Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

JovicSA

#55876 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JovicSA »

Jbt. digla se kuka i motika radi privatne televizije porodice Švrakić a ni habera nikoga što je državna BHT pred gašenjem. Toliko o osjećaju državotvornosti kod Bošnjaka.
Danguba

#55877 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

JovicSA wrote: 02/02/2026 16:33 Jbt. digla se kuka i motika radi privatne televizije porodice Švrakić a ni habera nikoga što je državna BHT pred gašenjem. Toliko o osjećaju državotvornosti kod Bošnjaka.
Malo si zamijenio teze, ovdje je Hayat aktualan i to baš sada umjesto da se rješava BHTV.
Čudno da se baš sada izmišlja drugi problem.
Eto niko da rješava javni servis a priča se prebacila na priv.televiziju.
SaPnA

#55878 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SaPnA »

tramvajtrojka wrote: 02/02/2026 16:09
SaPnA wrote: 02/02/2026 15:36
tokio25 wrote: 02/02/2026 14:38

Ovo nema nikakve veze sa vlasti
To sto se poklapa sa njima nije do njih
Ovo samo pokazuje koliko ke glupa sda pa je sam sebi zabila autogol
Imala je i trojka svojih autogolova al nikad ovako opsitan i ucinkovit kao sda
Da nisu avdo i hayat vec duze vrijeme trn u oku trojci siguran sam da ne bi niko potegnuo pricu o usutkivanju nepodobnih medija. Mislim na kraju krajeva boli me da izvines nesto, ja mislim da za svojih 30 godina nisam upalio hayat ali mrlja ce ostati na trojci.
https://txtv.ba/clanak/bajram-serif-mubarek-olsun

Usutkivanje nepodobnih medija haj onda prokomentarisi ovo saopstenje od txtv kablovske iz tuzlanskog kantona koja je isto jucer ukinula hayat :oops: :oops:

Znaci nije ih samo bhtelecom ukinuo nego jos desetak kablovskih operatera širom BiH :lol: :lol:
Ma kad vidim koliko je tebi drago da prosto kikoces, kao neko ko je poznat kao bot i na drzavnim jaslama, malo je vjerovatno da je sva ova hampa oko hayata bezvezna. :mrgreen:
tokio25

#55879 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tokio25 »

kakave veze ima hayat privatna televizija
inace svih ovih godina od rata otkrivali aferu za aferom pase hoce usutkati

neka ih gase da bogda ih svi provajderi skinuli pa neka u komsiluku pustaju program ako im se isplati
neon-x

#55880 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by neon-x »

archi_a wrote: 02/02/2026 16:46 Milorad lobira od Jerusalema do Vašingtona, Čović na tragu toga traži i podržava raspakiranje Dejtona, lobira i traži ustupke, najavljuje putovanja. Trojka nesposobnjakovića se za to vrijeme bave hayatom i opozicijom, unutarstranačkom i međustranačkom kampanjom. Pizda vam materina. :oops:
Sudeci po tvojim postovima izgleda da je bas istina sto pricaju zene da je PMS najgori u ovo doba godine.
A_A_AKCIJA

#55881 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by A_A_AKCIJA »

archi_a wrote: 02/02/2026 16:46 Milorad lobira od Jerusalema do Vašingtona, Čović na tragu toga traži i podržava raspakiranje Dejtona, lobira i traži ustupke, najavljuje putovanja. Trojka nesposobnjakovića se za to vrijeme bave hayatom i opozicijom, unutarstranačkom i međustranačkom kampanjom. Pizda vam materina. :oops:
Znaš šta je super?

Što ti zapravo ovo sve pričaš sam sebi, jako glasno da ne čuješ nekog drugog.

Stvaraš sam sebi kakofoniju, da do tebe ne bi došla istina.

Da ostaneš u ubjeđenu, da ne se moraš patiti promjenom mišljenja.

Jer da pustiš istinu u glavu, pao bi na guzicu.

BIH nikada više nije posla uradila na međunarodnom planu
Haj se malo vrati kada je Dodik osuđen, kako su reagirali svjetski diplomati, šefovi vlada, predsjednici državnih institucija po svijetu.

Jednoglasna podrška državi

Pa ste se onda vi SDAovci digli na zadnje noge i zajedno sa Vučićem, Bakirom,.Avdom i Dodikom udarali na Dinu zbog lobiranja.

To se zove kognitivna disonanca.

Kažeš kako Dodik lobira, što mi ne lobiramo. A onda dan poslije napadate Dinu jer je našao legalan način da lobira. I napadate ga rame uz rame sa četnicima.

I danas isto tako.

Da imaš cojones, ti bi ko muško prihvatio istinu, promijenio mišljenje na osnovu činjenica.

Umjesto toga, ovdje kmečiš, psuješ i proklinješ ko kakva ženturača koja tako hoće da prikrije svoju bruku i nedostatak argumenata.
archi_a

#55882 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by archi_a »

A_A_AKCIJA wrote: 02/02/2026 17:01
Znaš šta je super?

Što ti zapravo ovo sve pričaš sam sebi, jako glasno da ne čuješ nekog drugog.

Stvaraš sam sebi kakofoniju, da do tebe ne bi došla istina.

Da ostaneš u ubjeđenu, da ne se moraš patiti promjenom mišljenja.

Jer da pustiš istinu u glavu, pao bi na guzicu.

BIH nikada više nije posla uradila na međunarodnom planu
Haj se malo vrati kada je Dodik osuđen, kako su reagirali svjetski diplomati, šefovi vlada, predsjednici državnih institucija po svijetu.

Jednoglasna podrška državi

Pa ste se onda vi SDAovci digli na zadnje noge i zajedno sa Vučićem, Bakirom,.Avdom i Dodikom udarali na Dinu zbog lobiranja.

To se zove kognitivna disonanca.

Kažeš kako Dodik lobira, što mi ne lobiramo. A onda dan poslije napadate Dinu jer je našao legalan način da lobira. I napadate ga rame uz rame sa četnicima.

I danas isto tako.

Da imaš cojones, ti bi ko muško prihvatio istinu, promijenio mišljenje na osnovu činjenica.

Umjesto toga, ovdje kmečiš, psuješ i proklinješ ko kakva ženturača koja tako hoće da prikrije svoju bruku i nedostatak argumenata.
Dvije sigurnosne agencije (mup rs i SIPA) su odbile.postupiti po naredbi državnog suda i tužilaštva o privođenju trojice bjegunaca. SIPA u Bluci je bila iseljena i niko nakon toga nije uhapšen, inspektori SIPA-e pod prijetnjom oružjem su otjerani sa kapija administrativnog centra entiteta u Lukavici i nikom ništa, milorad je osuđen u odsustvu i otkupio kaznu zatvora, u Vašingtonu je na ručku, razgovorima i lobiranjima. Za vrijeme "potrage" je po odluci za privođenje više puta letio helikopterom, autom prelazio granicu i graničnu policiju i niko zbog toga nije zatvoren ili smijenjen. Direktor SIPA-e u tom periodu je odbio da radi, otišao i sa miloradom sjedio u policiji rs predstavljajući se kao saradnik mup rs.. Nakon mjesec se vratio u SIPA-u i nikakve odgovornosti. NIKAD NI RIJEČI JADE IZ TROJKE NISU IZGOVORILE A NE NEŠTO VIŠE. Bavite se opozicijom i hayatom nesposobnjakovići. Država nikad jadnije i poniženije nije izgledala!!!! Bez ikakvih reakcija. :oops:
Ne može vama istina u glavu, jer je umjesto glave očigledno.guzica.
Cojones i ženturača? Jadi i bijeda! :-)
Haris033

#55883 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Haris033 »

Stvarno, imaju li Bošnjaci političara i novca za lobiranje? 🤔
Kakva nam je međunarodna politika?
Nažalost, čini mi se da nemamo i sa je. Ošnjački narod prepušten Kabiriju, Vepru i legitimnom.. 😔
palermo

#55884 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by palermo »

A_A_AKCIJA wrote: 02/02/2026 16:07 E stvarno je ovaj Margetić navalio na Газду Алека, hoće da SDA ostane bez para za izbornu kampanju.

Pod hitno da Avdo, Bayat i ostali demantuju ovog starca što širi laži.
Čuj on svojim očima vidio?

Đe nam je @Skijaš da nam objasni?
Da postavi pitanje, poput koju dioptriju ima ovaj svjedok?
Je li kršteni Srbin, ima li dokaz GPS praćenja koje dokazuje da je bio baš tada na liniji?
Da možda nije pucala metla, a ne snajper?
Ili je kišobran?

Da nam kaže:
Ne treba se zalijetati, Sarajevo treba biti pametno, može nam se ovo obiti o glavu, nabacujemo loptu Dodiku, lopta je okrugla, a Dino je išao u Laktaše na utakmicu, dakle Trojka...

Odlicno :thumbup: .

Vjerujem da je dostavio adresu ovog gospodina nadleznim organima Bosne I Hercegovine I da ce ga oni, sto bi se reklo danas, dovesti na saslusanje.
A_A_AKCIJA

#55885 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by A_A_AKCIJA »

archi_a wrote: 02/02/2026 17:13 Jadi i bijeda!
Sa Hayata, gdje sam te potopio argumentima, bježiš na lobiranje i diplomaciju, pa dobiješ i tu po nosu, onda podvijaš rep i bježiš na nešto treće.

Naravno, ni riječi na temu o kojoj pričamo

I sada ja ponovo dokažem da stvari nisu baš bile kako kažeš, ti ćeš ko preplašeni leptir skočiti na novu temu.

Bojiš se istine i samo izmišljaš razloge da podržiš SDA, jer i sam znaš kolika je to bruka za normalnu osobu.
A_A_AKCIJA

#55886 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by A_A_AKCIJA »

palermo wrote: 02/02/2026 17:28 Odlicno .

Vjerujem da je dostavio adresu ovog gospodina nadleznim organima Bosne I Hercegovine I da ce ga oni, sto bi se reklo danas, dovesti na saslusanje
Naravno, vidi se da nisi ni pogledao, jer te ne zanima.

Tipičan SDA glasač.

Jer da jesi, vidio bi da sud u Milanu vodi postupak i da je svjedok rekao da će se odazvati da svjedoči sve što je rekao u kameru i što je Margetić već dostavio sudu.

Naravno, vi bi najviše voljeli da se za sve pita Kajganić, pa da svima spasi guzicu. Vučiću, Avdo, Hayatu, SDA...

Kako vas više nije stid?
palermo

#55887 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by palermo »

A_A_AKCIJA wrote: 02/02/2026 17:32

Vjerujem da je dostavio adresu ovog gospodina nadleznim organima Bosne I Hercegovine I da ce ga oni, sto bi se reklo danas, dovesti na saslusanje

Tipičan SDA glasač.

Jer da jesi, vidio bi da sud u Milanu vodi postupak i da je svjedok rekao da će se odazvati da svjedoči sve što je rekao u kameru i što je Margetić već dostavio sudu.

Kako vas više nije stid?
Znaci dostavio je podatke sudu u Milano ? Odlicno. Praticemo situaciju i svjedocenje ovog gospodina.

A ima.li nasa drzava ista sa ovim ? Nesto, ista, bilosta ?
archi_a

#55888 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by archi_a »

A_A_AKCIJA wrote: 02/02/2026 17:29
archi_a wrote: 02/02/2026 17:13 Jadi i bijeda!
Sa Hayata, gdje sam te potopio argumentima, bježiš na lobiranje i diplomaciju, pa dobiješ i tu po nosu, onda podvijaš rep i bježiš na nešto treće.

Naravno, ni riječi na temu o kojoj pričamo

I sada ja ponovo dokažem da stvari nisu baš bile kako kažeš, ti ćeš ko preplašeni leptir skočiti na novu temu.

Bojiš se istine i samo izmišljaš razloge da podržiš SDA, jer i sam znaš kolika je to bruka za normalnu osobu.

Cim se ti udaraš? Ti nekog potopio? :lol:
O hayatu sam rekao odmah što sam imao, NEMAJU PRAVO, PRAVO JE NA STRANI BH TELEKOMA!
Hayat dalje spominjem samo u kontekstu vladajuće stranke, pardon trojke, koja se bavi hayatom i opozicijom, jer drugim stvarima NE MOŽE, NE SMIJE, NEMA DIREKTNE KORISTI. Protiv hdz-a i snsd-a im se ne isplati, na njihove stolice nemaju pravo, BAVE SE SAMO SDA-om jer ih je tu strah da im ovi ne pokupe vlast! I zato sve ovo izgleda kao i jeste svebošnjački fajt, dok secesionističke snage nastavljaju sa guranjem svojih ciljeva i narativa. Kao što rekoh ISTINA NE MOŽE DOĆI U GLAVU JER JE UMJESTO GLAVE...... ;-)
tramvajtrojka

#55889 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

palermo wrote: 02/02/2026 17:36

Tipičan SDA glasač.

Kako vas više nije stid?
Znaci dostavio je podatke sudu u Milano ? Odlicno. Praticemo situaciju i svjedocenje ovog gospodina.

Fkt imas stida i srama da ovo upitas, a jah mene kad je iko od simpatizera SDA imao obraza

Jel realno sta lik napisa i od tebe je previse :shock:
tokio25

#55890 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tokio25 »

zato sto je bht drzavna firmai dobili su je preraspodjelom nip stranka na cijem je celu ironijom ili ne dino konakovic kojeg su najvise pljuvali na tom hajatu
nip i trojci politici se samo pokklopilo ovo da ide u njihovu korist kao sto ide u korist bht ova sva situacija
sda se preracunao kad je krenuo u politicku borbu preko ove stvari i pucali sami sebi u nogu

ps. nije ovo svebosnjacki fajt
to sto se oni predstavljau bosnjacima a prodaju se za kikiriki vucicu ne moze nikako biti fajt samo bosnjaka ili probosanskih snaga
ovo je fajt bosanskih snaga i domacih izdajnika placenika pete kolone ili nazovi kako hoces
palermo

#55891 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by palermo »

tramvajtrojka wrote: 02/02/2026 17:37
palermo wrote: 02/02/2026 17:36

Tipičan SDA glasač.

Kako vas više nije stid?

Fkt imas stida i srama da ovo upitas, a jah mene kad je iko od simpatizera SDA imao obraza

Jel realno sta lik napisa i od tebe je previse :shock:
Sta je problem ? Zasto stid. ? Pa tvoj kamarad rece da ce se gospodin odazvati pozivu suda iz Milana, pa me interesuje sto ga nasi organi ne ispitaju. Hoce li ? Jesu li kako ukljuceni u ovo, jesu li oni dobili podatke kao ovi iz Milana ? Ne vjerujem da bi gospodin Margetic preskocio nase organe, tuzilastvo, SIPU, OSU, sta vec....al eto ja samo da.provjerim.
A_A_AKCIJA

#55892 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by A_A_AKCIJA »

archi_a wrote: 02/02/2026 17:36 trojke, koja se bavi hayatom i opozicijom, jer drugim stvarima NE MOŽE, NE SMIJE, NEMA DIREKTNE KORISTI. Protiv hdz-a i snsd-a im se ne isplati, na njihove stolice nemaju pravo, BAVE SE SAMO SDA-om jer ih je tu strah da im ovi ne pokupe vlast! I zato sve ovo izgleda kao i jeste svebošnjački fajt, dok secesionističke snage nastavljaju sa guranjem svojih ciljeva i narativa
Ti baš navalio, šta si, mazohista?

Hoćeš da kažeš da se Dodik oklizno na bananu i ispao iz vlasti?
Da Trojka nema nikakve veze sa tim?
Da Trojka nije smijenila SNSD kadrove gdje je mogla, gdje ih nije zaštito HDZ?
Da se južna interkonekcija desila sama od sebe?
Misliš da je stav Trumpove administracije sam od sebe povoljan za nas? Da se nije radilo na tome?
Da su dobre ocjene iz EU same od sebe.

Lupaš, neviđeno lupaš
archi_a

#55893 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by archi_a »

:lol:
Klasičan djeljiter flajera, držač kišobrana, otvarač vrata. Trojkin kalibar. Sendvić nije skup. Ma nije ni trojkin kalibar, više snaga naroda kalibar.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#55894 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

made_in_sarajevo wrote: 02/02/2026 16:10 Fakat jebote ni 2% se nisu trudili bhrt i ftv zastiti koliko sad kmece radi hayata. Ja se smijem.kladiti da je telekom pristao platiti 25 miliona onda bi avdo udarao ekskluzivno kako se izvlace pare iz telekoma, naravno ne za hayat nego na kraju u konakovicev dzep.

Sad ukucaj na youtube hayat svaki drugi gost na tvu je sda ili komsic. Konakovic ih onda popisao i skontali zovi nase samo. Patriote nase cim je sestorka skinuta u kantonu odmah su brojilo za struju prebacili na kanton i da kanton odrzava privatni bazen u wog zgradi. Ko ste ba vi jebo vas hayat u guzicu. Ja na mjestu telekoma bi sad potpisao ovih 25 miliona kao donaciju bhrtu i reko ipak drzava ima prioritet od privatnih dzepova i stranaka
Onaj cetnik Elek je jako lijepo objasnio sta Avdo i njemu slicni rade.

Pogledam opet pa cu napisati sazetak da imamo za ubuduce :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#55895 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Chmoljo »

Dok istovremeno vodeci se primjerima nasih prvaka ti iz posta u post divljas o hayatu.

Kakva kmeka jebote :lol:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#55896 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sime_cipol »

Ne treba se baviti Hayatom, slazem se. Skinut s programske sheme, nema ga na nekoliko platformi, hvala lijepo
Dino, predji na važnija posla. Ima se ko Hayatom baviti, za sta sluze direktori, odbori i sl
archi_a

#55897 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by archi_a »

Chmoljo wrote: 02/02/2026 18:43
Dok istovremeno vodeci se primjerima nasih prvaka ti iz posta u post divljas o hayatu.

Kakva kmeka jebote :lol:
O čemu pričaš ti? Ja hayat 3 puta spomenuo i to dva puta referirajući se na prozivku. Kompletna trojka čitav aparat digla da se svađa sa onima koji hayat podržavaju. Tema broj jedan evo 7 dana. Brane se fotelje, nema šta. Jel vas stid makar malo? Nevjerovatno. :pisnuo:
archi_a

#55898 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by archi_a »

Jel istina ovo
U Vašingtonu će u četvrtak u Evropskom centru Atlantskog saveza SAD biti održana osnivačka konferencija Samita “Balkan naprijed”. Na konferenciji će, pored više nekadašnjih američkih ambasadora u državama Zapadnog Balkana, učestvovati i predsjednik Crne Gore, ministrica vanjskih poslova Albanije, zamjenica ministra vanjskih poslova Grčke, predsjednik Skupštine Sjeverne Makedonije te predsjednik Bechtela. Na konferenciji će se razgovarati o aktuelnoj američkoj politici prema regionu, a jedna od posebnih tema razgovora je i situacija u Bosni i Hercegovini. Jedini govornik iz naše zemlje je Željka Cvijanović.
Bravo za mvp. Kako rekoše, konaković - kreator digitalnog sadržaja za lokalnu upotrebu. De se ti malo svađaj i gađaj riječima, lokalno, na facebooku, dušo. :lol:
made_in_sarajevo

#55899 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by made_in_sarajevo »

Pa ide po jedan iz drzave i cvijanovicka ide ispred predsjednistva. Da ne ide od njih isao bi on i ne kontam. Mozemo se i tvog faha drzati pa cemo ipak priznati da je trojka vise uradila za policiju nego tvoji za 30 godina. Tvoje OSBiH ne racunam cim ste u 15:50 uhvatili steku kapije u Rajlovcu i cekate 16:00. Mada i tu doslo je opreme neke, helikopteri kakvi takvi brz da se bakir voza u njima. Eto toliko su nesposobni oni transporteri dosli, gorazdu dali, helikopter nabavili vrhunski iako se trudis pljunuti sto vise uz pakovanje dobar je ali... Opremljeni mupovi nikad bolje pogotovo KS i FUP gdje bas trojka, plate im nikad bolje. Bas su losi jer su ovo sve imali i bolje ali su poklopili medije i sad predstavljaju da su oni.

Drzite se zahirage i da su pare bacene za porodilje ili da bosnjak svrakic parkira svoju G klasu gdje hoce i kako hoce, kao i herojina seka. Cisti primjer bahatosti i ko su ustvari ti tvoji koje hvalis na sva zvona.
Bosanski_kralj

#55900 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Bosanski_kralj »

Izaberite ponvoi Bakira, Komšića i ostale. Oni uživaju veliki ugled u svijetu
Post Reply