AMERIKA
- Billy The Pljuc
#18026 Re: AMERIKA
Hehehhehehe, trubadur ne rise života ti. Pravdati bilo koju od "dama" koje orbitiraju Trumpovim nebom je smiješno a pogotovo ovu "udovicu". Nažalost previše sam se ljudi u životu nagledao u trenucima, danima, sedmicama, mjesecima pa i godinama nakon gubitka nekog koga su voljeli, bliskog i čiji odlazak je ostavio trag na njihovim životima. U takvom nečemu su me se većinski najviše dojmili arapi, tu dozu dostojanstva i snage sam rijetko viđao kod drugih pa i kod sebe samog. Trebalo bi biti normalno da se tuguje i da tuga ima više lica, ovo njeno je, barem meni do sada a spucao sam respektabilnih godina, neviđeno. Ima jedna pjesma, jednog meni ne toliko dragog izvođača, veli ista - Sve je laž.
Ta man'te nas više Erika, Melanija i sličnih a zbog kojih većina žena minimum osjeća susramlje, muškaraca too.
Ta man'te nas više Erika, Melanija i sličnih a zbog kojih većina žena minimum osjeća susramlje, muškaraca too.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#18027 Re: AMERIKA
mene je posebno dojmilo što je ispričala ona časna sestra koju je intervjuisao Tucker Carlson, vezano za Palestince i stanje njihove svijesti uslijed svakodnevnih gubitaka. opisuje dostojanstvo i stanje svijesti "umri prije smrti" gdje to prihvataju sa dignitetom i kao vid služenja bogu. ne kao samoubice i teroristi i politički motivirane budale, nego sa stanjem svijesti običnog naroda o prolaznosti života, i gdje bogobojaznost uslijed te velike patnje ne blijedi nego se pojačava. kako reče, ubijaju najbolje među nama. naravno, i ona govori iz pozicije religiozne žene, ali zaista dojmljivo.Billy The Pljuc wrote: ↑30/01/2026 10:38 Hehehhehehe, trubadur ne rise života ti. Pravdati bilo koju od "dama" koje orbitiraju Trumpovim nebom je smiješno a pogotovo ovu "udovicu". Nažalost previše sam se ljudi u životu nagledao u trenucima, danima, sedmicama, mjesecima pa i godinama nakon gubitka nekog koga su voljeli, bliskog i čiji odlazak je ostavio trag na njihovim životima. U takvom nečemu su me se većinski najviše dojmili arapi, tu dozu dostojanstva i snage sam rijetko viđao kod drugih pa i kod sebe samog. Trebalo bi biti normalno da se tuguje i da tuga ima više lica, ovo njeno je, barem meni do sada a spucao sam respektabilnih godina, neviđeno. Ima jedna pjesma, jednog meni ne toliko dragog izvođača, veli ista - Sve je laž.
i onda se sjetim onog lika kako ljubi mrtve očne kapke svoje unučice...
slažem se sa tobom, jedno je dostojanstvo u tuzi i tragediji, a ovo je nešto drugo.
iako i ja i ti znamo da se Ilhan Omar ovako kleberi poslije smrti svog čovjeka, da bi Truba držao vaz o gubitku porodičnih vrijednosti i tretiranju (svog) muškarca kao potrošne robe.
oh, well...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#18028 Re: AMERIKA
Ovo sve vise lici na picoustine Vadikale. Samo potvrdjuje da su desnicari radikali svugdje isti u svim kutovima zemlje. Prodaješ moral, patriotizam, porodicne vrijednosti itd itd a ucestvujes u ubijanju, silovanju, korupciji, pljacki itd. Misljenja sam ne promjenjenog, da najveci ljudski šljam se krije iza patriotizma, moralnosti, porodicnih vrijednosti itd itd. Krajnja desnica (i krajnja ljevica) su največi ljudski talog i uzrok zla.Objavljen i snimak
Incident na protestima u Americi: Automobil s obilježljima Trumpovog pokreta udario učenicu
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/inci ... /260130055
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#18029 Re: AMERIKA
arapima bi bilo bolje da pokazu dostojanstvo prilikom mahanja zastavaBilly The Pljuc wrote: ↑30/01/2026 10:38 Hehehhehehe, trubadur ne rise života ti. Pravdati bilo koju od "dama" koje orbitiraju Trumpovim nebom je smiješno a pogotovo ovu "udovicu". Nažalost previše sam se ljudi u životu nagledao u trenucima, danima, sedmicama, mjesecima pa i godinama nakon gubitka nekog koga su voljeli, bliskog i čiji odlazak je ostavio trag na njihovim životima. U takvom nečemu su me se većinski najviše dojmili arapi, tu dozu dostojanstva i snage sam rijetko viđao kod drugih pa i kod sebe samog. Trebalo bi biti normalno da se tuguje i da tuga ima više lica, ovo njeno je, barem meni do sada a spucao sam respektabilnih godina, neviđeno. Ima jedna pjesma, jednog meni ne toliko dragog izvođača, veli ista - Sve je laž.
naime koja god vojska prodje njihovim zemljama i gradovima oni imaju te zastave
-
sumirprimus
#18030 Re: AMERIKA
arapska verzija ikone na tavanu jel to ? 
ali da je looda erika je... izgubit cojka i onako nadraufano izlazit na binu. ko da je jedva cekala
ali da je looda erika je... izgubit cojka i onako nadraufano izlazit na binu. ko da je jedva cekala
- Truba
-
sumirprimus
#18032 Re: AMERIKA
ne bih rekao da je vesela sama od sebe, nesto je tu kvalitetno u igri
a i moze joj se koliko su obrnuli oko 200njak miliona?
a i moze joj se koliko su obrnuli oko 200njak miliona?
- Truba
#18033 Re: AMERIKA
ako je vesela onda je kao i većina razvedenih ali kasnije skontaš da nije 2007
i da si star i imaš 2 djece i da dat.in.g pool i nije baš dobar te da nema baš opcija
i da si star i imaš 2 djece i da dat.in.g pool i nije baš dobar te da nema baš opcija
- GandalfSivi
#18034 Re: AMERIKA
Uhapsili Don Lemona…
-
Rob_Atl
#18035 Re: AMERIKA
Ovaj slucaj ce biti interesantan za pratit 1 amendment sve u jednom, freedom of speech , freedom of press i freedom of religion. Ma da mislim da je sve teatar za Magarce nista vise 
- Peacean
#18036 Re: AMERIKA
Krenuli znači i na novinare...
- ultima_palabra
#18037 Re: AMERIKA
Don Lemon je priglup frajer, ali nema ovdje ni s od slucaja.
- Peacean
#18038 Re: AMERIKA
Da vidimo koliko će sada biti zatamnjivanja
- Truba
- Billy The Pljuc
#18040 Re: AMERIKA
Neka nama trubadura, da ga nema valjalo bi ga izmisliti. Da je meni njegov život da se odmorim malo, naprđivati povazda po forumu more bezbeli samo neko ko je u mogućnosti.Chmoljo wrote: ↑30/01/2026 10:46mene je posebno dojmilo što je ispričala ona časna sestra koju je intervjuisao Tucker Carlson, vezano za Palestince i stanje njihove svijesti uslijed svakodnevnih gubitaka. opisuje dostojanstvo i stanje svijesti "umri prije smrti" gdje to prihvataju sa dignitetom i kao vid služenja bogu. ne kao samoubice i teroristi i politički motivirane budale, nego sa stanjem svijesti običnog naroda o prolaznosti života, i gdje bogobojaznost uslijed te velike patnje ne blijedi nego se pojačava. kako reče, ubijaju najbolje među nama. naravno, i ona govori iz pozicije religiozne žene, ali zaista dojmljivo.Billy The Pljuc wrote: ↑30/01/2026 10:38 Hehehhehehe, trubadur ne rise života ti. Pravdati bilo koju od "dama" koje orbitiraju Trumpovim nebom je smiješno a pogotovo ovu "udovicu". Nažalost previše sam se ljudi u životu nagledao u trenucima, danima, sedmicama, mjesecima pa i godinama nakon gubitka nekog koga su voljeli, bliskog i čiji odlazak je ostavio trag na njihovim životima. U takvom nečemu su me se većinski najviše dojmili arapi, tu dozu dostojanstva i snage sam rijetko viđao kod drugih pa i kod sebe samog. Trebalo bi biti normalno da se tuguje i da tuga ima više lica, ovo njeno je, barem meni do sada a spucao sam respektabilnih godina, neviđeno. Ima jedna pjesma, jednog meni ne toliko dragog izvođača, veli ista - Sve je laž.
i onda se sjetim onog lika kako ljubi mrtve očne kapke svoje unučice...
slažem se sa tobom, jedno je dostojanstvo u tuzi i tragediji, a ovo je nešto drugo.
iako i ja i ti znamo da se Ilhan Omar ovako kleberi poslije smrti svog čovjeka, da bi Truba držao vaz o gubitku porodičnih vrijednosti i tretiranju (svog) muškarca kao potrošne robe.
oh, well...
- vee-jay
-
Bossona
#18043 Re: AMERIKA
Code: Select all
https://x.com/AdameMedia/status/2017309315648876846?s=20
Code: Select all
https://x.com/JOKAQARMY1/status/2017337496967766119?s=20-
broj dva
#18045 Re: AMERIKA
Mogao bi i drugi amandman da rikne, sada je režim rekao da samo kriminalci imaju oružje, što znači da su likvidirali kriminalca a ne ubil zdravstvenog radnika
- banjaluka078
- Moderator
#18047 Re: AMERIKA
Wtf, šta čitam, šta je ovo?!

- SmokingMan
#18048 Re: AMERIKA
Meni je teško u sve ovo povjerovati.
- Peacean
#18049 Re: AMERIKA
Ako je djelić opisanog istina lomača je previše blaga kazna za umiješane. Ja sebe tješim govoreći da se sigurno pretjeruje u izjavama.
- dale cooper
#18050 Re: AMERIKA
Ispašće da su teoretičari zavjere ispali u pravu barem jednom. Samo što nije riječ o dubokoj državi nego o zločincima iz poznatih političkih
miljea (kako republikanci tako i demokrate) kao i bogatim elitama. U suštini svi su nam pred očima već dugi niz godina.
miljea (kako republikanci tako i demokrate) kao i bogatim elitama. U suštini svi su nam pred očima već dugi niz godina.