicm wrote: ↑16/02/2026 19:12Nesreca je desila prije par dana, sam pronadji odgovorne za to. Isto da kazem da je neko umro u 80-oj godini jer je progutao zvaku kad je bio mali.Better Man wrote: ↑16/02/2026 19:07
Pa Bimo je glavni i najveći grobar GRAS-a. On je 17 godina pljačkao i uništavao GRAS i zato je imao podršku SDA i SBiH. I njegovim odlaskom se nastavila pljačka i uništavanje. Tek dolaskom Adnana Štete je krenula obnova gradskog saobraćaja i samog preduzeča. Ova nesreća je upravo posljedica pljačke i uništavanja GRAS-a od strane Bime, SDA, SBiH kao i od strane uposlenika GRAS-a.
Ma imaju vise izbora nego mi.Naslovnica wrote: ↑16/02/2026 19:11 Generacija Z.
Koliko god da govorimo da su glupi, ovakvi, onakvi...glupi smo mi koji smo saburali čekajući platu koja je kasnila po 3 mjeseca, bitno je bilo da ide staž i da ne puca.
Mi smo sami sebe doveli tu gdje jesmo, na njima ostaje svijet a ne na nama.
Oni su pametni za sebe i tako je bolje.
Mi smo imali svoje šanse, pokazali smo se.
100%_BataZiv_0809 wrote: ↑16/02/2026 19:58Ma imaju vise izbora nego mi.Naslovnica wrote: ↑16/02/2026 19:11 Generacija Z.
Koliko god da govorimo da su glupi, ovakvi, onakvi...glupi smo mi koji smo saburali čekajući platu koja je kasnila po 3 mjeseca, bitno je bilo da ide staž i da ne puca.
Jednostavno je.
I ja gotivim Gen Z, ali njihovu kurcevitost smo im na svojim plecima donijeli mi iz generacija ispred.
Ne znam kako je to generacijski podjeljeno sta je bitno u zivotu, ali valjda je na kraju balade bitan rezultat.
Pa vecina njih mece izaci s potpunim pravom - jer nece imati pravo glasa.Better Man wrote: ↑16/02/2026 19:08Nepismena ološ, koja sutra kad budu izbori će ostati kući umjesto da izađu na izbore.
Glasat će za teletabise i mumijeve?svesuper25 wrote: ↑16/02/2026 20:09 Ma bice ih dovoljno za glasanje u oktobru,nemoj samo da vi brinete o tome.Imaju pravo da odlucuju o svojoj buducnosti.Odmah su sasjekli nekakve upadice poput Alickovica,kojeg su odmah odjebali.Nikakav belaj nisu pravili.Vec su dosta postigli.
Zivila svjesna omladina,koja nisu navijaci stranaka ili partija![]()
Tako je. Oni dolaze i pravit će svijet na svoju mjeru.Naslovnica wrote: ↑16/02/2026 19:11 Generacija Z.
Pogledaj sirinu vokabulara Radoncica, Bakira, Milorada,Cvijanovic, Covica,Niksica, Isaka i slicnih.... I sve ce ti bi jasno. Stare prdonje sa vokabularom od 10-15 rijeci koje vrte u krug. I sta onda ocekivati od ove omladine. Ocekivati od njih sirinu sa ovakvim obrazovnim sistemom je
I ova stoka treba da mjenja društvo i državu i da bude budućnost. Ovakve treba metrom rastjerati i pohapsiti, jer slave kriminalca i kabadahiju, kojem sistem nije mogao ništa, ali jeste jedan vozač svojim idiotskim potezom, potezom koji nakraju svega i nije idiotski, jer je grad oslobodio jednog nasilnika i kriminalca kadnto sudstvo i policija nisu znali uraditi.

Haj ne seri zivota ti...cuj nesreca posljedica jos od bimeBetter Man wrote: ↑16/02/2026 19:18Da, nesrećanse desila prije par dana, ali je sve to posljedica još od Bime. Evo izjavejqve vozača tramvaja otkrivaju mnoge stvari jasno nam.daju do znanja da su i oni odgovorni, jer su znali za probleme starih Češki tramvaja, ali su šutjeli i time indirektno doveli do ove nesreće.basicm wrote: ↑16/02/2026 19:12Nesreca je desila prije par dana, sam pronadji odgovorne za to. Isto da kazem da je neko umro u 80-oj godini jer je progutao zvaku kad je bio mali.Better Man wrote: ↑16/02/2026 19:07