AmiĐa_Idriz wrote: ↑02/02/2026 10:05
Ruku na srce, slabo koji klub je bi bio spreman izdvojiti onoliko novca za platu plus agentu proviziju kao sto je City Guehiju.
Jedina greska koju su Hughes i co. ljetos napravili oko Guehija je ta sto su to ostavili za zadnji dan prelaznog roka. Tih 20ak miliona sto spominjete cesto ovdje ne znam otkud vam, transfer je bio dogovoren, problem je nastao kada se Glasner pobunio i blokirao transfer licno.
Nemoj i ti zezat Amidja, kad dobro znas da je blokiran transfer jer je bio 5 do 12 i jer ljudi nisu mogli naci zamjenu u par sati (ispaljeni su i oni od onog nekog klosara), tako da jeste bilo do tih 5-10miliona koje je Palace odmah pocetkom ljeta zacrtao i trazio, ali Liverpool je upravo oko te cifre se cjenkao!
Nebitno sada, dosao je ovaj decko, ima Leoni i ocekujem jednog igraca koji ce direktno moci uskociti u prvih 11 ala Schlotterbeck, Bastoni, tako neki kalibar.
Na ljeto sanjam tog jednog stopera i Olisea, uhh kakva bi to atrakcija bila.
AmiĐa_Idriz wrote: ↑02/02/2026 09:34
Ja nisam uopste nahajpan, stavise
Ne znam, nit smrdi nit mirise. Ali hajde,
vjerovacemo excelu.
Nemoj Boga ti...
Liverpool view Jacquet, 20 as being a more valuable long-term acquisition than Guehi in their model, hence the push to sign the France youth international, reports @David_Ornstein

Ovo je kad ljudi pokusavaju da doslovno sve kroz masinu i program provuku, misleci da su ljudi robotozirani i da se sve moze predvidjeti, da nema ljudskih faktora tu itd.
Nije igrica. Klasicno americki sistem.
Nije sve excel, nije sve moguce isprognozirati, predvidjeti, ubacit u jednacinu X i Y i da dobijemo egzaktan rezultat, ziva su bica u pitanju, sa milion X faktora okolnih itd...