Mislim da niste u poziciji omalovazavati bilo sta sto Dodik radi. Covjek ce u mjesec dana sjediti/stati sa Hegsethom, Natanjahuom, Putinom. Nek 2 progovori, i to je dovoljno, nek kontakt razmjeni ne treba vise.A_A_AKCIJA wrote: ↑06/02/2026 19:43OK, nisi iz prve razumio, u skladu sa mojim komentarom.LSD wrote: ↑06/02/2026 19:08 Sta je pisac zelio reci ?
Dodik je svojim lobiranjem sebi ukinuo americke sankcije, sad je angazovao Roda Blagojevica da po Americi fura njegovu pricu i narativ o ugrozenom krscanstvu u srcu evrope od strane pomahnitalih dzihadista (sto ovaj i radi)...za to vrijeme nesposobna goveda iz Sarajeva koja smo svojim glasovima doveli na vlast se smiju tome, krevelje, podcijenjuju, a pri tome ne micu qrcem.
Htio sam reći da ljudi poput tebe, SDA provinijencije, su u stanju vjerovati i pričati apsolutne gluposti, makar to bilo i protiv naše države, a samo jer toliko mrze sadašnju vlast.
Dakle, diže ti se na Dodika jer ti on daje iluziju da nešto radi, i nadu da bi mogao napraviti nešto i za vas.
I zbog toga imaš apsolutno blokirane sve dobre stvari koje je uradila današnja vlast, jer te nerviraju, a ne jer ne rade
Jer da si razuman, znao bi da je Twit Rubia na temu presude Dodiku jači od ovog seljačkog zaskakivanja na doručku i svih Roda Blagojevića i sličnih marginalaca.
Žao mi je što se ložiš na slike iz hodnika, i za tebe bi bilo bolje da pročitaš Zakon usvojen u USA krajem prošle godine, koji jasno daje podršku BIH, ulasku u NATO, i osuđuje ruski uticaj u BIH te podržava investicije u BiH
Žao mi je što si tipični SDAovan koji ima više senzibiliteta za Dodikove scene ispod šatora na koridi, nego za ove suptilne političke detalje gdje se nekada mora malo i pročitati na engleskom o svojoj državi.
Tako i HR strana koja nema sta ne radi
Kazem opet nema veze sa SDA, već samo dugogodisnji nastavak mrtvila na međunarodnoj sceni i fake "cuvanja" novca, lazna briga ko koliko trosi i za sta...