Jesi li ti sta mijenjao, telefon, karticu, postavke ...prije nego si dobbio poruke
BHTelecom
Moderator: Benq
-
Rogie
#23202 Re: BHTelecom
Zasto bi onda bio problem postaviti pitanje da neko ko mozda koristi (ili je koristio) platformu napise odgovor – iskustvo?
Licno sam provjerio i na njihovom sajtu i na google-u, nikakvih detaljnijih informacija nemaju, barem ne ono sto mene zanima.
Nema potrebe za takvim upadima, kad vec mozes normalno preskociti post i sve ok.
Kako god, ako su samo RTL emisije/serije i sl. (od kojih vjerovatno dosta ima vec na onih par RTL kanala na MojaTV, s mogucnoscu vracanja sadrzaja) bez dodatnih RTL kanala i ostalih koje imaju na Voyo hr, onda ovo ne vrijedi ni 2 KM.
- Sanjarko
-
coco1
#23204 Re: BHTelecom
maloprije, zovem 1444, javlja se Kemal.
Kemale, zdravo. molim te, sredinom januara sam platio decembarski racun, ali mi bonus bodovi jos nisu obracunati. gasi li se bonus plus ili je nesto drugo u pitanju? Kemal odgovara: decembar je bio u prosloj godini i zato se ne mogu priznati bodovi za taj racun.
objasnim mu da je racun placen na vrijeme i da se bodovi ne obracunavaju kako on predstavlja.
Kemal, tada, kaze: nije vam proknjizena uplata. kazem mu da fino pogleda, jer se kod mene kao neplacen vodi samo januarski racun, koji imam namjeru sutra platiti.
Kemal, tada, kaze: onda je racun bio malog iznosa, pa se nece uracunati bonus bodovi.
samo sam mu rekao: zali Boze mojih 3 minute zivota, potrosenih uludo, hvala i dovidjenja
Kemale, zdravo. molim te, sredinom januara sam platio decembarski racun, ali mi bonus bodovi jos nisu obracunati. gasi li se bonus plus ili je nesto drugo u pitanju? Kemal odgovara: decembar je bio u prosloj godini i zato se ne mogu priznati bodovi za taj racun.
objasnim mu da je racun placen na vrijeme i da se bodovi ne obracunavaju kako on predstavlja.
Kemal, tada, kaze: nije vam proknjizena uplata. kazem mu da fino pogleda, jer se kod mene kao neplacen vodi samo januarski racun, koji imam namjeru sutra platiti.
Kemal, tada, kaze: onda je racun bio malog iznosa, pa se nece uracunati bonus bodovi.
samo sam mu rekao: zali Boze mojih 3 minute zivota, potrosenih uludo, hvala i dovidjenja
Last edited by coco1 on 12/02/2026 17:57, edited 1 time in total.
-
Ajdinn4
#23205 Re: BHTelecom
Ma VOYO je krš. Nešto malo filmova i serija, sve ostalo niskobudžetni reality sa RTL HR.. Ljubav je na selu, Večera za 5, Gospodin savršeni itd.
Bolje da su uzeli SkyShowtime, ali jbg to treba platiti, ovo su vjerovatno dobili jeftino ili besplatno.
Bolje da su uzeli SkyShowtime, ali jbg to treba platiti, ovo su vjerovatno dobili jeftino ili besplatno.
-
maximilijana
#23206 Re: BHTelecom
Znaci da ne zovem zbog istog slucaja? :/coco1 wrote: ↑12/02/2026 17:52 maloprije, zovem 1444, javlja se Kemal.
Nije prikazan bonus za placen decembarski racun . I kanim se ovih dana da zovem 1444 i skupljam zivce ali znaci bolje odmah odustati
- Tananarive
#23207 Re: BHTelecom
ni meni još nije bonus obračunat za decembarcoco1 wrote: ↑12/02/2026 17:52 maloprije, zovem 1444, javlja se Kemal.
-
ibnudu
#23208 Re: BHTelecom
Meni se na bonus plus od nove godine sa statusa start promjenio na silver i vidim da mi je doslo 100 bodova kao nagrada za staz u BH Telecomu preko 10 godina i jos uz to 48 bodova mjesecne dopune od broja koji je na ultri a mjesec dana nisam dopunio ni marke. Ocito im nesto kasni...Tananarive wrote: ↑12/02/2026 18:49ni meni još nije bonus obračunat za decembarcoco1 wrote: ↑12/02/2026 17:52 maloprije, zovem 1444, javlja se Kemal.
-
hali gali halid
#23209 Re: BHTelecom
Radi li vama mojawebtv? Piše Oops... Problem prilikom učitavanja sadržaja. Vazda problemi...
-
zippoo87
#23210 Re: BHTelecom
Meni radi...evo probaohali gali halid wrote: ↑12/02/2026 21:51 Radi li vama mojawebtv? Piše Oops... Problem prilikom učitavanja sadržaja. Vazda problemi...
-
last mohicans
#23211 Re: BHTelecom
Ja se 3 dana dopisujem sa agentima da mi puste bonus na januarski račun. Naime, u novembru zvao sluzbu zbog drugog problema i lijepo tetu zamolim da klikne sta treba za bonus. Ona je navodno rekla " da trebam u decembru zvati da prijavim bonus" iako sam njoj saopstio da zelim bonus. (Sluzbi sam dao datum i satnicu razgovara,navodno su preslušalicoco1 wrote: ↑12/02/2026 17:52 maloprije, zovem 1444, javlja se Kemal.
- BarbaDue
#23212 Re: BHTelecom
Nije mrtav.
Ja još račun nisam dobio???
-
Groot
#23213 Re: BHTelecom
Pitanje vezano za ArenaSport BiH ako neko zna. Koliko sam upoznat, prenos Formule 1 u BiH će biti samo na AS BiH medjutim ja ne vidim taj kanal na Moja Web TV. Da li je mozda dostupan samo na standardnoj MojaTV a mi što gledamo preko weba izvisili? 
-
sencobih
#23214 Re: BHTelecom
Ima arena sport bih na moja web tv
-
Groot
#23215 Re: BHTelecom
https://www.bhtelecom.ba/kanali-na-moja ... 915e1-b3ee
Ovdje je nema na listi a ne mogu ni da nadjem kad upalim Moja Web TV.Arena 1×2
Arena eSport
Arena Fight
Arena Sport 1
Arena Sport 2
Arena Sport 3
Arena Sport 4
Arena Sport 5
Arena Sport 6
Arena Sport Premium 1
Arena Sport Premium 2
Arena Sport Premium 3
Trebalo bi da u 16h prenose F1 testiranja iz Bahreina ali nema ni na jednom od ovih kanala koje vidim i nijedan se ne zove Arena Sport BiH.
-
sencobih
#23216 Re: BHTelecom
Arena sport 1 je arena sport bh, mada ima milion verzija ovih arena. A formule se necemo nagledati ko i njemacke lige, kao i svih sportova sa starih sport klubova
- MTV
#23217 Re: BHTelecom
Preko godinu ako ne i dvije ovo su BiH verzije arena:Groot wrote: ↑13/02/2026 15:16https://www.bhtelecom.ba/kanali-na-moja ... 915e1-b3eeOvdje je nema na listi a ne mogu ni da nadjem kad upalim Moja Web TV.Arena 1×2
Arena eSport
Arena Fight
Arena Sport 1
Arena Sport 2
Arena Sport 3
Arena Sport 4
Arena Sport 5
Arena Sport 6
Arena Sport Premium 1
Arena Sport Premium 2
Arena Sport Premium 3
Trebalo bi da u 16h prenose F1 testiranja iz Bahreina ali nema ni na jednom od ovih kanala koje vidim i nijedan se ne zove Arena Sport BiH.
Arena Sport 1 BiH
Arena Sport 2 BiH
Arena Sport 3 BiH
Arena Sport 4 BiH
Arena Sport 5 BiH
Arena Sport 6 BiH
Arena Sport Premium 1 BiH
Arena Sport Premium 2 BiH
Arena Sport Premium 3 BiH
Program se razlikuje od srbijanskih iako arena 5 i 6 vecinu vremena reemituje arene sport 5 i 6 srbija. A srbijanskih ima 10 obicnih, 5 premium, tennis i arena adrenalin.
A ovo su zajednicke za Srbiju i BiH:
Arena 1×2
Arena eSport
Arena Fight
BiH arene su uvedene radi naplate reklamnog prostora.
-
adnante
#23218 Re: BHTelecom
Da li je prethodne godine bio prenos na AS BIH kanalima? Ja sam gledao na drugom provajderu na Adrenalin i nisam upraito IBH
- MTV
-
Groot
#23220 Re: BHTelecom
Na F1 aplikaciji pise da ce zadnji sat testiranja za svaki dan biti na ArenaSport, medjutim ja evo vec treci dan gledam i nema prenosa na ovim Arenama koje su dostupne na MojaWebTV. Posto ni za jednu ne piše da je Arena Sport BiH pretpostavio sam da je nemam :/MTV wrote: ↑13/02/2026 15:49Preko godinu ako ne i dvije ovo su BiH verzije arena:Groot wrote: ↑13/02/2026 15:16https://www.bhtelecom.ba/kanali-na-moja ... 915e1-b3eeOvdje je nema na listi a ne mogu ni da nadjem kad upalim Moja Web TV.Arena 1×2
Arena eSport
Arena Fight
Arena Sport 1
Arena Sport 2
Arena Sport 3
Arena Sport 4
Arena Sport 5
Arena Sport 6
Arena Sport Premium 1
Arena Sport Premium 2
Arena Sport Premium 3
Arena Sport 1 BiH
Arena Sport 2 BiH
Arena Sport 3 BiH
Arena Sport 4 BiH
Arena Sport 5 BiH
Arena Sport 6 BiH
Arena Sport Premium 1 BiH
Arena Sport Premium 2 BiH
Arena Sport Premium 3 BiH
Program se razlikuje od srbijanskih iako arena 5 i 6 vecinu vremena reemituje arene sport 5 i 6 srbija. A srbijanskih ima 10 obicnih, 5 premium, tennis i arena adrenalin.
A ovo su zajednicke za Srbiju i BiH:
Arena 1×2
Arena eSport
Arena Fight
BiH arene su uvedene radi naplate reklamnog prostora.
- starii
#23221 Re: BHTelecom
- MTV
#23222 Re: BHTelecom
Sve arene su BiH osim fight, 1x2 i esport kako kod BHTelecoma tako i kod drugih operatera u BiH.
Razlika je u tome sto BiH ima dosta manje kanala a i dosta su losije po svemu od arena u HR i SRB.
-
coco1
#23223 Re: BHTelecom
ako govorite o januarskom racunu, ja sam ga jucer platio. prije 3-4 dana mi se prikazao na mob app.
pitao sam ih na uplatnom mjestu, u saracima, za bonus plus za placeni racun u januaru. kao, cude se zasto mi nije obracunat. rekli su prijaviti
- BarbaDue
#23224 Re: BHTelecom
-
HelaS
#23225 Re: BHTelecom
BH Telecom je obavezan da Vas licno obavijesti o svakoj za Vas nepovoljnoj izmjeni cijena ili uslova elektronskih komunikacijskih (EK) usluga, kao i o isteku eventualnog obaveznog trajanja ugovora. Za svrhe navedenog obavjestavanja, po svim uslugama, BH Telecom ce kao preferirani kanal komunikacije koristiti ovu Vasu email adresu, osim ukoliko u roku do pet dana ne izvrsite promjenu preferiranog kanala komunikacije (drugi email ili SMS) za prijem navedenih obavjestenja. Odabrani kanal mozete promijeniti na prodajnom mjestu BH Telecoma ili pozivom na kontakt centar BH Telecoma.
Napomena: Sva obavjestenja koja BH Telecom dostavi na odabranu email adresu ili telefonski broj smatraju se uredno dostavljenima. BH Telecom ne snosi odgovornost ukoliko nemate pristup odabranom kanalu komunikacije ili ukoliko isti nije u funkciji, a o tome niste obavijestili BH Telecom ili niste podnijeli zahtjev za promjenu preferiranog kanala komunikacije.
S postovanjem,
BH Telecom