AMERIKA

Post Reply
Billy The Pljuc

#18026 Re: AMERIKA

Post by Billy The Pljuc »

Hehehhehehe, trubadur ne rise života ti. Pravdati bilo koju od "dama" koje orbitiraju Trumpovim nebom je smiješno a pogotovo ovu "udovicu". Nažalost previše sam se ljudi u životu nagledao u trenucima, danima, sedmicama, mjesecima pa i godinama nakon gubitka nekog koga su voljeli, bliskog i čiji odlazak je ostavio trag na njihovim životima. U takvom nečemu su me se većinski najviše dojmili arapi, tu dozu dostojanstva i snage sam rijetko viđao kod drugih pa i kod sebe samog. Trebalo bi biti normalno da se tuguje i da tuga ima više lica, ovo njeno je, barem meni do sada a spucao sam respektabilnih godina, neviđeno. Ima jedna pjesma, jednog meni ne toliko dragog izvođača, veli ista - Sve je laž.

Ta man'te nas više Erika, Melanija i sličnih a zbog kojih većina žena minimum osjeća susramlje, muškaraca too.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#18027 Re: AMERIKA

Post by Chmoljo »

Billy The Pljuc wrote: 30/01/2026 10:38 Hehehhehehe, trubadur ne rise života ti. Pravdati bilo koju od "dama" koje orbitiraju Trumpovim nebom je smiješno a pogotovo ovu "udovicu". Nažalost previše sam se ljudi u životu nagledao u trenucima, danima, sedmicama, mjesecima pa i godinama nakon gubitka nekog koga su voljeli, bliskog i čiji odlazak je ostavio trag na njihovim životima. U takvom nečemu su me se većinski najviše dojmili arapi, tu dozu dostojanstva i snage sam rijetko viđao kod drugih pa i kod sebe samog. Trebalo bi biti normalno da se tuguje i da tuga ima više lica, ovo njeno je, barem meni do sada a spucao sam respektabilnih godina, neviđeno. Ima jedna pjesma, jednog meni ne toliko dragog izvođača, veli ista - Sve je laž.

Ta man'te nas više Erika, Melanija i sličnih a zbog kojih većina žena minimum osjeća susramlje, muškaraca too.
mene je posebno dojmilo što je ispričala ona časna sestra koju je intervjuisao Tucker Carlson, vezano za Palestince i stanje njihove svijesti uslijed svakodnevnih gubitaka. opisuje dostojanstvo i stanje svijesti "umri prije smrti" gdje to prihvataju sa dignitetom i kao vid služenja bogu. ne kao samoubice i teroristi i politički motivirane budale, nego sa stanjem svijesti običnog naroda o prolaznosti života, i gdje bogobojaznost uslijed te velike patnje ne blijedi nego se pojačava. kako reče, ubijaju najbolje među nama. naravno, i ona govori iz pozicije religiozne žene, ali zaista dojmljivo.

i onda se sjetim onog lika kako ljubi mrtve očne kapke svoje unučice...

slažem se sa tobom, jedno je dostojanstvo u tuzi i tragediji, a ovo je nešto drugo.

iako i ja i ti znamo da se Ilhan Omar ovako kleberi poslije smrti svog čovjeka, da bi Truba držao vaz o gubitku porodičnih vrijednosti i tretiranju (svog) muškarca kao potrošne robe.

oh, well...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#18028 Re: AMERIKA

Post by pici »

Objavljen i snimak
Incident na protestima u Americi: Automobil s obilježljima Trumpovog pokreta udario učenicu

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/inci ... /260130055
Ovo sve vise lici na picoustine Vadikale. Samo potvrdjuje da su desnicari radikali svugdje isti u svim kutovima zemlje. Prodaješ moral, patriotizam, porodicne vrijednosti itd itd a ucestvujes u ubijanju, silovanju, korupciji, pljacki itd. Misljenja sam ne promjenjenog, da najveci ljudski šljam se krije iza patriotizma, moralnosti, porodicnih vrijednosti itd itd. Krajnja desnica (i krajnja ljevica) su največi ljudski talog i uzrok zla.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#18029 Re: AMERIKA

Post by Truba »

Billy The Pljuc wrote: 30/01/2026 10:38 Hehehhehehe, trubadur ne rise života ti. Pravdati bilo koju od "dama" koje orbitiraju Trumpovim nebom je smiješno a pogotovo ovu "udovicu". Nažalost previše sam se ljudi u životu nagledao u trenucima, danima, sedmicama, mjesecima pa i godinama nakon gubitka nekog koga su voljeli, bliskog i čiji odlazak je ostavio trag na njihovim životima. U takvom nečemu su me se većinski najviše dojmili arapi, tu dozu dostojanstva i snage sam rijetko viđao kod drugih pa i kod sebe samog. Trebalo bi biti normalno da se tuguje i da tuga ima više lica, ovo njeno je, barem meni do sada a spucao sam respektabilnih godina, neviđeno. Ima jedna pjesma, jednog meni ne toliko dragog izvođača, veli ista - Sve je laž.

arapima bi bilo bolje da pokazu dostojanstvo prilikom mahanja zastava
naime koja god vojska prodje njihovim zemljama i gradovima oni imaju te zastave :D
sumirprimus

#18030 Re: AMERIKA

Post by sumirprimus »

arapska verzija ikone na tavanu jel to ? :D

ali da je looda erika je... izgubit cojka i onako nadraufano izlazit na binu. ko da je jedva cekala :oops:
Truba

#18031 Re: AMERIKA

Post by Truba »

Image
sumirprimus

#18032 Re: AMERIKA

Post by sumirprimus »

ne bih rekao da je vesela sama od sebe, nesto je tu kvalitetno u igri :skoljka:
a i moze joj se koliko su obrnuli oko 200njak miliona? :shock:
Truba

#18033 Re: AMERIKA

Post by Truba »

ako je vesela onda je kao i većina razvedenih ali kasnije skontaš da nije 2007
i da si star i imaš 2 djece i da dat.in.g pool i nije baš dobar te da nema baš opcija :D
GandalfSivi

#18034 Re: AMERIKA

Post by GandalfSivi »

Uhapsili Don Lemona…
Rob_Atl

#18035 Re: AMERIKA

Post by Rob_Atl »

Ovaj slucaj ce biti interesantan za pratit 1 amendment sve u jednom, freedom of speech , freedom of press i freedom of religion. Ma da mislim da je sve teatar za Magarce nista vise :skoljka:
Peacean

#18036 Re: AMERIKA

Post by Peacean »

Krenuli znači i na novinare...

ultima_palabra

#18037 Re: AMERIKA

Post by ultima_palabra »

Don Lemon je priglup frajer, ali nema ovdje ni s od slucaja.
Peacean

#18038 Re: AMERIKA

Post by Peacean »

Da vidimo koliko će sada biti zatamnjivanja

Truba

#18039 Re: AMERIKA

Post by Truba »

Peacean wrote: 30/01/2026 15:40 Krenuli znači i na novinare...

Sramota
Hapse ljude koji samo zele snimati mise
Billy The Pljuc

#18040 Re: AMERIKA

Post by Billy The Pljuc »

Chmoljo wrote: 30/01/2026 10:46

mene je posebno dojmilo što je ispričala ona časna sestra koju je intervjuisao Tucker Carlson, vezano za Palestince i stanje njihove svijesti uslijed svakodnevnih gubitaka. opisuje dostojanstvo i stanje svijesti "umri prije smrti" gdje to prihvataju sa dignitetom i kao vid služenja bogu. ne kao samoubice i teroristi i politički motivirane budale, nego sa stanjem svijesti običnog naroda o prolaznosti života, i gdje bogobojaznost uslijed te velike patnje ne blijedi nego se pojačava. kako reče, ubijaju najbolje među nama. naravno, i ona govori iz pozicije religiozne žene, ali zaista dojmljivo.

i onda se sjetim onog lika kako ljubi mrtve očne kapke svoje unučice...

slažem se sa tobom, jedno je dostojanstvo u tuzi i tragediji, a ovo je nešto drugo.

iako i ja i ti znamo da se Ilhan Omar ovako kleberi poslije smrti svog čovjeka, da bi Truba držao vaz o gubitku porodičnih vrijednosti i tretiranju (svog) muškarca kao potrošne robe.

oh, well...
Neka nama trubadura, da ga nema valjalo bi ga izmisliti. Da je meni njegov život da se odmorim malo, naprđivati povazda po forumu more bezbeli samo neko ko je u mogućnosti.
Rejhana

#18041 Re: AMERIKA

Post by Rejhana »

vee-jay

#18042 Re: AMERIKA

Post by vee-jay »

...
Bossona

#18043 Re: AMERIKA

Post by Bossona »

Image

Code: Select all

https://x.com/AdameMedia/status/2017309315648876846?s=20

Code: Select all

https://x.com/JOKAQARMY1/status/2017337496967766119?s=20
,..... :run:
Peacean

#18044 Re: AMERIKA

Post by Peacean »

broj dva

#18045 Re: AMERIKA

Post by broj dva »

Rob_Atl wrote: 30/01/2026 15:27 Ovaj slucaj ce biti interesantan za pratit 1 amendment sve u jednom, freedom of speech , freedom of press i freedom of religion. Ma da mislim da je sve teatar za Magarce nista vise :skoljka:
Mogao bi i drugi amandman da rikne, sada je režim rekao da samo kriminalci imaju oružje, što znači da su likvidirali kriminalca a ne ubil zdravstvenog radnika
Peacean

#18046 Re: AMERIKA

Post by Peacean »

banjaluka078
Moderator

#18047 Re: AMERIKA

Post by banjaluka078 »

Wtf, šta čitam, šta je ovo?!

Image

SmokingMan

#18048 Re: AMERIKA

Post by SmokingMan »

Meni je teško u sve ovo povjerovati.
Peacean

#18049 Re: AMERIKA

Post by Peacean »

Ako je djelić opisanog istina lomača je previše blaga kazna za umiješane. Ja sebe tješim govoreći da se sigurno pretjeruje u izjavama.
dale cooper

#18050 Re: AMERIKA

Post by dale cooper »

Ispašće da su teoretičari zavjere ispali u pravu barem jednom. Samo što nije riječ o dubokoj državi nego o zločincima iz poznatih političkih
miljea (kako republikanci tako i demokrate) kao i bogatim elitama. U suštini svi su nam pred očima već dugi niz godina.
Post Reply