Moderator: anex
Ne znam hoce li Lutriju reklamirati za ramazan ? Ili ipak ne prilici ahahahahahahahorbita12 wrote: ↑01/02/2026 10:58 Da napomenem ove sto ne mogu bez ramazanskog programa, da taj njihov ramazanski program je sporan sa stanovišta islama, ako vec hoće da gledaju ramazanski program ima televizija 5, koja je po tom ispravnija
Ali znam da nas narod voli taj moderni islam koji se propagira na Hayatu, red muzike, red lažne skromnosti, red neprikladno obučenih voditeljki za ramazanski program
SDA na celu sa Izetbegovicima jos uvjek misli da je neki faktor u drzavi, narod ih je davno prokontao mogu laprdati do milje volje i siriti svoje propagande preko Avde, Hayata, dijela IZ i slicno opet ce sada na izborima doziviti tezak poraz._BataZiv_0809 wrote: ↑01/02/2026 10:39Jao ubi ga raja nogamatramvajtrojka wrote: ↑01/02/2026 10:31
@_BataZiv_0809
Joj Ahmeda hudnik ide od portala do portala da komentira i na svaki njegov post ga raja ispreskace![]()
![]()
ono kad ppk umisli da je bitan
![]()
Preracunali su se i precijenili Hayatovci.
Sve je lažno kod njih i patriotizam i vjeraskafiskafsnjak wrote: ↑01/02/2026 11:32Ne znam hoce li Lutriju reklamirati za ramazan ? Ili ipak ne prilici ahahahahahahahorbita12 wrote: ↑01/02/2026 10:58 Da napomenem ove sto ne mogu bez ramazanskog programa, da taj njihov ramazanski program je sporan sa stanovišta islama, ako vec hoće da gledaju ramazanski program ima televizija 5, koja je po tom ispravnija
Ali znam da nas narod voli taj moderni islam koji se propagira na Hayatu, red muzike, red lažne skromnosti, red neprikladno obučenih voditeljki za ramazanski program
Taman ovaj ramazan dosla reda na brata novalic fadila i vidi sta se desi, raspad sistemaDonieBrasco wrote: ↑01/02/2026 11:38 Uskoro ide ramazanski i bajramski program, taman da u goste dovode ugledne sdfa-ovce da nam pricaju o vrijednistima vjere, morala, ljudkskosti, predizborna za njihove ovce i prehljebljene familije.
Hdz bot nekom vaz drzisvesuper25 wrote: ↑01/02/2026 10:09Neka te ba trojkas,da je obratna situacija bila,ti bi prvi komentarisao kako se zele utisat opozicijioni mediji.Nemoj da budes licemjeran.Trojka ti koristi vuciceve metode.Kao sto i ti koristis.Ugusi bilo kakvu kritiku trojke.Chmoljo wrote: ↑01/02/2026 09:51On ne misli, on samo pise.-Chesterfield- wrote: ↑01/02/2026 09:50
Šta misliš kada bi sve domaće stanice tražile od BHTelecom-a po par miliona, koliko bi mi korisnici plaćali Moja TV?
Svi su zli,samo je trojka velicanstveno dobra![]()
![]()
Ugovor ljepoto. Sto hajat nije prije trazio 25 miliona? Jer nisu mogli zbog vazeceg ugovora koji je sad istekao, a ne zele otkazati portuglacima. U stvari "portugalcima".svesuper25 wrote: ↑01/02/2026 10:18Pa eto,sto onda trojka ga ne ukineChmoljo wrote: ↑01/02/2026 09:52Pink je na moja tv doveo sda direktor ljepoto.svesuper25 wrote: ↑01/02/2026 09:47 Pa bh telecom milione uplacuju vucicevim medijima.Tako da ta prica o vucicu i hajatu ne pije vode.I to se milioni placaju pinku,u cijem programu se negiraju zlocini i genocid.Gdje im se u emisijama dovode ratni zlocinci.
Bh telecom je trebao ovo uradit prije dvije godine,kad je ta prica krenula.A ne sad ofirno pred izbore.Ovako nesto ni vucic nije radio opozicionim medijima.
Trojki smeta sto je avdo javno objavio aferu spengavanja.koja nije izmisljena.Vec postoji slucaj u tuzilastvu koji se krio od javnosti,sve dok avdo to nije objavio.Pa ni sda kad je bila na vlasti nije pokusavala ugasit opozicione medije.
Pa jedino trojka vratila zakon o verbalnom deliktu,sa kojom su uhapsili facu,i jos ga drze u zatvoru,jer naravno idu izbori.Usuti svaku kontru vladi.Prave one komunisticke metode koje ce se trojki obit od glavu.![]()
Pa tvoji nipovci su oduvijek na vlasti,sto kroz sda,sto kroz nip
Pricas kao su nip-ovci od jucer,kao nisu nikad bili u sda
![]()
Jer bas je interesantno da je stav imao kancelarije u prostorijama telecoma prije. Cista koincidencijaCrvene_brigade wrote: ↑01/02/2026 11:51 Pozivam generalnog direkrora BHT da nam objedlodani i javno objqvi koliko je našeg i novca pretplqtnika BH Telecoma otišlo/poklonjeno/uplaćeno SDA-ovim propagadnim glasila kroz nepotrebne reklame/sponozortva i slučno: Hayat, Faktor, Stav, Slobodna Bosna, Politički.ba, Istraga.ba...
Radi se o desetinama miliona KM za vrijeme osam godina mandata SDA-ovog pravosnažno osuđenog kriminalca Fadila Novalića.
Ko je bio direktor kada se potpisao ugovor sa Pinkom? Treba da odgovara.

valjam senoviclan wrote: ↑01/02/2026 11:47Taman ovaj ramazan dosla reda na brata novalic fadila i vidi sta se desi, raspad sistemaDonieBrasco wrote: ↑01/02/2026 11:38 Uskoro ide ramazanski i bajramski program, taman da u goste dovode ugledne sdfa-ovce da nam pricaju o vrijednistima vjere, morala, ljudkskosti, predizborna za njihove ovce i prehljebljene familije.
SpoilerShow![]()
![]()
![]()
![]()
Kahriman pedsjednik OO SDA i član glavnog odbora SDAaddem wrote: ↑01/02/2026 12:02Ko je bio direktor kada se potpisao ugovor sa Pinkom? Treba da odgovara.
Ma ja ba,svi su vama botovi ,koje god protiv trojkinih ublehasa.ma ide oktobar,bices dobar u opozicijiChmoljo wrote: ↑01/02/2026 11:49Hdz bot nekom vaz drzisvesuper25 wrote: ↑01/02/2026 10:09Neka te ba trojkas,da je obratna situacija bila,ti bi prvi komentarisao kako se zele utisat opozicijioni mediji.Nemoj da budes licemjeran.Trojka ti koristi vuciceve metode.Kao sto i ti koristis.Ugusi bilo kakvu kritiku trojke.
![]()
hdzu zao hayata
![]()
Care ovaj potez nema veze sa politikom! Jesi li ti svjestan da Hayat traži 25mil retroaktivno za prethodne 3 godine!? Pa gdje to ima, preko 8mil godišnje za prosječan program jer ostali bi dobili mrvice. Arena i HBO ne koštaju toliko.svesuper25 wrote: ↑01/02/2026 13:01Ma ja ba,svi su vama botovi ,koje god protiv trojkinih ublehasa.ma ide oktobar,bices dobar u opozicijiChmoljo wrote: ↑01/02/2026 11:49Hdz bot nekom vaz drzisvesuper25 wrote: ↑01/02/2026 10:09 Neka te ba trojkas,da je obratna situacija bila,ti bi prvi komentarisao kako se zele utisat opozicijioni mediji.Nemoj da budes licemjeran.Trojka ti koristi vuciceve metode.Kao sto i ti koristis.Ugusi bilo kakvu kritiku trojke.
![]()
hdzu zao hayata
![]()
![]()
Tad ces pisat sve protiv vlasti
![]()
Ti nekom pricas da je bot![]()
Pa ti imas doktorat u tome
![]()
Sve ovo sto branis zadnje tri godine,to ces isto da napadas i kritikujes ,kad neko drugi bude mjesto trojke.
Dobro si ti to, samo je firma koja trazi naplatu registrovana u Portugalu, a vlasnici su navodno iz Srbije, offshore oaze i slicne malverzacije.BiBi911 wrote: ↑01/02/2026 12:55 Cek jel ja dobro skontah.
- Hayat je prava emitovanja/distribucije prodao nekoj firmi iz servije.
- BH Telecom nece da potpise ugovor sa tom firmom/posrednikom iz servije
- lokalne izdajice taj potez BH Telecoma okarakterisale kao udar na muslimane
- BH Telecom gleda kako da jeftinije prodje jer posrednik garant trazi bruku para
Kako bolan nema,nije ovo od jucer,sto se sad poteglo u izbornoj godinistudeni76 wrote: ↑01/02/2026 13:08Care ovaj potez nema veze sa politikom! Jesi li ti svjestan da Hayat traži 25mil retroaktivno za prethodne 3 godine!? Pa gdje to ima, preko 8mil godišnje za prosječan program jer ostali bi dobili mrvice. Arena i HBO ne koštaju toliko.svesuper25 wrote: ↑01/02/2026 13:01Ma ja ba,svi su vama botovi ,koje god protiv trojkinih ublehasa.ma ide oktobar,bices dobar u opoziciji![]()
Tad ces pisat sve protiv vlasti
![]()
Ti nekom pricas da je bot![]()
Pa ti imas doktorat u tome
![]()
Sve ovo sto branis zadnje tri godine,to ces isto da napadas i kritikujes ,kad neko drugi bude mjesto trojke.
Čemu tvoja tolika želja da 25mil naših novaca ide u ko zna čije džepove?