Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jos jednog Covicevog. Moje pitanje je zasto uopste imenovati njegove ako nema nekih zakonskih i ustavnih propisa koji to nalazu ?
Sreca pa su stranci jos tu i moze se preglasati, ali i to ce proci, sta onda ?
Dakle, slazem se da Vukoja nije dobar kandidat.
Mislim da je bitno da se iz B kvote imenuju dobri kadrovi a za to trebaju i HDZ ruke.
Slazemo se da nije nijednu presudu US donio na stetu drzave otkako je imenovan.
Stranci nece otici jer za to trebas izmjenu Ustava ili izmjena Zakona u PS.
i sreća da je tako, jer bi onda u ustavnom sudu imali zahiragića i blokiran sud.
ko mi ne vjeruje neka vidi kako je prošla komisija za zaštitu nacionalnih spomenika.
Ali sad kad je Ustavni sud objavio odluku, ide standarno okretanje pile naopako.
Sad odjednom vise nije bitno kako je Vukoja glasao, nego je bitno sto ga neko ovdje toboze brani.
Svaki put isti recept. Avdo baci bombu. Dodaje rijec "saznaje" da ga neko ne bi tuzio za klevetu i onda se to siri od strane i botova i DFSDA politicara. Iskreira se narativ i kad frka prodje, on vec ima novu temu. To mu je Kifla i rekao u emisiji.
_BataZiv_0809 wrote: ↑27/01/2026 17:17
Ali sad kad je Ustavni sud objavio odluku, ide standarno okretanje pile naopako.
Sad odjednom vise nije bitno kako je Vukoja glasao, nego je bitno sto ga neko ovdje toboze brani.
Glasanje politickog krscanskog aktiviste u tzv. ustavnom sudu zanimljivo je samo radi osvjetljivanja vase propagande kojom se izdajnicko ponasanje nametnutih zagrebackih pudlica pokusava amortizovati imbecilnim postapalicama kako "Vukoja izdati ne zna" i "sud samo dobro sudi otkako je Vukoje".
Za sada nijedna skakljiva odluka tog tzv. suda nije dosla uz zapis o tacnom glasanju sudija.
Ali forum gori od "vukoja sudi za drzavu", ali je gospodja Palavric kao Bosnjakinja naravno "cistacica".
Kako ste samo perfidni, milina vas je demontirati.
Prpa.ba wrote: ↑27/01/2026 17:52
Glasanje politickog krscanskog aktiviste u tzv. ustavnom sudu
Tobejarabi. Bosnjaci mrze ovu drzavu vise od bilo koga. Ti si klasican primjer.
Upravo to On ne vidi da svojim komentarima ne odmice od dodika koji isto tako prica.A stetu pravi sdf-u,a trojki donosi bodove.Kontraefekat pravis prpa Isto sto trojkini brojni fanovi ovde pravi kontraefekat trojki .
_BataZiv_0809 wrote: ↑27/01/2026 17:17
Glasanje politickog krscanskog aktiviste u tzv. ustavnom sudu zanimljivo je samo radi osvjetljivanja vase propagande kojom se izdajnicko ponasanje nametnutih zagrebackih pudlica pokusava amortizovati imbecilnim postapalicama kako "Vukoja izdati ne zna" i "sud samo dobro sudi otkako je Vukoje".
Za sada nijedna skakljiva odluka tog tzv. suda nije dosla uz zapis o tacnom glasanju sudija.
Ali forum gori od "vukoja sudi za drzavu", ali je gospodja Palavric kao Bosnjakinja naravno "cistacica".
Kako ste samo perfidni, milina vas je demontirati.
Kad imas argumente ti ne posezes za guranjem rijeci u usta i ono sto nije receno.
A o gospodji palavric i njenom ciscenju se prica od otprilike njenog imenovanja u ustavni sud. Ne vjerujem da si toliko mlad pa da imas selektivno pamcenje.
svesuper25 wrote: ↑27/01/2026 18:00
Prpa nisu ti smetale sda sudije,Ceman i Palavrlic prvotimci sda.
Zasto bi? Da Bogdo imamo jos dvoje sudija poput njih. Sto nam i Ustav dozvoljava.
Nazalost, izdajnickim politikama je bitnije dodavati politicke krscanske aktiviste u sud. Ne do Bog da Bosnjaci mognu amortizovati jednog stranog suca.
svesuper25 wrote: ↑27/01/2026 18:00
Prpa nisu ti smetale sda sudije,Ceman i Palavrlic prvotimci sda.
Zasto bi? Da Bogdo imamo jos dvoje sudija poput njih. Sto nam i Ustav dozvoljava.
Nazalost, izdajnickim politikama je bitnije dodavati politicke krscanske aktiviste u sud. Ne do Bog da Bosnjaci mognu amortizovati jednog stranog suca.
mojne dvostrukih arsina,i mani se te dodik price,Sda sudije nisu nista bolje od jednog vukoje.
Mislim da je bitno da se iz B kvote imenuju dobri kadrovi a za to trebaju i HDZ ruke.
Slazemo se da nije nijednu presudu US donio na stetu drzave otkako je imenovan.
Stranci nece otici jer za to trebas izmjenu Ustava ili izmjena Zakona u PS.
i sreća da je tako, jer bi onda u ustavnom sudu imali zahiragića i blokiran sud.
ko mi ne vjeruje neka vidi kako je prošla komisija za zaštitu nacionalnih spomenika.
Svaki put isti recept. Avdo baci bombu. Dodaje rijec "saznaje" da ga neko ne bi tuzio za klevetu i onda se to siri od strane i botova i DFSDA politicara. Iskreira se narativ i kad frka prodje, on vec ima novu temu. To mu je Kifla i rekao u emisiji.
Skijaš wrote: ↑27/01/2026 14:30 Jos jednog Covicevog. Moje pitanje je zasto uopste imenovati njegove ako nema nekih zakonskih i ustavnih propisa koji to nalazu ?
Al' se praviš blesav.
Valjda zato što su htjeli vlast, a za vlast i opstanak u njoj po zakonskim i ustavnim propisima trebaju glasovi HDZ.
Onda se moras sloziti sa mnom. Korsitenje bilo kojeg predznaka TKZ za Bosnu i Hercegovinu je gore od onoga sto rade oni koji mrze drzavu jer su genetski za do predoredjeni.
No hej, mene slabo ko razumije da me vise boli sta radi "moj" nego neko drugi.
peca777 wrote: ↑27/01/2026 19:41
Onda se moras sloziti sa mnom. Korsitenje bilo kojeg predznaka TKZ za Bosnu i Hercegovinu je gore od onoga sto rade oni koji mrze drzavu jer su genetski za do predoredjeni.
Ma ko kaze da te ne razumijemo, jesmo, ne.sekiraj se zbog toga...
peca777 wrote: ↑27/01/2026 19:41
Ma ko kaze da te ne razumijemo, jesmo, ne.sekiraj se zbog toga...
Sto ti je politika, strah i poslusnost. Kad sam procitao da ono dvoje Hrvata u Ustavnom sudu smatra da Miniceva vlada nije protuustavna ne znam bil plakao ili vristao zbog njihove odluke tj. glasanja. Bez obzira sto nemaju kvalitet za sudije Ustavnog suda oni su neki pravnici i ne bi trebali prljati obraz i svoje dostojanstvo radi Covica. Za ovo imenovanje Minica za novog mandatara i postavljanje Trisic-Babic na ustavno nepostojecu funkciju vd predsjednika ne moras cak ni biti pravnik. Dovoljno je da si pismen i da prodjes pored zgrade Pravnog fakulteta. Boze da li ce BiH ikad prodisati i postati normalna drzava gdje ce se znanje, postenje i rad vise cijeniti od poltronstva i poslusnosti. Zivjeli.
svi u napad wrote: ↑27/01/2026 20:52
Sto ti je politika, strah i poslusnost. Kad sam procitao da ono dvoje Hrvata u Ustavnom sudu smatra da Miniceva vlada nije protuustavna ne znam bil plakao ili vristao zbog njihove odluke tj. glasanja. Bez obzira sto nemaju kvalitet za sudije Ustavnog suda oni su neki pravnici i ne bi trebali prljati obraz i svoje dostojanstvo radi Covica. Za ovo imenovanje Minica za novog mandatara i postavljanje Trisic-Babic na ustavno nepostojecu funkciju vd predsjednika ne moras cak ni biti pravnik. Dovoljno je da si pismen i da prodjes pored zgrade Pravnog fakulteta. Boze da li ce BiH ikad prodisati i postati normalna drzava gdje ce se znanje, postenje i rad vise cijeniti od poltronstva i poslusnosti. Zivjeli.