Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
plain vanilla wrote: ↑14/02/2026 13:49
Hocel Brazilac ostat prvi?
Ja bih rekla da nece
Sad guglam, kakav Brazilac, meni isto bilo SF da je Brazilac prvi. U Oslu rođen, nastupao za Norvesku, babo Norvežanin, majka Brazilka. Uzeo pola-pola prezimena, kao da se udao.
last mohicans wrote: ↑14/02/2026 13:58
Sad guglam, kakav Brazilac, meni isto bilo SF da je Brazilac prvi. U Oslu rođen, nastupao za Norvesku, babo Norvežanin, majka Brazilka. Uzeo pola-pola prezimena, kao da se udao.
last mohicans wrote: ↑14/02/2026 13:58
Nesto kontam da ce ga pojest trema
Vjerovatno će snijeg sve usporiti, ali svima je tako, jbg.
plain vanilla wrote: ↑14/02/2026 14:29
Bravo decko
Jbt prva zlatna medalja za Brazil ikad
Kakva cast
Znaci ode ovo sve u PM brazil zlato iz skijanja svaka cast i jos pola sekunde predosti.....
jos samo jamajcani da uzmu bob
Lik rodjeni norvežanin. Prije 3 sezone uzeo mali kristalni globus, sve kao norvežanin. I onda se posvadja sa savezom oko sponzora i para pa skroz odustane od skijanja. Jednu sezonu je odmarao pa ga je haman mama nagovorila da nastupa kao brazilac. Vjerujem da su tu sponzori iz Latinske Amerike uradilo veliku stvar oko povratka.
Tako da poredjenje sa Jamajkom ne stoji, oni su egzotika.
plain vanilla wrote: ↑14/02/2026 14:29
Bravo decko
Jbt prva zlatna medalja za Brazil ikad
Kakva cast
Znaci ode ovo sve u PM brazil zlato iz skijanja svaka cast i jos pola sekunde predosti.....
jos samo jamajcani da uzmu bob
Lik rodjeni norvežanin. Prije 3 sezone uzeo mali kristalni globus, sve kao norvežanin. I onda se posvadja sa savezom oko sponzora i para pa skroz odustane od skijanja. Jednu sezonu je odmarao pa ga je haman mama nagovorila da nastupa kao brazilac. Vjerujem da su tu sponzori iz Latinske Amerike uradilo veliku stvar oko povratka.
Tako da poredjenje sa Jamajkom ne stoji, oni su egzotika.