Jeste siroko nema guzve, ali jednom rjecju d e b i l
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Da mu kolege ne izlaze na teren, a plaća ista izasao ili ne to je bljak od ljudi fuj za povratiti jebli mater korumpiranu, umjesto da kaze saljemo patrolu koja bude najbliza sa tefterenje a i taj pauk je mogao doci ma fuj fuj fuj ne znamhopi wrote: ↑31/01/2026 17:54 Jutros frajer parkirao tačno ispred kontejnera, primakao, ne može se prići. Haj zovem mup, vele ništa, danas pauk ne radi.
Haj dobro. BTW mjesta je bilo ali jok mora on pred kontejner.
I hja izađem iz kuće autom, i vidim radov pauk u halida kajtaza.
Koji je razlog bio da me slaže?
Pa jeste bila bezze situacija. Ja krenuo, ponio smeće ne mogu baciti neću da se provlačim. Ubacio smeće u gepek, baciti ću kada se vratim, krenuo sa ciglana, vidim pauka u h.kajtaza koji navodno ne radi.noviclan wrote: ↑31/01/2026 18:12Da mu kolege ne izlaze na teren, a plaća ista izasao ili ne to je bljak od ljudi fuj za povratiti jebli mater korumpiranu, umjesto da kaze saljemo patrolu koja bude najbliza sa tefterenje a i taj pauk je mogao doci ma fuj fuj fuj ne znamhopi wrote: ↑31/01/2026 17:54 Jutros frajer parkirao tačno ispred kontejnera, primakao, ne može se prići. Haj zovem mup, vele ništa, danas pauk ne radi.
E bas za takvo parkiranje treba kazna biti lijepo cetiri glave pa nemoj poslati patrolu na napunis budzet majku im na centrali, valjda ce ova komunalna policija zazivjeti da pisu sve sto moguhopi wrote: ↑31/01/2026 21:05Pa jeste bila bezze situacija. Ja krenuo, ponio smeće ne mogu baciti neću da se provlačim. Ubacio smeće u gepek, baciti ću kada se vratim, krenuo sa ciglana, vidim pauka u h.kajtaza koji navodno ne radi.noviclan wrote: ↑31/01/2026 18:12Da mu kolege ne izlaze na teren, a plaća ista izasao ili ne to je bljak od ljudi fuj za povratiti jebli mater korumpiranu, umjesto da kaze saljemo patrolu koja bude najbliza sa tefterenje a i taj pauk je mogao doci ma fuj fuj fuj ne znamhopi wrote: ↑31/01/2026 17:54 Jutros frajer parkirao tačno ispred kontejnera, primakao, ne može se prići. Haj zovem mup, vele ništa, danas pauk ne radi.
Haj dobro eto ja glupan.
A haj što ja ne mogu baciti smeće, nego ne može ni rad pokupiti (ok ako dođu dok je ovaj parkiran, što vjerovatno neće biti slučaj)
Jeste ako se mozes nositi sa posljedicama ako te uhvate. Ako si pichich , onda bolje ne nacimat konzervu crva koju nemosh svarit .
Narcistički poremećaj ličnosti (NPD) ili barem jake narcističke crte
Spadam u one koji stite svoje vozilo od bahatih kretena koji ga lupaju svojim vratima. Kako mi se to desilo uvijek i svugdje ovako parkiram.Naslovnica wrote: ↑01/02/2026 08:32Narcistički poremećaj ličnosti (NPD) ili barem jake narcističke crte
Osjećaj grandioznosti + ekstremno pravo na poseban tretman („pravila važe za sve osim za mene“) + nedostatak empatije prema drugima čiji parking time blokira.
Sindrom bahatog parkiranja / Entitlement syndrome (nije službena dijagnoza, ali se često koristi u diskusijama)
Osoba iskreno vjeruje da je njen auto / vrijeme / potrebe važniji od tuđih.
Mali penis sindrom
BMW dijagnoza / Audi dijagnoza / džip dijagnoza (također narodna kategorija, posebno popularna u regiji)
U koje ti spadaš?![]()
Nisam tebe pitao ali hajde, kada si se već javio i sam sebe stavio na listu parking papaka.alibegoa wrote: ↑01/02/2026 11:34Spadam u one koji stite svoje vozilo od bahatih kretena koji ga lupaju svojim vratima. Kako mi se to desilo uvijek i svugdje ovako parkiram.Naslovnica wrote: ↑01/02/2026 08:32Narcistički poremećaj ličnosti (NPD) ili barem jake narcističke crte
Osjećaj grandioznosti + ekstremno pravo na poseban tretman („pravila važe za sve osim za mene“) + nedostatak empatije prema drugima čiji parking time blokira.
Sindrom bahatog parkiranja / Entitlement syndrome (nije službena dijagnoza, ali se često koristi u diskusijama)
Mali penis sindrom
BMW dijagnoza / Audi dijagnoza / džip dijagnoza (također narodna kategorija, posebno popularna u regiji)
U koje ti spadaš?![]()
Meni je najdraze upravo vas koji tako parkirate krhnuti vratima, i stati pored tako da ne mozete uci u auto.alibegoa wrote: ↑01/02/2026 11:34Spadam u one koji stite svoje vozilo od bahatih kretena koji ga lupaju svojim vratima. Kako mi se to desilo uvijek i svugdje ovako parkiram.Naslovnica wrote: ↑01/02/2026 08:32Narcistički poremećaj ličnosti (NPD) ili barem jake narcističke crte
Mali penis sindrom
U koje ti spadaš?![]()
Svako ko parkira ovako je veliki debil jer je samoziv i gleda samo sebe , a usto je kupio vozacku jer nezna parkirati auto u ocrrtano parking mjesto.alibegoa wrote: ↑01/02/2026 11:34Spadam u one koji stite svoje vozilo od bahatih kretena koji ga lupaju svojim vratima. Kako mi se to desilo uvijek i svugdje ovako parkiram.Naslovnica wrote: ↑01/02/2026 08:32Narcistički poremećaj ličnosti (NPD) ili barem jake narcističke crte
Mali penis sindrom
U koje ti spadaš?![]()
Ateista wrote: ↑01/02/2026 12:52Meni je najdraze upravo vas koji tako parkirate krhnuti vratima, i stati pored tako da ne mozete uci u auto.alibegoa wrote: ↑01/02/2026 11:34Spadam u one koji stite svoje vozilo od bahatih kretena koji ga lupaju svojim vratima. Kako mi se to desilo uvijek i svugdje ovako parkiram.Naslovnica wrote: ↑01/02/2026 08:32
Narcistički poremećaj ličnosti (NPD) ili barem jake narcističke crte
Mali penis sindrom
U koje ti spadaš?![]()
Razumijem cuvanje auta i da ima onih koji ne paze, ali ovo nije i ne moze biti rjesenje. Nemojte parkirati u garazama i parkinzima koji su uski ako vam je auto velik, jbg to je cijena kurcenja i dokazivanja kupovinom ogromnih auta koja su prevelika za nase ceste i parkinge.
To me podsjeca i na onaj sindrom kad se uzme prevelik auto za koji su gume prekupe, pa se onda kupuju neke kineske, isti sindrom kao i ovo sa parkingom, malogradjanstina i papanluk.