Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

A_A_AKCIJA

#55751 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by A_A_AKCIJA »

Za sve koji ne možete gledati Авду и Хајат, da vam dočaram večerašnju atmosferu :D

sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#55753 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sime_cipol »

:lol:
Prejako :D
archi_a

#55754 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by archi_a »

Da mi je dočekat debile da se ovako zalažu za gašenje, izbacivanje velikosrpske mitomanske pisi tivi! Al nećemo to dočekati. Likuje ono na gašenje medija. :-)
sime_cipol

#55755 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sime_cipol »

Pisi tivi je javni servis jednog dijela BiH, njega po zakonu moraju imati u ponudi, a s druge strane mora biti besplatan
tramvajtrojka

#55756 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

archi_a wrote: 02/02/2026 08:25 Da mi je dočekat debile da se ovako zalažu za gašenje, izbacivanje velikosrpske mitomanske pisi tivi! Al nećemo to dočekati. Likuje ono na gašenje medija. :-)
Image

Puna ti usta drzave i patriotizma a prvi se javno i glasno zalazes za krsenje drzavnih zakona i propisa :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Prpa.ba

#55757 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

Dokle ste sa gasenjem pinkova na telekomu? :mrgreen:

Svaki dan nas novac ide u Srbiju, za srbijansku propagandu i njihovu produkciju. To vam ne smeta? :mrgreen:

Niko od ovih novih bosni, mrezi pravde i ostalih koje ste "nasli gajgerom" ni da zucne o pinkovima. Sta ti je disciplina. :lol:
tramvajtrojka

#55758 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

Prpa.ba wrote: 02/02/2026 09:32 Dokle ste sa gasenjem pinkova na telekomu? :mrgreen:

Svaki dan nas novac ide u Srbiju, za srbijansku propagandu i njihovu produkciju. To vam ne smeta? :mrgreen:
Bas me zanima kako ti zadnjih desetak godina nisu smetali pink kanali na bhtelecomu nego sad samo kad ste se prodali Vučiću pa htjeli da uzmete harac od drzavne firme 8-)

Sto niste otkantali cetnike kao OBN sto je uradio i napravili dogovor sa Bhtelecomom
Prpa.ba

#55759 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

Situacija nas podsjetila na brojne Konakoviceve kritike prema prethodnoj upravi BH Telecoma.

Dakle, da ponovim, odvojicu u novi red da ti bude jasnije pitanje:

dokle ste sa gasenjem PINK-ova, da se nas novac ne salje u Srbiju i direktno ne finansira srbijansku propagandnu produkciju? :mrgreen:
svesuper25

#55760 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by svesuper25 »

Ma pinkovi svi vlastima ovde odgovara ,jer narod zaglupljuju zadrugama i zvezdama granda.
Nego ,trojkini fanovi nikako da spomenu javni servis FTV ,koji je postao trojka tv. Njiva postavio Hadziomerovica za direktora.To im ne smeta.Ko Ramo kad postavi sina za direktora zatvora.Nepotizam u javnom sektoru im ne smeta.
ljubijankic

#55761 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by ljubijankic »

tramvajtrojka wrote: 02/02/2026 09:34
Prpa.ba wrote: 02/02/2026 09:32 Dokle ste sa gasenjem pinkova na telekomu? :mrgreen:

Bas me zanima kako ti zadnjih desetak godina nisu smetali pink kanali na bhtelecomu nego sad samo kad ste se prodali Vučiću pa htjeli da uzmete harac od drzavne firme 8-)

Sto niste otkantali cetnike kao OBN sto je uradio i napravili dogovor sa Bhtelecomom
Slatka je para pa makar i srpska bila :bih: :bih: Naravno iz patriotskih razloga, jer SDA drugacije ne zna :bih: :bih:
tramvajtrojka

#55762 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

Prpa.ba wrote: 02/02/2026 09:36 Situacija nas podsjetila na brojne Konakoviceve kritike prema prethodnoj upravi BH Telecoma.

dokle ste sa gasenjem PINK-ova, da se nas novac ne salje u Srbiju i direktno ne finansira srbijansku propagandnu produkciju? :mrgreen:

Pitaj senada kahrimana clana predsjedništva SDA i jednog od glavnih do bakira sto je u bosnjacke domove donio propagandni srbijanski Pink, a i Bošnjaci vecim procentom vise i radje gledaju pink kanale u odnosu na bayat tv :oops: :oops: :mrgreen:

I kako ti se sada cini da Avdo Avdić osoba u koju se kunete i cije tekstove prenosite sa oduševljenjem pise i brani Vučića u vezi Sarajevo safarija pogadja li bar vam malo onaj tekst što ju je dubioza kolektiv otpjevao

Znate li za taj osjećaj zove se sramota :kiss:
svesuper25

#55763 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by svesuper25 »

Cuj ne gledaju avdu i hajat,a sinoc coporativno fanovi trojke gledali istragu :lol: :lol: :lol:
Pa vi kazete ,da hajat nije gledan toliko,pa kako onda ne propustate svaku istragu :shock: :?
archi_a

#55764 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by archi_a »

tramvajtrojka wrote: 02/02/2026 09:28
archi_a wrote: 02/02/2026 08:25 Da mi je dočekat debile da se ovako zalažu za gašenje, izbacivanje velikosrpske mitomanske pisi tivi! Al nećemo to dočekati. Likuje ono na gašenje medija. :-)
Image

Puna ti usta drzave i patriotizma a prvi se javno i glasno zalazes za krsenje drzavnih zakona i propisa :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Neee, botu. Apsolutno sam na strani bh telekoma u ovom slučaju. Ali za razliku od debila želim da obje kompanije iz Bosne i Hercegovine opstanu i napreduju i dogovore rješenje, da nijedna ne zapada u probleme. Ne radujem se problemu, več naprotiv, osjećam se loše. Isto kao što se osjećam loše zbog svađe Bećirovića i Komšiča. Isto kao što želim da se riješi problem BHRT-a i svih kompanija koje su u temeljima države.To debili ne mogu skontati jer sve posmatraju kroz uskostranački interes.
svesuper25

#55765 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by svesuper25 »

archi_a wrote: 02/02/2026 09:50
Image

Neee, botu. Apsolutno sam na strani bh telekoma u ovom slučaju. Ali za razliku od debila želim da obje kompanije iz Bosne i Hercegovine opstanu i napreduju i dogovore rješenje, da nijedna ne zapada u probleme. Ne radujem se problemu, več naprotiv, osjećam se loše. Isto kao što se osjećam loše zbog svađe Bećirovića i Komšiča. Isto kao što želim da se riješi problem BHRT-a i svih kompanija koje su u temeljima države.To debili ne mogu skontati.
Pa i ti si sdf bot :lol: :lol: pa odkud svadja becira i komsica :shock: :? Pa kako to :? Pa zar nije komsic tu da ne bi covic nesto sabotirao :?
sime_cipol

#55766 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sime_cipol »

Prpa.ba wrote: 02/02/2026 09:36

Ne moze se raskinuti, Kahriman iz SDA zaštitio PINKove ko Kina pande.
:oops:
tramvajtrojka

#55767 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

archi_a wrote: 02/02/2026 09:50
Image

Neee, botu. Apsolutno sam na strani bh telekoma u ovom slučaju. Ali za razliku od debila želim da obje kompanije iz Bosne i Hercegovine opstanu i napreduju i dogovore rješenje, da nijedna ne zapada u probleme. Ne radujem se problemu, več naprotiv, osjećam se loše. Isto kao što se osjećam loše zbog svađe Bećirovića i Komšiča. Isto kao što želim da se riješi problem BHRT-a i svih kompanija koje su u temeljima države.To debili ne mogu skontati.
Fino ta BiH kompanija uradi scenario kao druga BiH komapanija OBN i raskine ugovor sa Srbima kao sto je OBN uradio i ostao u ponudi moje tv

Hayat jucer iz ponude nije izbacio samo bhtelecom nego i txt i jos mnogo manjih operatera isto se desilo sa izvornom tv i ostalim lokalnim koje su jucer izbaceni

To sve presutite a samo vas zanima sudbina hayata
Neka budu kao OBN i odbace Srbe i tjt
sime_cipol

#55768 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sime_cipol »

Neka je Hayat prodao prava. To je privatna firma, mogu raditi sta hoce. Ali su trebali u ugovoru reci da prava vaze za ostatak svijeta, a da prava za BiH oni zadržavaju za sebe.
tramvajtrojka

#55769 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

sime_cipol wrote: 02/02/2026 09:58 Neka je Hayat prodao prava. To je privatna firma, mogu raditi sta hoce. Ali su trebali u ugovoru reci da prava vaze za ostatak svijeta, a da prava za BiH oni zadržavaju za sebe.
Ne znam samo kako kontaju da naplate kanal u BiH koji je FTA putem DVB-T2 mreze
archi_a

#55770 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by archi_a »

Ništa ja prešutio nisam. I nisam siguran da bi debilima odgovaralo da se Hayat i BH telekom dogovore, da Hayat postupi kao OBN. To slavi, to nije spavalo sinoć od sreće! To je zlo i naopako. To mrzi. To je bolesno. To je tako vidljivo i jasno da je nenormalno. :-)
sime_cipol

#55771 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sime_cipol »

tramvajtrojka wrote: 02/02/2026 09:59
sime_cipol wrote: 02/02/2026 09:58 Neka je Hayat prodao prava. To je privatna firma, mogu raditi sta hoce. Ali su trebali u ugovoru reci da prava vaze za ostatak svijeta, a da prava za BiH oni zadržavaju za sebe.
Ne znam samo kako kontaju da naplate kanal u BiH koji je FTA putem DVB-T2 mreze
Nikako. Mislim da oni o tome uopšte nisu razmišljali. Bilo je daj da uzmemo pare. Besmisleno je bilo prodati i prava za BiH. To su trebali ostaviti sebi. Ovako ih je firma iz "Portugala" naguzila.
Styling

#55772 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Styling »

Prpa.ba wrote: 02/02/2026 09:36 Situacija nas podsjetila na brojne Konakoviceve kritike prema prethodnoj upravi BH Telecoma.

Zato sto imaju takav ugovor. I Hayat da je postovao ugovor ne bi mu se desilo ovo sto se desilo. Znaci, Hayat je u prekrsaju, a ti guslaj i dalje po svom.
Uostalom, Hayat niti ce nestati niti ce sta izgubiti. Pokusali na foru uzeti od drzave pare pa im nije uspjelo. I sada su im svi krivi osim njih.
rida1976

#55773 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by rida1976 »

Nikad ne precjenjujte inteligenciju sda glasaca. Sjetite se Kenele Zuko i ponizavanja svojih glasaca u Vpgosci koji cine 90 posto populacije te opcine. I sda hladno uzme Vogoscu. SDA glasac je fenomen koji se treba izucavati na fakultetima.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#55774 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Chmoljo »

archi_a wrote: 02/02/2026 09:59 Ništa ja prešutio nisam. I nisam siguran da bi debilima odgovaralo da se Hayat i BH telekom dogovore, da Hayat postupi kao OBN. To slavi, to nije spavalo sinoć od sreće! To je zlo i naopako. To mrzi. To je bolesno. To je tako vidljivo i jasno da je nenormalno. :-)
kakav spin. sve vrijeme se udara u patriotske bubnjeve, potvara, posrbljuje, ucjenjuje, prijeti nestankom ramazana, i onda kada im se lupi rampa, i pokaže kičma, kuknjava i iščuđavanje što je neko ljut...

mislim jebote...
Prpa.ba

#55775 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

Styling wrote: 02/02/2026 10:12 Zato sto imaju takav ugovor.
Ama pusti vise Hayat, uspjesno ste odbranili BH Telecom od "slanja para u Srbiju" i svaka vam cast.

Nego, to su mi novi momenti sa PINK-ovim ugovorima. Moze li malo vise informacija. Na koliko godina je to Kahriman potpisao? Planira li Panamac produzavati?
Post Reply