Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote: ↑24/01/2026 00:26
Pravite problem gdje ga nema. Unutrasnjom uvijek idem ako cu na drugi ili dalje. I lijepo se pripazi ko je u vanjskoj. Das na vrijeme zmigavac i pratis ga u retrovizoru. Vecina uspori da te propusti, ako ne uspori ti onda propsutis njega, svirnes mu i jebes mater i nastavis svojim putem.
Najjači su mi oportunisti koji ulaze u kružni i zablokira tebi izlaz iz unutrašnje iako si dao žmigavac da izlaziš.
Ljudino, trokut je na ulazu u kružni sa razlogom.
drug_profi wrote: ↑24/01/2026 00:26
Pravite problem gdje ga nema. Unutrasnjom uvijek idem ako cu na drugi ili dalje. I lijepo se pripazi ko je u vanjskoj. Das na vrijeme zmigavac i pratis ga u retrovizoru. Vecina uspori da te propusti, ako ne uspori ti onda propsutis njega, svirnes mu i jebes mater i nastavis svojim putem.
Ja npr kad izlazim sa bingo bcc parkinga i ulazim u kruzni ulazim u unutrasnju dam lijevi zmigavac da se mogu ukljuciti ovi sa zapada od ibis hotela i lagano kad dodje do ulaza u stovariste ukljucim desni i izlazim iz unutrasnje u lijevu prema grasu i miljacki
Naslovnica wrote: ↑25/01/2026 00:11 Da je bio radar ovo se zasigurno ne bi dogodilo. Da je bio radar mozda se ovo ne bi dogodilo, ali da je bio lijevak ovo se zasigurno ne bi dogodilo
Teška saobraćajna nesreća u Sarajevu, blokiran saobraćaj na Dolac Malti u pravcu centra http://www.klix.ba/clanak/260124129
E da sam sutra, kao ramo isak, umro nisam znao da se ovo jucer desilo na dolac malti. Do jucer sam mislio da je ovo socijalno
Izgleda nijemac bosanskohercegovackog porijekla nije znao da je ogranicenje na tramvajskim sinama 40km/h
Ako se ne varam, administrativno ovo i jeste MZ Dolac Malta. Socijalno kao naselje faktički i ne postoji. Postoji samo stanica (tramvajska i autobuska) "Socijalno", kod zgrade Socijalnog. Ako sam u krivu, neka me neko ispravi.
mad mike wrote: ↑25/01/2026 06:38
Ako se ne varam, administrativno ovo i jeste MZ Dolac Malta. Socijalno kao naselje faktički i ne postoji. Postoji samo stanica (tramvajska i autobuska) "Socijalno", kod zgrade Socijalnog. Ako sam u krivu, neka me neko ispravi.
Mene inače nervira kad se po tramvajskim stanicama počinju nazivati okolna naselja... Valjda bi trebalo da je obrnuto... Socijalno je zgrada, nema smisla da bude i naselje
mad mike wrote: ↑25/01/2026 06:38
Mene inače nervira kad se po tramvajskim stanicama počinju nazivati okolna naselja... Valjda bi trebalo da je obrnuto... Socijalno je zgrada, nema smisla da bude i naselje
Moja sestra stanuje u naselju Željeznička, u Sarajevu
Bijeli Arteon je iz Stuttgarta
Ovaj dio grada je ostao Socijalno po zgradi Socijalnog . Ljudi koji zive u zgradi Sibice i ciglastoj zgradi Sipada kazu da zive na Socijalnom . Nisam cuo drugi termin
Last edited by akcija007 on 25/01/2026 08:58, edited 1 time in total.