Do Beca preko Rudog.
Blokada na Gradiski pa isli okolo.
Upravo takovelikonja wrote: ↑28/01/2026 16:18Ne, ova roba spada u tzv visokotarifnu iliti akciznu robu.SpoilerShowdrug_profi wrote: ↑28/01/2026 15:35 Čekaj, ovdje je riječ o švercu legalnih materija?
Kao da je švercao parfeme recimo. Jel tako?
Posebne trosarine, najave, dokumentacija o prometu, akcizne markice....
Kao i cigarete, duhan, alkohol....
Pokusaj krijumcarenja preko drz granice je KD
Jeli se zvao Bagdad?...I ja sam tada redovno naveaćala.dječak sa šibicama wrote: ↑28/01/2026 15:46 Ja sam pred novu godinu 2006 na 2007 sjedio u nargilani tad bjese poznata, ne sjecam se imena, ona ulica gdje bila alo alo pizzerija jel to cizmedziluk ili kako.
Mislim da je tada tek krenula pomama, a lokal bio krcat gore na spratu svi se povaljali po secijama i dudlaju. Sjecam se jer nisam shvatao poentu toga.
Ne kontam ni danas.
Male Dairesuspect_zero wrote: ↑28/01/2026 16:57Jeli se zvao Bagdad?...I ja sam tada redovno naveaćala.dječak sa šibicama wrote: ↑28/01/2026 15:46 Ja sam pred novu godinu 2006 na 2007 sjedio u nargilani tad bjese poznata, ne sjecam se imena, ona ulica gdje bila alo alo pizzerija jel to cizmedziluk ili kako.
Mislim da je tada tek krenula pomama, a lokal bio krcat gore na spratu svi se povaljali po secijama i dudlaju. Sjecam se jer nisam shvatao poentu toga.
Ne kontam ni danas.
Ne znam jesu li na GP ćopili ih, kao da su krivudali čukama okolo.Bullet Tooth Tony wrote: ↑28/01/2026 15:47 Samo je i GP odlican , takoreci, detektivski posao odradila da pronadje ovo .. policajac se .. nageo
Alo Alo nije ni blizu Malim DairamaSociolog wrote: ↑28/01/2026 18:11Male Dairesuspect_zero wrote: ↑28/01/2026 16:57Jeli se zvao Bagdad?...I ja sam tada redovno naveaćala.dječak sa šibicama wrote: ↑28/01/2026 15:46 Ja sam pred novu godinu 2006 na 2007 sjedio u nargilani tad bjese poznata, ne sjecam se imena, ona ulica gdje bila alo alo pizzerija jel to cizmedziluk ili kako.
Ne kontam ni danas.
Sociolog wrote: ↑28/01/2026 18:11Male Dairesuspect_zero wrote: ↑28/01/2026 16:57Jeli se zvao Bagdad?...I ja sam tada redovno naveaćala.dječak sa šibicama wrote: ↑28/01/2026 15:46 Ja sam pred novu godinu 2006 na 2007 sjedio u nargilani tad bjese poznata, ne sjecam se imena, ona ulica gdje bila alo alo pizzerija jel to cizmedziluk ili kako.
Ne kontam ni danas.
Meni je hit kako je ovaj klosh bitniji opoziciji nego sdpu
Preko puta hacijende. Nama to bila loga u srednjojsuspect_zero wrote: ↑28/01/2026 18:33
Fulio si, ne možeš se ti sjecati gdje je bio Alo Alo.
Ne znam samo kako prevari anesugidra wrote: ↑28/01/2026 14:37Harki kada je išao u srednju školu 2004-2008., nijedna nargila nije bila u Sarajevu, ali nijedna.Mate_Miso_Kovac wrote: ↑28/01/2026 14:29 Kvota 1.15 na to da ce ici objava koliko se familija domacih hrani od tih nargilica, kako se udara na poštenog poduzetnika i ekonomiju i kako se ovako od usta radnicima uzima...![]()
Poceo je biznis valjajuci arome u srednjoj skoli za druge nargilhane tada. Skoro 20 godina poslije, debil idalje šverca. Gram mozga nije imao nikad, pa nisad...![]()
,
Prva je otvorena na Stupu-Argelini cca 2009-2010, nakog toga su se počele pojavljivati na Čaršiji i poslije potop/epidemija nargilhana po cijelom gradu i taj trend je pristupan i danas.
Eto ona nevina, nema s kim se nije povezivala, a da ne spominjemo kako sve viđenije glavonje poznaje lično.noviclan wrote: ↑28/01/2026 18:57Ne znam samo kako prevari anesugidra wrote: ↑28/01/2026 14:37Harki kada je išao u srednju školu 2004-2008., nijedna nargila nije bila u Sarajevu, ali nijedna.Mate_Miso_Kovac wrote: ↑28/01/2026 14:29 Kvota 1.15 na to da ce ici objava koliko se familija domacih hrani od tih nargilica, kako se udara na poštenog poduzetnika i ekonomiju i kako se ovako od usta radnicima uzima...![]()
Poceo je biznis valjajuci arome u srednjoj skoli za druge nargilhane tada. Skoro 20 godina poslije, debil idalje šverca. Gram mozga nije imao nikad, pa nisad...![]()
,
Prva je otvorena na Stupu-Argelini cca 2009-2010, nakog toga su se počele pojavljivati na Čaršiji i poslije potop/epidemija nargilhana po cijelom gradu i taj trend je pristupan i danas.
https://www.sdp.ba/haris-selmanovic/
Bagdad..
Akcizna robadrug_profi wrote: ↑28/01/2026 15:35 Čekaj, ovdje je riječ o švercu legalnih materija?
Kao da je švercao parfeme recimo. Jel tako?
Bezveze cuclanje šlaufa i kretenski pogledi....jos kad ono svaka se šlaufhana zove argelini....debilini i tako....dječak sa šibicama wrote: ↑28/01/2026 15:46 Ja sam pred novu godinu 2006 na 2007 sjedio u nargilani tad bjese poznata, ne sjecam se imena, ona ulica gdje bila alo alo pizzerija jel to cizmedziluk ili kako.
Ne kontam ni danas.
2003/2004 bila na Čaršiji, ja prvi i jedini put peobaogidra wrote: ↑28/01/2026 14:37Harki kada je išao u srednju školu 2004-2008., nijedna nargila nije bila u Sarajevu, ali nijedna.Mate_Miso_Kovac wrote: ↑28/01/2026 14:29 Kvota 1.15 na to da ce ici objava koliko se familija domacih hrani od tih nargilica, kako se udara na poštenog poduzetnika i ekonomiju i kako se ovako od usta radnicima uzima...![]()
,
Evo kažu raja da je Dine sa Čvile.muha_sa wrote: ↑28/01/2026 15:42Jebo to--jel se u tvom naselju vadilo tjelo iz Miljackedrug_profi wrote: ↑28/01/2026 15:35 Čekaj, ovdje je riječ o švercu legalnih materija?
Kao da je švercao parfeme recimo. Jel tako?![]()
Piše Otoka a znajuci ove današnje Otoka je od Malte do Alpašina![]()
nema veze jel vlasnik ili nije, ni on ni ovaj mu ahbabgidra wrote: ↑28/01/2026 14:22 Pojeo vuk magarca, neće biti ništa od ovoga.
Harki u papirima nije vlasnik nargile, već Hasan, tako da nema materijalnih dokaza da je nabavljao sebi, iako cijeli grad zna da je Mahala u njegovom suvlasništvu.
Tako da će i ovo dijelo preuzeti Hasan koji je uhapšen sa njim, jer bolje da jednog kazne nego dvojicu.
A Harki će biti "slučajni prolaznik" koji ne zna da je nargila bila u autu.
Čak je i medijski izjavljivao da sa Mahalom nema ništa, a SDP će oprati svog Harkija...sad će uskoro botovi sa relativizacijom i pranjem.
https://avaz.ba/vijesti/bih/1010275/sel ... dno-rublje
Valjda ce ga njegovi naguziti dve-tri godine da mu malo skinu vjestacki osmjeh sa lica, samo da ne dobije onu kaznu 36500Dimu1927 wrote: ↑28/01/2026 22:16nema veze jel vlasnik ili nije, ni on ni ovaj mu ahbabgidra wrote: ↑28/01/2026 14:22 Pojeo vuk magarca, neće biti ništa od ovoga.
Harki u papirima nije vlasnik nargile, već Hasan, tako da nema materijalnih dokaza da je nabavljao sebi, iako cijeli grad zna da je Mahala u njegovom suvlasništvu.
Tako da će i ovo dijelo preuzeti Hasan koji je uhapšen sa njim, jer bolje da jednog kazne nego dvojicu.
A Harki će biti "slučajni prolaznik" koji ne zna da je nargila bila u autu.
Čak je i medijski izjavljivao da sa Mahalom nema ništa, a SDP će oprati svog Harkija...sad će uskoro botovi sa relativizacijom i pranjem.
https://avaz.ba/vijesti/bih/1010275/sel ... dno-rublje
krijumicarenje je u pitanju, u najmanju ruku je saucesnik, ako ahbab kaze da je on to svercao a ovaj nije znao sta je
nije im prvi put ovo im je redovna tura bila, samo ih je ovaj put neko od jarana osmekao kvalitetno![]()
ne dirai brude rodijakNaslovnica wrote: ↑28/01/2026 21:41 Sve je krenulo nizbrdo od kada je počela ova furka sa bradurinama
![]()