Ademe magijo!
Nek' se Adi Đemiiđić napuši qurca, reda radi!!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pazljivo molim te, on je od onih sa oba tvrda Dž
Moguće ovo boldirano, zato je možda bila izmiksana prva postava, s tim da smo imali sreće.GandalfSivi wrote: ↑15/02/2026 17:02 Jos uvijek mislim da smo isli na to da ih umorimo pa uzmemo.
Ljaljic, Menalo i Cimirot su u formi, jako ozbiljni igraci. Bralic je pojacanje definitivno. Krdjalic i prije gola pokazao da ce biti igracina ako ga povrede zaobidju. Mali Telalovic jos nije za prve ekipe, Marudza ne zna po ovim uslovima, Kupresak jako los danas. O Banicu ne treba rijeci trositi, izgubio sam racunicu koja je ovo utakmica po redu bez primljenog gola (mislim da smo u zadnjih 12, racunajuci kup primili samo dva gola od Rudara). S obzirom na vremenske uslove i sudjenje bio bih zadovoljan i bodom, ovo je premija…
Sorry.....
Zamisljam sada svijet u kome se Cimi sa svojih 30 i koliko vec godina ne okrece oko svoje ose…vicious wrote: ↑15/02/2026 20:58Telalovicu je još uvijek problem fizika, kad još malo nadodje na tom polju bice top. Cak nijedan od naših starijih i iskusnijih igrača nema takav pas. Precizan, jak i ne odskace 16 puta na putu do odredišta.mirza_15 wrote: ↑15/02/2026 19:56 Telalović je meni ok. Sasvim solidno ono što je odigrao. Tu i tamo neka greška, ali bilo je gorih danas. Hoće povući loptu, dodati na vrijeme. Prva mu je utakmica i mislim da će biti dobar igrač. Cimi lagano ulazi u formu što me raduje. Donosi sigurnost i smirenost na sredini mada i on još uvijek napravi poneku grešku
Cimi je puno bolji nego jesenas, samo još da potpuno prestane s onim okretanjem oko svoje ose.![]()
Zrinjski naklofan juce pa ko vele da bar nas naguzePitar sa Kariba wrote: ↑15/02/2026 17:00 Bravo momci, peta pobjeda u nizu!
Ademe magijo!
Nek' se Adi Đemiiđić napuši qurca, reda radi!!!
Sačekaćemo još tekmu sa Posušjem, pa ćemo onda o rekordima, da ne pehiramo unaprijed, ali jako smo blizu obaranja rekordaGandalfSivi wrote: ↑15/02/2026 17:30 @Obuca9 Je li ova odbrana oborila kakav rekord? Koliki nam je najduzi niz bez primljenog gola?
Pih pehu, bolje da si sutio, mada sam ja jos krivljiObuca9 wrote: ↑16/02/2026 02:10Sačekaćemo još tekmu sa Posušjem, pa ćemo onda o rekordima, da ne pehiramo unaprijed, ali jako smo blizu obaranja rekordaGandalfSivi wrote: ↑15/02/2026 17:30 @Obuca9 Je li ova odbrana oborila kakav rekord? Koliki nam je najduzi niz bez primljenog gola?![]()
Neces ti biti kriv. Ja cu biti kriv.GandalfSivi wrote: ↑16/02/2026 03:25Pih pehu, bolje da si sutio, mada sam ja jos krivljiObuca9 wrote: ↑16/02/2026 02:10Sačekaćemo još tekmu sa Posušjem, pa ćemo onda o rekordima, da ne pehiramo unaprijed, ali jako smo blizu obaranja rekordaGandalfSivi wrote: ↑15/02/2026 17:30 @Obuca9 Je li ova odbrana oborila kakav rekord? Koliki nam je najduzi niz bez primljenog gola?![]()
Either way, obecavam (a ne znam koliko ti) da je bio niz da smo u 12 tekmi (ukljucujuci kup) primili gol(ove) samo na jednoj…
Fuck, vratio se peh na temu. Ispadosmo!!! Dobrodosao nazadjeza u ledja wrote: ↑16/02/2026 04:09Neces ti biti kriv. Ja cu biti kriv.GandalfSivi wrote: ↑16/02/2026 03:25Pih pehu, bolje da si sutio, mada sam ja jos krivlji
Either way, obecavam (a ne znam koliko ti) da je bio niz da smo u 12 tekmi (ukljucujuci kup) primili gol(ove) samo na jednoj…
Jer ja svaki put kad se necemu ponadam i pocnem pomnije pratiti obavezno dolazi hladan tus.
Tako godinama.
One can dream, right...?GandalfSivi wrote: ↑15/02/2026 21:57Zamisljam sada svijet u kome se Cimi sa svojih 30 i koliko vec godina ne okrece oko svoje ose…vicious wrote: ↑15/02/2026 20:58Telalovicu je još uvijek problem fizika, kad još malo nadodje na tom polju bice top. Cak nijedan od naših starijih i iskusnijih igrača nema takav pas. Precizan, jak i ne odskace 16 puta na putu do odredišta.mirza_15 wrote: ↑15/02/2026 19:56 Telalović je meni ok. Sasvim solidno ono što je odigrao. Tu i tamo neka greška, ali bilo je gorih danas. Hoće povući loptu, dodati na vrijeme. Prva mu je utakmica i mislim da će biti dobar igrač. Cimi lagano ulazi u formu što me raduje. Donosi sigurnost i smirenost na sredini mada i on još uvijek napravi poneku grešku
Cimi je puno bolji nego jesenas, samo još da potpuno prestane s onim okretanjem oko svoje ose.![]()