Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Masovno se otkazuju usluge BH Telecom.
Kae' Almasa prva u redu.
Je li ovo red za fajzer?
Ili u prevodu, stanje uma nacije. Svugdje prevarant privuce bolesne i ocajne ljude, pa ovaj je i u Zagrebu na Sajmu skupljao hiljade, ali tamo je nakon razotkrivanja odjeban i izbacen iz drzave a mislim i iz slovenije, nisam siguran ne sjecam se najbolje imak je to bilo prije 18 godina.
Kod nas dobio nagrade od celnika kantona. I da danas dodje, opet bi punio Zetru a raja bi pricala "ne znam vala, ja se osjecam bolje, ko da je neka struja prosla kroz tijelo a ima zena gore na Trcivodama, ruka joj nova narasla nakon Torabija"
husoboss wrote: ↑01/02/2026 17:36
Ma navlačenje tih starijih koji se vežu za te stvari ala ramazanski, one emisije o kuhanju po raznoraznim selima u BiH. Pa sad botovska kampanja po fb je vidim krenula da ce sutra odjavljivati telecom kao, evo i Svrakic nosi ruter nazad
Zabrana pristupa internetu i društvenim mrežama većini ljudi iznad 55 veliki bi sevap bio.
Sevap bi bio da ti nemas mrznju prema vecini ljudi iznad 55 godina. Srami se.
ljubijankic wrote: ↑01/02/2026 20:13
Ide se iz krajnosti u krajnost. Hayat jeste SDA glasilo inrealno smijesna televizija, ali su i imali emisije koje je narod gledao. Almasa i Miran jesu smijesni ali to je ono sto nas narod gleda , pogotov stariji ljudi. I slucajevi x su ok ideja, to sto mi nemamo ozbiljnu policiju i kriminalce za bolji materijal ke druga prica. Uglavnom narod ispasta, kao u svim politickim prepucavanjima
Ide se iz krajnosti u krajnost. Hayat jeste SDA glasilo inrealno smijesna televizija, ali su i imali emisije koje je narod gledao. Almasa i Miran jesu smijesni ali to je ono sto nas narod gleda , pogotov stariji ljudi. I slucajevi x su ok ideja, to sto mi nemamo ozbiljnu policiju i kriminalce za bolji materijal ke druga prica. Uglavnom narod ispasta, kao u svim politickim prepucavanjima
i ja kazem steta sto nemamo ozbiljnije kriminalce
Nisam rekao da je steta vec da je emisija slaba od onog sto imaju ostale drzave imamo mi vrhunske kriminalce ali takve policija ne dira
i ja kazem steta sto nemamo ozbiljnije kriminalce
Nisam rekao da je steta vec da je emisija slaba od onog sto imaju ostale drzave imamo mi vrhunske kriminalce ali takve policija ne dira
ma zajebavam se, gledo sam to par puta, rove ljudima po pavlaci i salami
Masovno se otkazuju usluge BH Telecom.
Kae' Almasa prva u redu.
Je li ovo red za fajzer?
Ili u prevodu, stanje uma nacije. Svugdje prevarant privuce bolesne i ocajne ljude, pa ovaj je i u Zagrebu na Sajmu skupljao hiljade, ali tamo je nakon razotkrivanja odjeban i izbacen iz drzave a mislim i iz slovenije, nisam siguran ne sjecam se najbolje imak je to bilo prije 18 godina.
Kod nas dobio nagrade od celnika kantona. I da danas dodje, opet bi punio Zetru a raja bi pricala "ne znam vala, ja se osjecam bolje, ko da je neka struja prosla kroz tijelo a ima zena gore na Trcivodama, ruka joj nova narasla nakon Torabija"
Al se nafato sisa što nas deset necemo za 10 života--i to samo u Zetri
Better Man wrote: ↑01/02/2026 14:32
Samo budala može pristati da plati ovo što traže uz Hayata i to ne za osrednji program, već smeće od programa.
Vlasnik Hayata je rekao(emisija Istraga) da su tražili od Telekoma da im plaća 1,25 KM po korisniku i da se nisu mogli dogovoriti a iskreno to je previše za taj kanal ako uporedimo sa drugim i ukupnom cijenom pretplate na Moja TV ili sličnog paketa kod nekog drugog operatera
Better Man wrote: ↑01/02/2026 14:32
Samo budala može pristati da plati ovo što traže uz Hayata i to ne za osrednji program, već smeće od programa.
Vlasnik Hayata je rekao(emisija Istraga) da su tražili od Telekoma da im plaća 1,25 KM po korisniku i da se nisu mogli dogovoriti a iskreno to je previše za taj kanal ako uporedimo sa drugim i ukupnom cijenom pretplate na Moja TV ili sličnog paketa kod nekog drugog operatera
Ne znam zasto tako malo. Vidi se da su merhametli ljudi, umjesto da su trazili da ih se stavi u paket sa doplatom, mogli su uzeti petaka po glavi.
svesuper25 wrote: ↑01/02/2026 16:52
Rekoh ti ima masu drugih stranaka,a neke ce se tek formirat.Ne brini se ti.Trojka ce toliko da padne da je nece niko htjet,jer svakim danom gubi svoje vjerne clanove.Nisu ljudi glupi da puse vasi lazi .Mozes ih jednom ,dva puta prevarit.A boga mi treci put necete.
Jedino vas par botova i uhljeba moze dat po koji glas,i to je to
Kao sto rekoh glasaci trojke i zbog takvi poput tebe se okrecu od trojke.Nisu ljudi vezani za partije i stranke iz koristljublja kao ti.
Kako ti je to tesko shvatit.
Znaci nema brojeva. Nema imena, nema nista konkretno. Nego, bice.
Nista konkretno. NEKO ce drugi, NEKADA, BICE
Dakle obicni mali lazovcic. Neki mix svrakicevca i kamenjarca.
Pa nisu druge stranke krenule u predizbornu kampanju ,kao ti i tvoji nalogodavci .Tek je februar ,cemu zurba Mani se mene te vuciceve spike.
Bolje pocni pjevat od harija "kad dodje oktobar "
A ti znas ko su moji nalogodavci
Bakir ti je vucica kurcica vodo po carsiji i begovoj.
Kahriman ti je uvodio vucice kurciceve pinkove.
Zao mi je sto vama boticima bakira i vucica kurcica nece ostati nista od namisljenih 25 miliona koje ste htjeli rastaliti jer nema budzetske pipe.
Jos jedan mandat, i isli bi u cacilend razvoziti transparente, ko nepalci glovo po zagrebu